Köszönöm szépen:)
Nyomtatási nézet
Köszönöm szépen:)
Egy időrenem leszek elérhető, a gépem szervízben van, egy kicsit kések a játékleírással a Draculás pályához. De legkésőbb szerdától tudom majd elkezdeni újra
megcsinálják végre a táp bajt?
Azt is+ lehet van neki komolyabb baja is a rendszerrel is van valami
Eltelt majd két hét:
Hát látod senki sem válaszol neked. Illetve csak Ting. De Ting sem tudja, és mi, sima userek sem. Sőőőt lassan meg sem merjük kérdezni.
Aki meg tudna, vagy kötelessége lenne válaszolni Neked, az le se sz@r. Ne aggódj, velünk szemben is ez a helyzet.
No estére megpróbálok összedobni egy közepes infót, emit erről tudni kell, lehet.
Nem lesz info. Lebeszéltek róla. Majd infózik, aki akar, és tud.
Na itthon a gép
Újra kellett rakni , ennyit lehetett vele csinálni
A tápnak nincs baja az alaplap vén. Tehát addig megy ameddig húzza, és ebbe nem lehet kapni alaplapot, mert a cég megszűnt, azaz ha bedöglik az alaplap mehet a kukába kivéve a ház a táppal+ a winyók.
attól hogy megszűnt egy cég szerintem lehet kapni a processzorhoz passzoló alaplapot, maximum nem újat, csak használtat. nem muszáj teljesen ugyan annak a típusnak lennie mint a mostani. a processzor foglalat passzoljon, meg legyen kellő aljzat rajta. PCI-e, AGP vagy PCI, kártáyktól függően. meg a winyónak IDE, ha régebbi.
Szia.
Örülök, hogy rendben van a masinád.
A vírusokra meg jobban vigyázz. Használd az avast-ot. Magán célra ingyenes.
Szerintem ha nagyon régi a masinád, nem szabad vele nagyon sokat görcsölni.
Havernak most dobtunk össze egy új masinát ~51000 Ft-ból. (táp, alaplap, proci, ram, videókari)
Megy mint a golyó, és örül, hogy rám hallgatott.
Üdv Duduska
Hát öt éves, most avg-t tettek rá 3000 ft-volt a lepucolás+újrarakás. és használtat nem akarnék amúgy sem. Mivel a ház a táppal+ a winyók megmenthetők olyan 45000 körül lenne a többi cucc bele , alaplap, proci, ram, videókari, sőt mutatott az üzletben az eladó tud olyan procit adni amibe vidikari van építve vagy valami ilyesmi.
lehet meg bírnám ősszel oldani ha lesz melóhelyem persze.
Még jó hogy vannak ismerőseim akik ingyé újrarakják/megcsinálják... Mondjuk az a 45 a cuccokra amit felsoroltál elég baráti. :)
Hát ja meg a minősége is jó mármint amit bele tesznek cuccot
hát ennyiért nem lehet csucs cucc sajnos. de az átlag felhasználok ritkán veszik meg a márkás meg drága cuccokat. csak az őrültek meg gamerek szokták. Ennyiért 1 középkategoriás videokártyát ha kap az ember. Vagy egy procit. Nem egy majdnem komplett gépet.
Hát én se csúcs kategóriára gondoltam mert majd negyed millcsim nincs, de amire nekem kell arra pont jó
netes játékok, szerkesztett pályák játszásához, letöltésekre első osztályú erre a célra megfelel amirer nekem kell
persze ahoz nem kell erőmű. azt hittem újabb játékokkal is játszanál :)
:) Játszani játszanék de ahhoz konzol kéne azon jobb új játékokkal játszani + valami cucc aivel a monitorra rá köthetném valami kábelféleség mert csak olyan kimenet van a monitoromon amit csak a gépre lehet rákötni, mármint csak olyan fajta kimenet van rajta a tvre meg anyum nem engedei.
