A Lost worldös ingyenes gondolom ezért nem is lehetne perelni másik 545 ft de ott nincs olyan hasonlóság..
Nyomtatási nézet
Van egy nagyon jó Hidden objectes kalandjáték.
Ez a neve:
The Lake House-Children of silence
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...4RM6k6przOOetU
Aki játszani szeretne vele nézzen szét hot dogon ott van link mert már nekem nincs meg
Hmm... Érdekes :D
Nekem picit furcsa játéknak tűnik.
Én most az 1000 ajtó házával játszom, jó kis game
Aki még szereti a vámpíros játékokat próbálja ki a Dracula Origin-t, Hanna ajánlotta az egyik blogomban amit itt indítottam, csak melléje kellett a phist vagy mit felrakni és indul is a game nem kell telepíteni, nagyon jó bár picit nehéz
http://aamfp.com/
Különösebb újdonság nincs. Most apró kis üzeneteket váltogatnak a főoldalon, bizonyos időközönként. (Nem nagy cucc... hírnek nem ér fel)
Most már nagyon jónak kéne lennie ennek a játéknak... "2012 halloween" óta sok víz lefolyt a Dunán.
A thechineseroom Everybody's Gone To The Rapture játékáról sincs semmi.
Elkezdtem ezt a Primordia c. játékot, katintgatós. Indie játék. Kellemes, egyedi, semmiképpen nem boldog, deeee azért nem is depis. Olyan pont jó, ami elveszi a mindennapokról a figyelmet. Hümm. Vagyis arról az egy-két óráról.
Nem hiszem eeEEEEL, hogy még MINDIG semmi hír az Amnesiáról. Az eszem megáll, mindjárt május, fogadjunk, egyszer kiírják, hogy holnapután érkezik.
az idei E3-mon BIZTOS, hogy bejelentik! BIZTOS! MUSZÁJ LESZ NEKIK MÁR.......
nincs olyan, hogy nem lesz idén se... emlékszem, tavaly júniusban is néztem az E3mas játékokat és nem volt ott.... DE IDÉN OTT LESZ! HALÁLBIZTOS!
Robbie, ha olvasod, mondj rá vmit. :D
_________
Amnesiáról, se a kövi thechineseroom játékról ugyanúgy semmi. :P már kezdem elfelejteni őket, gratula Frictional Games
________
A Resident Evil Revelations kijött PC-re, alacsony rendszerkövetelmény, nem nagy durranás, de unaloműzésnek tök jó. ráadásul nem is olyan széjjelrobbantgatós, Resi5-6 féle a játékmenet se...
TUTI, hogy bejelentik ennyi sok BF easter egg után kell jönnie a folytatásnak!!!!!! :D
Nem érdekel, hogy mire jön csak jöjjön mert ha van játék ami megérdemli a folytatást ez az!!
Amúgy én is Resi revvel játszom kész mestermű a 6. rész után xD
MUSZÁJ LESZ, DE akkor mi ketten ugye tudod, hogy kész leszünk? :D :D :D jajj gyere már E3...
ja és szép az avatarod. :D STILL ALIVE, yeah baby, Faith még mindig él.
de ne aggódjatok, a csontozókés a konyhából mindig közel van. :D
Pont most akartam beszúrni ezt a képet xD
http://medialib.oxm.co.uk/screens/di...mb_wide620.jpg
Most már 100%, hogy bejelentik!!!
Szerk:http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=571297
igen, igen, a bejelentés most már egyszerűen tutibiztos.
de van egy nagy félelmem.
Xbox One és Kinect-exkluzivitás. ha ez lesz, én esküszöm kinyírom az EA minden egyes emberét. (amivel a gamer közössének csak szivességet tennék úgyis.)
De csak nem... ez túl lehetetlen, ez tényleg az... de tök sok helyen erre utaló jeleket látok, és ennyi év után ez egy olyan nagy csalódás és kib@szás lenne, hogy... áhh, belegondolni is szörnyű. ...ráadásul nem hiányzik ez az életembe most, pláne ezen a nyáron nem.
na, pozitívabb hangnem, mivel ilyen biztos Mirror's Edge 2 pillanat elé még sose néztünk ugyebár:
a legjobb lenne, ha kiadnák 360ra és PS3ra is, az előző generációs konzolok előtt tisztelegve, mondjuk az utolsó rájuk készült játékok egyik legnagyobbjaként. :D
Én nagyon úgy voltam vele, hogy jojon a nextgen 3 évig biztos nem veszek de ha csak next genre jon akkor erősen el kell gondolkoznom csak ne 100 felett legyen mert akkor biztos hogy nem veszek :S pedig a ME mindent pénzt megér xD :D
Hát sajnos lehetséges ha a Nintendo megvette a Bayonetta-t kinézzném, hogy a MS is megtenné :SIdézet:
Xbox One és Kinect-exkluzivitás. ha ez lesz, én esküszöm kinyírom az EA minden egyes emberét. (amivel a gamer közössének csak szivességet tennék úgyis.)
