nem, a kastély a 3. chapterben kezdődik :) a sziget meg a 4.
hátt igen, Leon sok időt tölt Pueblo környékén.
Nyomtatási nézet
Mmm......szégyeljem meg magam hogy ezt nem tudtam^^*
Dehát rég játszodtam vele.:D
Nade mind1 most neki fogok alig várom már!!:jumper::jumper::D
Hát egen nagyon tetszik neki az a hely:pDe nekem is tetszik^^:D
még én is végig kell vigyem pro modon :D Normalon és Ada-val már végigvittem :p
Úúúúú egyszerüen imádom a Resi 4-et!!:jumper::jumper::jumper::jumper:
Eszméletle jól vittem eddig, már az elsö tömeges Ganados támadáson is túl vagyok és be kell hogy valjam piszok jó vagyok!!:P:D
valóban olyan magával ragadó hangulata van a Resi4-nek... mint minden Resinek. :)
kár, hogy a resi5 már nem hajazott erre... :( félre ne értsetek, imádom én a Resi5-öt, mert egy PISZOK JÓ akciójáték, de többé már nem Resident Evil. már sokak szerint a 4-es rész is túlságosan eltávolodott, ami részben igaz, de nem teljesen.
a TR-rel is ez a helyzet (csak jóóÓÓÓÓóóóval rosszabb :privateeye:)
amúgy a jelenlegi generáció pont ellenkezőleg áll az imént felhozott helyzettel, ők pont úgy állnak hozzá a játkokhoz, hogy a mostaniak a jók, a régiek sz@rok, mert vacak a grafikájuk. (a marhák...)
ma már annyira megváltozott még a gamer-generáció is... :( de ez így van rendjén; az idők változnak, a játékok is, és majd rájönnek ők is, hogy milyen sz@r, ha az ember szeme láttára rontják el azt, amit szeret.
áhh, hagyjuk, ezt muszáj volt elmondanom, remlem nem haragszol meg érte, Iza :) úgyis a jó topicban vagyok, azaz ügyelek a nem-offolásra. :angel:
ááá...úgyan már..:D
Én teljesen eggyet értek!:D
Én is szeretem a jó grafóju játékokat, mert elkáprásztat hogy mijen élethü meg minden, de én inkább a klasszikus játékokhoz vonzodo, ezen esetben a klasszikus TR-k hez:D(most tettem vissza pl a TR3-at iss^^:D)
Ez ijen haladni kell a korral a mai fiatalok(tiszteet a kivétel)mind a grafikára mennek, nagyon nem érdeklik öket hogy mijen a kaland csak a grafó legyen jó!Pedig ez nagy hiba.Kár hogy a mostani játékkészítök is csak a grafikára mennek, és egyre rosszabb game-eket adnak ki és még csodálkoznak hogy a vevök 90%-a nem veszik meg??Hát istenem...ez van:rolleyes:
Szerencsére vannak még a világon ojan emberek, akiket nem csak a jó grafika érdekel hanem hogy milyen az a bizonyos játéknak a története is...:rolleyes:
Bocs ha hülyeséget írtam csak álmos vagyok és én ezt gondolom..:D:o
^^:jumper::jumper:
Azt hiszem most túl tettem magamon:p:o
Mostmár Chapter 1-3-ba vook nyehh...:D
Mára ennyi a Resi 4-böl majd holnap is elöveszem és Ganados-okat továbra is gyilkolom!!!!:clown:
Ú azt hányszor kezdtem el de Ashley-nél tovább soha nem haladtamXD
hátha most összejön^^:D