(a gépet mindig tuningolni kellene)
Nem mindig kéne tuningolni, mert mondjuk ha most én veszek egy videókártyát akkor pár évig nem kéne semmit sem csinálni a gépemmel. Mert az benne a leggyengébb, kétszer gyengébb mint amit az új Tomb Raider alap követelménye ír. Mégis elindult rajta. Ezt a monitorra kötős dolgot meg valahogy nem értem, igen, egy monitoron csak olyan kimenet/bemenet van amit pc-re lehet kötni. Ezért mivel most vettem egy PS2-őt, kénytelen voltam behozni a tévét a nappaliból és nem érdekel hogy ezt megengedik vagy sem. :)
valoszinü VGA kábel kéne konzolhoz. kék csati (legalábbis a belseje). régebbi monitoroknál az volt mág. az egyel ujabb meg DVI (fehér béllel). boxhoz van egy vga kábelem ha kell valakinek. de eléggé csunya képe volt azon keresztül monitoron, úgyhogy nem is használtam. szerencsére én tudtam venni egy jó tv-t hozzá. azaz igazi. amúgy eg yjó gépet nem kell éjjel nappal tuningolni de párévente van generációváltás ott, míg ez konzoloknál sokkal több év. és akkor sem muszáj tuningolnod, csak ne várj el csucsgrafikát/effekteket. a konzolok is el vannak maradva általában az éppen aktuális felső kategóriás PC-től. fenntartani egy "gamer PC"-t többszöröse egy konzol árának. én sem tudom mi lesz még az új konzolokból, de nagyon affelé hajlok hogy veszek egy jó videokártyát egy uj konzol árából, mivel amit eddig felmutatott a sony meg a microsoft nem ragadott igazán magával. esetleg ha pár év múlva leesik az ára és felmutatnak pár nekem is tetsző exkluziv játékot akkor talán.
Lilla 7 hó 30.-án volt legutóbb fent, ha erre gondolsz.
Én egy valamit nem értek, lehet én vagyok buta de mi értelme van annak ha egy volt osztálytárs tesvéreként jelöl meg FB-on?
Csak én vagyok bunkó ha ezt a jelölést visszautasítom? vagy esetleg maradi vagyok.? na mindegy vannak ilyen emberek
Ezt akkor szokták csinálni ha nagyon jóban vannak. Ezek szerint ti nem vagytok jóban. Így joggal elküldheted melegebb éghajlatra miután megkérdezted tőle hogy ez mégis miért volt? :D Tudod vannak akik ott élik az életüket... :D
nem vagyok roszban vele csak egy volt osztálytárs meg se kérdezte, csak néha beszélek vele, igen sokak face nélkül meghalnának, ha meg nem tetszik neki hogy nem fogadtam el a felkérést akkor így járt
Hurrááááááááá felvettek a samsungba!
:)
gyártósori összeszerelő, szallagmunka.
Mai világban nem lehet válogatni
Jaja, és nem kötnek bele hogy nincs tapasztalatom. Ha ez nem jönne be
Gratulálok Caroline!
Sok sikert az új munkához!:);)
Én egyet megtanultam az utóbbi időkben: nem szégyen a munka, akármilyen is legyen az. :) Ebben a mai világban már nem mindenki s nem mindenhol tud válogatni. :)
Gratulálok Caroline a munkádhoz, annak pedig külön örülök, hogy már ilyen hamar összejött! :)
én csak kitartás kívánok mindenkinek aki dolgozik :)
köszönöm a gratulációkat, hát én is meglepődtem hogy nyár végére lett melóm. Az első napom tök laza volt, a kollegáim is rendesek
Az a lényeg ha jó a hangulat jól telik a munka;).
Újra gépközelben
Kinél mi lesz az ünnepi menü?
A szünetbe lehetne szervezni egy csetelést nem? :D Holnap gondolom nem mindeki ér rá, így úgy gondoltam, hogy karácsony után :) Mit szóltok?
Caroline kérdésére válaszolván:
Hát kaja! XD
Amúgy rántott hal meg hús,töltött palacsinta,kismillió süti,franciasaláta,csokilikőr...
Minden dögivel... XD
CrashHungarian98:és ha nem baj kérdezhetek vmit??
Milyen chat?Mindenki vagy a baráti köreid? :D
Bárki :D http://tombraiders.hu/forum/chat/
kiviszem Matie két pályáját A C. skules pt.1+btb pálya;) na persze hogy ful secrettel ha lúd akkor legyen kövér :)
egypt and beyond 2 C. adventure-t full secrettel. :)
ja és ha játszok akkor már nem kapkodok vele :)
Chat party mikor legyen ?
Ha lúd legyen kövér...
Ez igaz... :D
Na,Caroline sorstársam leszel én is kiviszem mégegyször a Crystal Skulls Part 1-et.
Jajistenem úúúgy várom már a másodikat... :o
Tényleg jó kérdést tettél fel...
Ha szabad kérdezni:Mikor?? :o
Csak nem tudom hogy ha chateltek én fölmászhatok-é... :O