Áhhhh jobban várom mint a TR anno :D
hát imádkozzunk akkor, hogy legalább PC-re jön. :\ megvenni mindenképp megveszem, ha nem is tudok vele játszani.
hmmm hiányoznak a pletykák...
XD Csak említened kellett. http://www.nowgamer.com/news/1950043...red_by_ea.html
http://www.jatekok.hu/jatek-hirek-20...lhozatala.html
meglepetéssel készülnek.
HIÁBA kapják meg a rosszak a büntetésüket,
HIÁBA mentem át ötössel latinból,
HIÁBA van itt a Mirrors Edge 2
.....
úgy érzem valami el fog romlani.
Robbie MI LESZ HA XBOX ONE EXKLUZÍV LESZ? :( :( ááááhh
hejj, még régebben valamelyikőtök felhozta a Remember Me nevű játékot. :)
http://www.cheatmasters.com/blog/wp-...emember-me.jpg
Bezony jól néz ki, és még anno tetszett is, most jött ki, hát adjunk neki egy próbát. :)
^Nekem is bejön, legelején nem tetszett gagyi cyber pic$ának néztem, de pár vidi után szimpatikus lett... :D
_________
Ha ez a játék Mirror's Edge és egy zombis játék ötvözete lesz én a hajamat mentem kibontom :D:cool:
hallod ez a Remember me most ténlyeg megtetszett :O a grafika és atmoszféra fantasztikus, a történet is nagyon bejön. eléggé sokszínű a játékmenet is sztem! (bár a harcban azokat a combokat, "pressen"eket könnyen meg lehet unni, főleg aki hajlamos rá.)
realisztika zéró, bár egy 2084-ben, Neo-Párizsban játszódó játéktól hülye az aki elvárja hogy valósághű legyen. :D
...mert olyan trailert adtak ki,, ami habár DÍJAKAT NYERT EL, a játékmenet kicsit sem volt drámai, hiába rázta fel a gamer közösséget az a kiscsaj aki kizuhant a tizedikről miután kiharapta az apja nyakát.
kiváncsi vagyok, így lesz most ezzel a kis trailerkével is. :D én azt mondom, ja. :P
namostakkormivan hogy mégsem mutatták be a ME2-t? vagy késöbbi napra várjátok?
de volt városon átfutós játék csak szörnyeket kell ölni közben :)
LATTAD ?????????http://www.mirrorsedge.com
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH
ROBBIE ****ki
én ma nemalszok
robbie nemjössz chatre???
ésjön PCre :)))))))) szóval meg tudom venni végülis.
áhh a boldogság határtalan
.
Ná-ná-ná-ná. beállítom csengőhangnak, esküszöm.
_________
áháá, origin story. Faith eredetét fogják bemutatni. annyira nem vagyok oda érte, de nagyon korai ez még. :D a gameplay tetszett, és sztem nem lesz benne lövöldözés meg FPS-es akció. (remélem multi se)
A VÁROS.....
szebb és tisztább és fehérebb és modernebb és még sterilebb, mint valaha.
nem láttam a Shardot.
sztem újraírják valamennyire, reboot lehet majd az új rész, de mondom.... nagyon korai még minden.
Teljesen a hatasa alatt vagyok ez a zene.. megint eltalaltak, rebootoltak az egeszet de nekem igy is bejon muszaly szereznem valamit amin elindul xD
még mindig nem hiszem el, ez csak egy álom. álmodtam párszor a mirrors edgevel, de azok nem értek fel ezzel. pedig sokféle folytatást álmodtam, ébren, alva, mindenhogy.
na, egyszerűen nemhiszem el és kész. de hogy hogy fogok aludni....
xneembaj.
Ense fogok aludni az biztos!!!!!
Meg mindig a hatasa alatt vagyok, hianyolom h ezt a generiaciot kihadja, de remelem minimum masfel ev mulva jon ki, addig csak lemegy az ara ha ujonnan nem hasznaltan egy konzolnak, mondjuk nem xbone mert az 500€, sony lecci max 399€ legyen xd
De akkor meg egy TVt is venni kell mert csak hdmivel fognak menni hjaaj...
Tényleg jól néz ki az új ME. Vigyáztak azért a megfogalmazással "All footage from game engine". Gondolom még sokat változhat.
Iszonyat látványos ez az előzetes! Nagyon örülök, hogy nem térnek el lényegesebben az eredeti koncepciótól.
