kacsaaaaaa te tudsz egy jó ps2 emulátort?? :D:D:D:D
Nyomtatási nézet
kacsaaaaaa te tudsz egy jó ps2 emulátort?? :D:D:D:D
nem-nem, én PS2-n még nem emuláltam semmit...
de az Emulator-Zone-on most adok neked egyet, de szólok, fogalmam sincs, hogy működik..
http://www.emulator-zone.com/downloa...00-binaries.7z
Én úgy tudom, hogy működnek ezek rendesen, de csak akkor ha über-giga-mega-szuper-hiper géped van.
a PS1 nálam totál rendesen futott, 60 FPS-sel. (lemértem FRAPS-szal)
a PS2 már biztosan szaggatna akkor.:)de én biztos elviselném akár a 10 FPS-t is:vlol:
de a Wii-s, Dolphin nevű emulátor kereken 2 FPS-t adott:vlol:(éééés látom, ahogy Petya megint elevszti az eszméletét:clown:) aaaazt is lemértem FRAPS-sal.
jaaj csak legyen már kedd:jumper:akkor hozzák házhoz a Resi5 GOLD-ot.:jumper:
kár, hogy Cindy nem tudja, mert sokat beszéltünk privátban és azt mondta, hogy nem nyugszik, amíg rá nem vesz a resi5 megvásárlására.
meg Robbienek is nagy szerepe volt a döntésemben.:) végre kiélhetem a hardcoreságomat, ahogy elnézem hosszú játéknak nézek elébe.:) éééés sok achievement is van hozzá. összesen, ha mindegyiket megszerzem (Lost in Nightmarest, Desperate Escapet és a Mercenaries Reuniont is beleszámítva), akkör összesen 2400 pontot kapok.:)
jaaaajh már régóta szeretném ezt a játékot, de rengeteget hezitáltam, mert bebeszéltem magamnak, hogy már nem jó, mert nem hasonílt a régi részekre. (kussojjá Kacsa, ezt el ne kezdd megint! --- oksa, ha annyira akarod. de tényleg, benne vannak a Lickerek is, csak nem lehet olyan rossz. ---- így van, Kacsa. ---- de már nem is olyan ijesz...--- elhallgass, kacsa!! ---- jól van na, elhallgatok. .... de nem is horr... ----- Kacsát fejbelőtték)
Én a 2010 -es Medal of Honor -ral vagyok így. A single nem érdekel, csak a multi, viszont rosszat mondanak róla, pedig a gameplay -ek alapján jól néz ki. És 5000 Ft + szállítás. Nem tudom eldönteni, hogy megvegyem -e vagy sem.
Új MoH engem is régóta érdekel, kíváncsi vagyok a Linkin park számait hogy rakták bele :D
ismerőőős.:naughty:
nézz belőle gameplayokat, esetleg olvass kritikákat (bár a kritikák nagyon gyakran megtévesztőek, mondom, sztem le vannak fizetve a kritikázók:rolleyes:) ÉÉÉS! ha van belőle demó, azt soookszor told ki.
______
szserk:: itt volt az ideje a Resi5-öt az avataromra is kitenni. :) fúhh már elképzelem, ahogy letépem róla a a csomagolást, hirtelen beüt a Vangelis - Chariots of Fire, lassan tépem a zacsit olyan eltorzult, idióta, kicsit orgazmusos fejjel.... kinyitom.... és nincs benne lemez:vlol::vlol: jaaj Kacsa a fene egyen meg téged:vlol: