Úristen ez a Slender egyrejobban kezd félelmetesebb lenni:D
Nyomtatási nézet
Úristen ez a Slender egyrejobban kezd félelmetesebb lenni:D
Íííí! :eek: Meg ez is! Lehet, inkább elkerülöm ezt a játékot...
Most félrenéztem, vagy tényleg zombit láttam a videóban? :eek: Ajajajj... Elég ijesztőnek tűnik!:D
Gondoltam szólok, hogy december 31-ig ingyenesen letölthető XBOX 360 konzolra a The Walking Dead: Episode 1! http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Pr...5-d802584111de
Én személy szerint ma kezdtem el a filmsorozatot, nekem nagyon tetszik, illetve a játékadaptáció is jó értékeléseket kapott, úgyhogy aki szereti az ilyesmi témájú dolgokat, annak ez eléggé megéri! :)
Egy próbát megér, annyira csak nem borzasztó :)
http://robert1249.files.wordpress.co...2ulvo1_500.gif
a régebbi resi részeket is felújíthatnák a mostani grafóra mint a tr1 első részét
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ vége van az Alice-nek :S
olyan jó volt :D mindenkinek ajánlom :DDD én kb 2 hétig játszottam vele :Dnem rövid játék de nem is nagyon hosszú :D
http://cheapgamescdkeys.com/image/ca...er-500x500.jpg
Az a baj az Alicel legalábbis nálam hogy egyszer kipörgettem jó volt de semmise vesz rá hogy kijátsszam újra de érvet se tudok felhozni hogy mi miatt.
---
Viszont Leon kampánnyal végeztem elég vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, volt rész ahol OMFG IMÁDOM utána ezt sikerült lerombolni majd megint TE JÓÓ ÉÉG majd megint ez most mi ez?
Ugyan ez van az ellenségekkel is van nagyon jól kivitelezett, van amelyiken csak nevettem konkréten szaladtam utána hogy megöljem...
Grafikával is ez a helyzet vannak részek ahol ájuldoztam máshol meg egy középkategóriás játéknak megfelelővolt.
Egész félkésznek tűnt még 1 félév vagy 1év és tuti jobb lett volna na de még hátra van 3 kampány, előre érzem Chris kampányt utálni fogom (sajnos) :)
egyenlőre én sem kezdem újra... majd ha rám jön :D:D de örülnék egy folytatásnak :D
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de ez a Lucius egy eszméletlenül jó játék:D
Izgalmas, rejtvényekkel teli és ha kell elég durva halálok vannak benne, nekem 10/10 aki birja az ilyesfajta játékokat probálja ki nem fog csalódni benne:)
Sokszor úgy voltam vele, hogy asse toom mit kell csinálnixD
A történet is elég érdekes:)
Ki lenne benne egy közös GTA Vice City multiba, mikrofonnal vagy nélkül?
Mmh, kár, hogy nem San Andreas, akkor simán benne lennék.:(
Velem is így van, végigjátszottam, imádtam, de valahogy nincs sok kedvem újrajátszani. Párszor nekikezdtem, de hamar ki is léptem. Bizonyos részeket viszont párszor szívesen újrajátszottam, pl. Queenslandben az óriás Alice-részt, az valamiért nagyon bejött. :p
Így, hogy tudom, mi a történet vége, annyira nem hajt már az egész, kicsit egysíkú.
Az American McGee's Alice-t meg félelemből nem játszanám újra. Húúú, na az aztán nem semmi! :vlol:
Én benne vagyok!!!:DAkár VC akár SA jó lenne közösbe nyomni egy fáradt multit xD
nah akkor csináljunk vagy ne??Benne vagytok v nem?Valamit csinálunk-e v nem??xDD:D:D
Én benne volnék :D
Nah skacok akkor úgy csináljuk ezt az egészet h jelezzétek hogy ki játszik.Megmondja hogy melyik fajtával VC vagy SA.És hogy esetleg hogy beválalja hogy videóval coopozunk dumával.
Én benne vagyok
Tök mindegy lehet mind2
És természetes hogy vidizek:D
Na gyüledezzünk!!
Én játszok! :D Mindegy, hogy VC, vagy SA mondjuk a VCvel még nem játszottam :D És bevállalom h videóval coopozzunk :)
Én benne vagyok mind1 melyik rész :)
Roli? Michele? Matie?:naughty::naughty:
Ha esetleg SA lesz, akkor én benne vagyok, mikrofonnal is. :)
Beszereztétek a GTA:SA-t?
Holnap nyomhatnánk, igazából nem tudom, hogy s merre van a multi de majd összehozom xD
Chaten vagy skypeon meglehetne beszélni hánykor? Hova? Online vagy lanon? :)
Skype-on jobb élöbe nyomathatnánk a hülyeségeketxD:D
Nem tom lehet h online jobb lenne, de döntsétek azt már el ti:D
A Skype jól hangzik! (Nekem mindegy, hogy online vagy lan.) :)
Skype, Skype :D M1 h online v lan
Szkajp (xD) : xyCrashyx98
Már szerzem be a játékot. :p
http://www.wdwforgrownups.com/sites/...easer/jake.jpg
Én is szerzem!!:D
Már komolyan alig várom:)És úgy-e nem baj ha megörökítem??xD:D
Nekem nem baj, és szerintem a többiek nevében is kijelenthetem ezt. :P
Már én is rajta vagyok az ügyön, szerintem olyan 17-18kor már neki is láthatnánk:)
Naa ez így kúúúl:DLehet h megfüzöm Limót is h jöjjön;)
De ma játszunk v holnap??:D
Nekem ma lenne jó, olyan 5-6 óra körül. :)
Nekem is :D Nekem letölteni nem kell a játékot, mert megvan CDn :)