Nana, hogy ilyenre!!:D
Köszönöm!!:)
Nyomtatási nézet
Nana, hogy ilyenre!!:D
Köszönöm!!:)
Nos. Lenne egy játékötletem. Még kiforratlan, tehát jó pár buktatót ki lehet szimatolni, de azért leírom. Azt se tudom, hogyan nevezzem... :kratz:
Ha többeknek tetszik, tovább agyalhatunk rajta.
Szóval egy képregény lenne, amit persze drágalátos XNA Lara pózszerkesztőnkkel alkotnánk meg. (Milyen meglepő ebben a topicban... :vlol:) Hasonlóan, mint a végtelen történet volt, csak itt persze egy-egy képpel folytatná az, aki be akar szállni. Nem kell, hogy végtelen legyen a történet, időnként lezárhatjuk, hogy újabb fejezeteket nyissunk, mert a végén már nagyon sok közös cucc gyűlne össze...
Ehhez az is kell, hogy mindenki ugyanazt a verziót használja. Meg lennének adva a modellek a környezettel együtt (persze egyszerre nem kell túl sok), azokat felhasználva kéne továbbpörgetni az eseményeket. Ha valaki egyéb tárgyat szeretne hozzácsatolni a munkájához, az sem baj, csak mondja meg, honnan szedte le. Gondolok itt pl. fegyverre, járműre, vértócsára, bármilyen effektre. Tehát ilyesmi kis kellékekre.
Tudom, hogy nem mindenki egyformán ügyes. De ez nem is baj! Nem kell itt művészi képeket beadni! Esetleg lehetne olyat csinálni, hogy pár emberke, aki felvállalja (lehet bárki), előre gyárt néhány „pózt”: arckifejezést, vagy csupán egy mosolyt, szemöldökráncolást, pisztolyfogó ujjakat, stb. Ilyen apróságokat. Aki akarja, felhasználhatja, ha nem akar ilyenekkel szenvedni. Aztán majd egy csokorba gyűjtjük őket.
Aki elindítja, annak a fényeket, kontrasztot meg ilyeneket is meg kéne határoznia. (Ez talán később megváltoztatható, ha megköveteli a történet, még nem tudom.) Aztán ha kész, elmenti a scene fájlt és feltölti, hogy a következő emberke közvetlenül onnan tudja folytatni a történetet.
Hogy mik lehetnek a folytatások? Egyszerre mindig csak egy „lépés”. Egy kisebb szöveget is lehet adni hozzá. Ha valaki reagálni akar az egyik szereplővel a másikra, megteheti (trágárságokat, idétlenségeket leszámítva, ugye, akárcsak a tettekben :p ). A szöveg lehet leíró rész vagy párbeszéd. De mondom, nem kötelező. Ha épp csak az egyik szereplő - teszem azt - ijedtségét akarod ábrázolni, akkor annyit teszel, kész.
Ja és nem kell dramatizálni, ha nem akarsz, tőlem lehet poénos az egész. ;)
Nah, egyelőre ennyi, ez tényleg csak az alapötlet. Még dolgozni kell rajta. :o HA kell egyáltalán. Nem muszáj. :) Belátom, kissé macerásnak tűnik. :clown:
nekem most nincs kedvem. :o :rolleyes:
:) De jól hangzik csak ikhlet kell hozzá
Egy ember már van, jee. xD
Azt meg nem tudom, hogy hogyan következhetnének az emberek egymás után. Az csak nem jó, ha két/több ember dolgozik egyszerre, anélkül, hogy a másik tudna róla. :kratz: Jelentsék be, hogy...? Áhh, az se jó. Hmm... :privateeye: Kéne valami sorrend.
Egyre gondoltunk ki kéne adni hogy ki melyik részletet csinálja ha aki rész vesz, meg pl lehetne tr rezi is egyszerre. meg borítót csinálni neki. meg stb.
A végén kaphat borítót és címet is. Játékokat is keresztezhetünk, én nem bánom. Bár az csak úgy poén, ha mindenki ismeri a másikat. Mer' az egyik alapvetően a TR, ugye. :D
De remélem senki nem ijedt meg ettől. Nem egy vérkomoly projekt ez. Csak egy szórakoztató kis játékocska a többi mellé. :) Hol az egyikünk tesz egy képet, hol a másikunk, ameddig jól esik.
Nekem tetszik beszállok:)
Én vállalom, hogy csinálok pár pózt, arckifejezések nem igazán mennek nekem:o
De más többi pózt szívesen vállalok:D
Benne vagyok, csak legyek már otthon, hogy tudjam kreálni a képeket:D
Szórakozgattam xna-ban a fényhatásokkal itt van két kép egyben:
http://i39.tinypic.com/mww046.jpg
A színekkel is probálj szorakozgatni;)
Nem mintha én jobban állítanám össze,de probáld meg:D
Amugy egész jó:)