Matiék pályája igen kapós lett! :thumb: Nagyon helyes!!! :D
Nyomtatási nézet
Matiék pályája igen kapós lett! :thumb: Nagyon helyes!!! :D
Még szép,Művészúr! :D
A remekműveket mindig újra kell játszani!!:jumper:
Múlt hét óta megvagyok veszve,kivittem az Anniversaryt az AOD-ot...
Már vagy huszadjára...:vlol:
És a Windows asztalára pillantván szemembe ötlöttek a szerkesztett pályák remek halmazai... :D
Kérek egy veszettség elleni oltást!!:yahoo:
Apropó:kilátta tegnap a Brian életét??ÉS a Gyaloggaloppot?? XD
Latol!Lökd a földle!De nagyon dulván!! XD
Na,de kérem nem baj az ha egy pálya nehéz!
És minek szidnám??Van elég virágcserép azt is lehet földhöz csapkodni! XD:vlol:
:), Így van. szeretjük a kihívásokat, én meg főleg az ilyen pályákat szeretek amiben van kihívás :)
Hát ebben lesz kihívás bőven... :o Remélem, nem fogják túl sokan feladni, azért egyáltalán nem lehetetlen, a közelébe se ér pl. egy Taras-pályának. :D A Vikings-ben az első ugrásnál feladtam.
Remélhetőleg most januárban valamikor.:)
Ettől félek én is... xD Ezért is húzom ennyi ideig, mert nem szeretem a pályát, amit csináltam most ehhez, annyi baj volt vele, pár dolgot elég vacakul lehetett csak megoldani. De Bradley pályájáért mindenképpen megéri átvergődni az elsőn, mert az tényleg nagyon jó.
OBig, hol akadtál el ennyire?:o
Hát amit már meséltem. :) Le kell mászni egy kis folyosóra, ahol egy golyó megy jobbra-balra. Tudom, hogy hova kéne eljutnom, de kilapít mindig. Már meséltem. :) Igaz, vagy egy hónapja rá se néztem. :)
No mert kijakasztott. :)
Na jól kicsesztem magammal előről kezdhetem a egypt and beyondot, hát nem kitöröltem a mentésemet
Jujj! :eek:
Én a The Croft Curse-el voltam így utolsó pályán voltam és véletlen kitöröltem a mentéseket...
Mondhatom felszakatt belőlem egy vérfagyasztó vércsevillyogásszeerű sikoly is! :vlol:
De vééégre már kivittem :D :yahoo:
Január?! Most?! Jupííí! :yahoo:
Hsz-ből ítélve nem lesz valamai könnyű eset lesz min izgulni. :) végre egy pálya tele kihívásokkal.
Azok a pályák a legjobbak amikben van kihívás is.Nem igaz? :D
Persze ez az én véleményem... :)
Tudna valaki segíteni Steames problémában. Miért van az, hogy a steam nem érzékeli, telepített ként a játékot holott az telepítve van hogy és hol lehetne ezt beállítani?
próbáltad frissíteni?
Igen a Steamet a kliensem naprakész de így sem jó.
Esetleg újra telepíted a játékot, meg a géped újraindítod? Úgy se látja a Steam?
Gondolkodtam rajta de az a baj, hogy windows live-ra ment a játék és nem tudok biztonsági mentés készíteni.
De végül is nem olyan lényeges majd talán a steam újratelepítésével fogok próbálkozni.
Na,ki lakhelyén hullottak már hópelyhek? :)
Nálunk már vannak helyes kis kupacok!:yahoo:
http://www.idokep.hu/percrol-percre
Az öregek ennek nem örülnek annyira. :)
Hát nem mindenki egyforma!
Én örülök az biztos! :jumper:
Ez tulajdonképpen nem az egyformaságról szól. :) Ha most kellene mennem dolgozni (hála égnek nem kell :D), és meghalok az autópályán a hó miatt, annak is így örülnének? :D
Na,de kérem Hölgyem!
Ilyenre még csak gondolni sem szabad! :)
Én nem ennek az oldalának örülök...
Még jóhogy nem...
Pedig volt már durva halálfélelmem autópályán, ezért utálom :D
Nekem minden percben halálfélelmem van XD
Na jó csak vicc volt,de halálfélelmem nekem is volt már egészen komolyan...
SOHA,ne menj túravezető nélkül túrázni,SOHA...
Azóta is emlékszem arra a bájos kilengésre az "árok" fölött...
Mondjuk nemt'om hogy az én koromban miért kellett ez nekem... XD
10-20 centi hóban autópályán 100km/h fölötti sebességgel? :) Inkább túráznék dzsungelben :D
Nagyon veszélyesek vagytok úgy látom, autózni és motorozni friss hóban nagyon izgalmas tud lenni :jumper: de szerintem sokan örültek a neki, nem csak gyerekek.
Rossz volt elhiheted... XD
De máskor is volt már nekem halálfélelmem...
El tudjátok gondolni milyen az,mikor békésen ülsz a kocsiban és egyszer csak bevág eléd egy hatalmas farönköket szállító kamion?!
Jézusom...
Ez is rossz volt...
Azóta megint elkezdett esni ez a drága hó... :D
Öhm,hogy veszélyes? Akkor már inkább ön-és közveszélyes,főleg ha mérges vagyok...:vlol:
Hát a végső állomás is igaz,de még előtte volt egy kis ordibálás,meg egy pár a r*hadt k*rva anyukázás,magamban természetesen...
XD
A mi robogónk meg majd attól megy tönkre hogy egyáltalán nem használjuk... :D
kivisszük a legendet csoportosan?
Én benne vagyok Caroline. :) Bár szerintem Perunál leragadok motorozni két-három hónapig, mert az az egyik legjobb rész benne. :))
ok, csak úgy lenne jó ha csatlakoznának többen is,:)
Ezt most hogy érted? :D Úgy hogy egyszerre elindítjuk és közben TeamSpeak-en beszélünk hogy ki hol jár? :D
szerintem stat alapján.
úgy mint a TR2-4-5-nél volt...
aha úgy mint a tr4 et kivitték közösen
Akkor az nem túl izgalmas... Pont a Legendet... :)
Nem tom miért, de nekem most Annihoz volna kedvem:D Amúgy is rég játszottam és hiányzik Egyiptom :) De lehetne TR2-is, feltéve ha nem lesz baj, hogy én késöbb végzek vele mivel még soha nem vittem ki xD