Sziasztok, én nem vettem meg az újságot, mert anno a játékot igen, de valaki bescannelné a Lara contentet címlappal? Köszi.
Nyomtatási nézet
Sziasztok, én nem vettem meg az újságot, mert anno a játékot igen, de valaki bescannelné a Lara contentet címlappal? Köszi.
Hivatalos oldalon ilyen tilos.
De elmagyarázom priviben. :)
Igazán nem akarok követelődző lenni, egy mobilfotó is elég. Elvileg egy egy oldalas leírás szokott lenni a teljes játékról, a kivágható dvd borító mellett. A Guardian of Lightnál legalábbis volt. De tényleg csak ha ráértek és "szabad". Köszi mindent! :)
A sajtóanyagokat mennyi idő után lehet publikálni? Van egy 576 cd-m, szívesen beküldöm belőle a TR anyagot.
Nincs semmi infó benne a teljes játékról, ahogy DVD borító és DVD lemez sincs már.
Sima lap van egy GS Plusz kóddal, már jóideje nem jár lemez a GameStar magazinhoz.
Ezt a kódot beírod a GS weboldalán, aztán megkapod a teljes játék (jelen esetben Tomb Raider) Steam kódját, illetve a videoteszteket, meg valami filmes magazint. Ott sincs különösebb leírás róla.
Nagyon más lett már ez a magazin már 2015 eleje óta.
De itt is megtalálod a magazint digitális formában - éles és nagyméretű borítóval.
Ma beszereztem én is, pedig teljesen kiment a fejemből. Nem is szoktam figyelni az újságokat, de most kiszúrta a szemem. Lara mellett nem lehet csak úgy elsétálni :)
Minimum 5 évnek kell eltelnie a publikálás után TR-es cikkek esetében, de igazából a magazintól függ. Nyugodtan küldheted, max. tartalékoljuk, amíg el nem éri a szükséges időkorlátot.