Pontosan, nem is mondok többet erről, ez mindent elmond.
Nyomtatási nézet
No csak gondolkozzunk. :) Mivel most konzolra adták ki, és tavasszal PC-re, PS-re meg év végén! No még ilyen rész sosem volt, ami ennyi ideig kihúzta volna, mint új játék, ami ennyire, ennyi ideig a figyelmet magára vonta volna.
TR2013: Pár hónap, és vége is volt. Most meg ....................
Elméletileg ezek Global eladások - tehát már az EU és ázsiai adatok is benne vannak. Még US mértékkel is siralmas lenne, Global mértékben pedig pláne. Minden esetre a pénzügyi elemzők arcára most kíváncsi lennék! :D
Valamicskét még biztosan javulni fog, hisz még csak most jön az ünnepi szezon, ellenben a játék hype vonatja már elment és kezd csappanni az érdeklődés a játék iránt is - 1 év múlva már ingyen adják az XBox Gold előfizetés mellé - teljes árú játtékként meg majd a PS4 tulajoknak. Na akkor lesz majd rage ismét.
A PS4-es tábor pedig nem nézi jó szemmel, amiért így lóvá tették őket - ahogy a PC-sek sem, szóval ezek után már ők sem fognak milliós eladásokat produkálni, ebben biztos vagyok.
Bár én nem féltem őket, volt választási lehetőségük és minden bizonnyal a Microsoft/Square Enix emberei számoltak az ilyen esetekkel is, ellenben én szebb eladásokat vártam az első héten (amikor a hype és a csúcson van).
Erre sajnos lehetett számítani, de még ehhez képest is meglepően kevés az eladás. Már a Temple of Osiris-t is sokan bojkottálták emiatt. Nem is csoda, egy olyan franchise rajongótáborával szúrtak ki nem is akárhogy, ami PS-en kezdte pályafutását és hamar megjelent PC-n is, azóta pedig majdnem 20 éven át multiplatform címként működött... Ja, és még ott a Fallout 4 is, ami elvonta a figyelmet a Rise-ról.
Igazán kár érte, mert a játék tényleg jóra sikeredett, ennél sokkal jobbat érdemelne.
Szerk.: Lara ruhái mozgóképeken - a fekete páncélost még nem láttam, jól néz ki :)
Yepp, sikerült az utolsót elcsípnem (pedig még csak 1/2 2 volt, amikor az újságoshoz értem). Mondta is az eladólány, hogy gyorsan elkapkodták ezt a kiadást. :) Szerintem érthető, miért... :D
Most töltöm le, cirka 20 perc múlva pedig ötödjére is nekivágok a kalandoknak. (Ez amúgy elég alacsony végigjátszási szám nálam, hiszen a PS1-2 korszakomban a CORE Design-os részeket epizódonként 25-30 alkalommal toltam végig. Van, amit ennél is többször... ;) )
Hoppá, köszi - én sem ismertem, pedig sok képem/videóm van Laráról.
NNa én is az utolsót csíptem meg. :)
Tegnap megkaparintottam én is :D Meg kell hagyni, hogy igen jó dolgokat írtak róla. Nekem már az szimpatikus, hogy nem lesz lineáris. Oda vissza lehet mászkálni. Rengeteg fejlesztési lehetőség:fegyver, életerő stb... Ha ez tényleg így van, és tényleg win 10 kell hozzá. Hozok áldozatot :D
Szrtm nem kell win10 hozzá
Tényleg így van. :D Az előző játékhoz képest sokkal kevésbé lineáris, egészen el lehet veszni benne. Egy-két challenge tomb is jól el van rejtve, és kismillió dolgot lehet fejleszteni, még a lőszert és az eszközöket is. Szóval megéri:) Szerintem se kell hozzá Win10, csak azon is ki lesz adva a Steam mellett.