Igen sok, sok ígérgetés és halasztgatás után végre itt van:D.
Úgy kell letölteni mint pl. a "Hitman Sniper Challenge"-et is [Steam-ről]?
Nyomtatási nézet
Igen sok, sok ígérgetés és halasztgatás után végre itt van:D.
Úgy kell letölteni mint pl. a "Hitman Sniper Challenge"-et is [Steam-ről]?
Igen, de az I Am Alive (ha jól tudom) nem kapható dobozosan. Steamen kell megvásárolnod bankkártya segítségével. Nem igazán értek hozzá, mivel csak dobozosan szoktam venni játékokat Steamhez, de ez remélhetőleg segíteni fog: http://videosmart.hu/video/hogyan-va...a-segitsegevel
Kösz Ting rád mindig számíthat az ember:D.
Kijátszottam az I AM Aliveot, már elsőre Survivor nehézségi fokon, 97%-os végső pontszámmal. :) Sztem ügyes voltam. :D (Segítettem az áldozatoknak ahol csak tudtam.)
Jó kis játék, én nagyon örülnék egy folytatásnak, de sajnos vannak hiányosságai bőven, és asszem az eladásai is gyengék.
Még egy játék, ami tetszik, de megy a süllyesztőbe. :\ (Déja-vu... HYDROPHOBIA.)
Ha megosztjuk ezt a linket valamelyik portálon, fórumon, blogon, oldalon, stb., és elmondjuk kommentben, hogy hol tettük ezt, akkor kapunk egy ingyen Postal 2 Steames példányt a készítőktől. További infó: http://steamcommunity.com/workshop/f...6671954795476/
Gondoltam szólok, hátha érdekel valakit. :)
Köszi szépen! :D
nem tudtok a star wars unleashed 2 höz patchet???? nagy szükségem lenne rá de vmi olyat amihez van crack is :D
Már egy jó ideje nem Mirros Edgeztem, és tegnap-tegnapelőtt bekapcsoltam egy órácskára. :) Hát olyan fura volt. Olyan nagyon beleszippantott, hogy tényleg majdnem szédelegtem a sok ugrálástól már. :D Kijöttem a gyakorlatból, na. :D
Spoiler!
WHÚÚÚHÚHUHÚÚÚÚÚ! :jumper:
TejóistenTejóistenTejóistenTejóistenTejóistenTejói stenTejóistenTejóisten:jumper::jumper::jumper::jum per:
Ez Rohat jóóóóóó!!!!!!!!Nem gyözöm várni, már most játszani akarok vele!!:jumper::jumper:
Basszús, kivi vok nagyon a szörnyre!!:D:DA vididben megilyedtem 1 cseppetxD
jajajaja, nagyon klasszra sikerült a vidi. :D amúgy értetted, mit mond a végén? el lehet rajta gondolkozni... :)
- London egész területén nincs annyi disznó, hogy elég legyen ennek a gépezetnek.
- ez attól függ, mi az ön definíciója a disznó szóra.
Spoiler!
Aha értetttem:DFuuu annyira jó lett, mikor adják már ki??xD:jumper:
Már annyira várom:DDe nem vagyok egyedül:p:jumper:
én úgy láttam, hogy csalódást okozott a fanoknak. :\
mármint hogy sztori szempontjából rossz lett.
deeee azért nagyon jó kritikákat kapott, szal nem tudom miért lenne rossz. :\
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassi..._III#Reception 85 pont a metacritictől, ez nagyon szép eredmény. :)
Átjövök ebbe a topicba inkább. Na szóval AC1. Nekem az nem tetszett benne, hogy a nagy nyitott tere nem lett kihasználva. Hasonlóan a GTA-hoz itt is ikonokkal jelzett helyekre kellett elmenni, csak itt nagyrészt ugyan azt kellett csinálni, míg GTA-ban mindig kaptunk valamilyen jó kis küldetést, átvezető videókkal, stb. Szóval egyszerűen 2 teljesen más szint a játék. Csak, hogy így 2 nyitott terű játékot hasonlítsak össze... ezek a plusz dolgok sem izgattak, hogy keresd meg a 100 zászlót. Na meg, hogy mentsd meg a szerencsétlen embert akit 5-en körbevettek és elkezdték faggatni. A 10. ilyen már nagyon unalmas volt.. persze nem kötelező megcsinálni, de ha már ott van szegény... xd Na meg ahogy mondtam a küldetések, kövesd egy kicsit a tagot és fenyegesd meg vagy öld meg na meg nem tudom már mik, de ezeket mind 10x megcsinálni. Amúgy hangulat, grafika, karakterek mind jók voltak. A sztorit nem tudom, mert nem tettek bele feliratozást és még azzal se nagyon értettem volna meg mindent, nemhogy még így, csak hanggal. (németet tanultam) xd
A Mirror's Edge nekem is tetszik, nemrég vittem ki másodszor. :)
a felirat nekem is nagyon hiányzik. :\ na de nem gond, végülis ha egy beszélgetés netán kezd eldurvulni, akkor azt még tudom, hogy készenlétben kell lenni. :)
amúgy az ilyen középkori történetekért nem vagyok oda egyáltalán, nem tom miért. :\
Mirrors Edge? :D én már vagy 14985x vittem ki. :vlol:
Szóval már nappal se vagyunk biztonságban, nemhogy éjszaka:D
Uh, na ezt nem próbálnám ki! D:
Spoiler!