"Coming... when it's ready." <- Helyes, helyes, nem kell elsietni, minél jobb legyen az a lényeg. :)
ME2 <3
Reboot lesz, nem folytatják ott, ahol abbahagyták, és amúgyis, a címe, mint az új Tomb Raider esetében simán Mirror's Edge. :)
De nem baj. Látom, hogy kihasználják az időt, nem sietik el, de legfőképpen annak örülök, hogy nem rontják el a túlzott lövöldözéssel. Verekedés, felőlem. :) De legyen benne szép számmal menekülés is. (Amúgy efelől se félek.)
Megnyugodtam picit, hogy jön PC-re s. :) Habár a Frostbite 3 miatt kétlem, hogy képes leszek vele játszani, azért mégis szívesebben fejleszteném a gépet / szereznék újat, minthogy next gen konzolt vennék. (De ha next gen konzol, kizárólag PS4. Xbox One... ekkora szutykot)
A DICE meg aranyos, hogy hagyott nekünk egy üzenetet. :) Hálásak ők is, és nagyon nem akarják elközönségesíteni ezt a játékot. (Jah, elközönségesítés: még mindig REMÉLEM, NO MULTI. :P)
én meg ennek örülök:
http://www.gamestar.hu/e3-2013-mirro...dozhatunk.html
KEMÉNY!!!!!!!!!! bár engem ANNYIRA nem vonzott a nyílt világúság az ME-ben, mint egynéhány embert, de most, hogy belegondolok, hogy AZ EGÉSZ kiB@SZOTT VÁROST körbe lehet szaladni.... OMFG
már csak küldetések, munkák kellenek (vidd el a csomagot Aból Bbe, jó Futár módra), illetve dinamikus napszakok, legalább a végén, a free modeban, miután kijátszottad és szabadon lehet menni... omg ez állati lehet majd :O
Gondoltam szólok, hogy a humblebundle.com új csomaggal jelentkezett tegnap. Az oldal különlegessége, hogy te döntöd el, hogy mennyit szeretnél fizetni a játékokért, a pénzt pedig különböző cégeknek és alapítványoknak adják oda (azt is te döntöd el, hogy melyik cég/alapítvány mennyi pénzt kap tőled). 1 dollár felett Steam és Origin kódokat is adnak, jelenleg 6 játék érhető el (Mirror's Edge*, Medal of Honor*, Dead Space*, Dead Space 3, Burnout Paradise: The Ultimate Box*, Crysis 2 - Maximum Edition*) + 2, hogyha az átlagösszegnél (jelenleg ez 4,75 dollár) többet fizetsz (Battlefield 3, The Sims 3 - Starter Pack). Elég jó kis csomagot álíltottak össze ismét, kb. 1200 Ft-ért már 8 játékot kaphatunk (kiszámoltam, hogy kb. 85000 Ft-ba kerülne a 8 játék Steames és Origines változata a jelenlegi árak alapján, elég nagy a különbség). :)
*Origin és Steam kódot is adnak a játékhoz
Temple run 3 Lara croft-mobilra
Spoiler!
felbontás
240 X 320
BioShock: Infinite, valaki? :)
http://i.imgur.com/Gqztrm6.jpg
Most fejeztem be, és ááá, hihetetlen... Annyira örülök, hogy kipróbáltam, alapból nem szeretem a first person shootereket, de ez már az elején nagyon megfogott. Lenyűgöző grafika és helyszínek, a hangulat 10/10, a története meg zseniális, nem térek magamhoz... Ez nem csak egy shooter, nem csak egy játék. Ez művészet.
én végignéztem a játékot (LP) ésnekem is nagyon megtetszett. úgyhogy megvettem a Bioshock 1-2-t de az nagyon sötét brutális őrületnek tűnik. Gondoltam elölről kéne kezdeni a sorozatot ha már belevágok. Nem szeretem amikor a pálya felét nem látni mert olyan sötét és erre megy a paráztatás. a Binfinite viszont tényleg csodálatos. Inkább azt kellett volna megvennem :\ Addig is marad a Borderlands 2...
Elakartam kezdeni régóta de valahogy még nem tettem meg, de egyszer nekifogok mert képek, videók alapján nagyon tetszik.:D
Oh, akkor az lesz a kövi játék, amit kipróbálok :) Most éppen Borderlands2 és Alice: Madness Returnssal játszom felváltva (meg melóhelyen Heroes3-at nyomok XD), de egyszer csak vége lesz ezeknek is.
Amiért egyébként idejöttem: Leauge of Legendsben kijött egy új champion, és így néz ki: katt, legalján van művészi kép is
Nézegetem, nézegetem, ha eltekintek deszka mivoltától, totál Lara Croftra emlékeztet, nem beszélve arról, hogy több lőfegyverrel szaladgál (nincs ilyen champion rajta kívül, a több, mint 80-ból.)
Most tényleg, vagy agyamra ment az Alice? (A feje meg a nyuszifüles rakétavető totál olyan, mitn Alice)