Vááá Slenderman még nappal sem hagy békénxD:DNagyon vagány a grafó:O:)
Én nem parázok a Slenderman-től amíg nem jön a közelembe:P Tulajdonképp akkor sem amikor a közelemben van, de nagyon megugrik a szívverésem ×dd. Olvastam egy rémsztorit egy polipemberről, vagy valami hasonlóról, de ugyanaz a Slenderman és a polipos sztori:D. De a polipos verziótól majd becsináltam ×d. Első éjszaka nagyon fáradt voltam, így simán elaludtam, de hamar felkeltem és nem mertem visszaaludni a sztori miatt és a buszra is alig mertem felszállni ×d. Egyébként ismerek egy nagyon jó online FPS játékot:D az a neve, hogy Combat Arms. Randkívüli játék, csak nekem vagy valami gond van a gépemmel, vagy szimplán kevés már hozzá, de sűrűn ledob a játék, de kb. 3-4éve játszom rajta és nem tudom megunni.:D. Egy szó mint száz nagyon jó:D. Sugar500 a karakterem neve. (Ha esetleg jönne valaki:D)
GTA V :cool:
R* :hug:
Iiigen :vlol: Meg aztán éjszaka csak úgy tudtam telefonálni, ha elsétáltam a háztól a fák felé... (térerő persze csak a lovaknak volt, hogy minek, az rejtély:D)
Tegnapelőtt megint megpróbáltam a Sanatoriumot (rávettek, éjfél, sötét, tök jó), 7/8 - naná, hogy elém teleportált, na úgy megijedtem... D:
GTA: hmm, én csak a San Andreast ismerem többé-kevésbé az öcsém által :p, de a GTA V nagyon jól néz ki! A Los Santos-os kép meg gyönyörű!:eek:
Skacok valaki privibe nem tud küldeni nekem egy PSP emulátort, a francnak sem kapok olyant, ami le ne fagyna, pedig annyira szeretném játszani a Corpse Party:Blood Covered-et:(
Olyan jó játék, és nem tudok játszani vele:(
2. GTA V trailer! Öcsééém... :clown:
Spoiler!
Ez az AC tényleg klassz. :)
Épp most hétvégén próbáltam ki az AC1-et, nagyon jó! :eek: Tetszik, hogy mindent meg lehet mászni, a látkép hihetetlenül szép! A soundtrack meg gyönyörű, még csak pár zenét hallottam (Ezio's Family, Venice Rooftops, Earth, AC1 Chase Theme), de le voltam nyűgözve!:thumb:
Két új Slendi kép :clown:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...88127685_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...05095807_n.jpg
Az Arrival :D
Kacsa, ezt figyuzd: KATT
Még nem hivatalos, de minden jel a folytatásra utal. :)
Tudom. :) Eredetileg még odaírtam, hogy egy-két zenét előbb ismertem, mint magát a játékot, és hogy először a 2-vel játszottam, csak akkor még fogalmam sem volt, hogy működik az egész (hova kéne menni, irányítás, stb.), szóval elég hamar feladtam - de úgy gondoltam, hogy sok lenne a szöveg, úgyhogy ezeket kihagytam, ez viszont így benne maradt.
Most vagyok a 3. szekcióban, az előzőben végre rájöttem, hogy kell rendesen megcsinálni a counter attack-ot (ideje volt), a dobálható pengékkel meg még vesződök. Kontrollerrel próbálkoztam; mire rájöttem, hogy kell használni a pengéket, addigra eldobtam mindet, és rá kellett ébrednem arra is, hogy limitált mennyiségű. x) Mindegy, gondolom lopni kell majd párat.
Kicsit repetitívnek tűnik, de egyelőre elvagyok ezekkel a küldetésekkel meg mindenféle lehetőséggel, ráadásul kezd egyre nehezebb lenni.:D
:eek: ! Már most félek! D:
Ugyan, semmiség, egyből te jutottál az eszembe, mikor megláttam a cikket. ;) :hug:
BF3 -ból ütős játékot csináltak relatíve, így most már tényleg nekiállhatnának foglalkozni az ME2 -vel, igaz jön a BF4, de egyrészt hol van az még, másrészt meg nem értem mit akarnak egy új BF -fel, a 3 -mal jóideig el lehet szórakozni. Szóval dolgozzanak csak azon az ME2 -őn. :)
Nah Kacsa erre mondják, hogy a remény hal meg utoljára:D
Két újabb Slender: The Arrival kép. :D
http://slenderarrival.com/images/gal...ouseinside.jpg
http://slenderarrival.com/images/gal...useoutside.jpg