Én is csatlakozok ;)
Nyomtatási nézet
Én is csatlakozok ;)
Oké, akkor Matie csinál majd szervert, 5.-e után meg megpróbálom én is, hátha jó lenne. :) Fú hé, semmit nem aludtam.... :mad: kurv@ szúnyogok... :mad: Meg az a bhuzi kutyám...... Elkezd ugatni, hogy rohadna meg... Aludni sem lehet.... :mad: Tényleg Crash, te melyik szúnyogriasztó appot töltötted le? Bocsi, hogy ide írom, de másképp elfelejteném... Sürgős lenne a válasz. :)
A Dead Space sorozatot ajánlom mindenkinek, aki szereti a sci-fi horror lövöldéket. Harmadik személyű nézetű borzongásról van szó, a játék címe szerintem a lényeget elárulja. :) A múlt hét vasárnap végeztem az első résszel, ma pedig, nincs fél - háromnegyed órája a második résszel. A nem akármilyen borzongás mellett olyan sztorival rendelkezik a játék, amilyet ritkán látni manapság: végletekig kidolgozott, nagyon izgalmas történetet kreáltak. Aki játszott vele/ játszik vele, az tudja, miről beszélek. Leírni nehéz, ezzel játszani kell. Így aki szereti a műfajt, vagy csak szereti a izgalmas történetű játékokat (az meg fog barátkozni ezzel a műfajjal :D), az bátran kezdjen neki, nem fog csalódni. :)
Kedvcsináló: (Ha a szavaim nem voltak elegek :D)
Sziasztok tud valamelyikőtök segíteni, hogy tudom letölteni a Steam-ről a "Hitman Sniper Challenge-et" valami "Product code"-ot kér.
Nekem XBOX360-on van meg, de nagyjából megegyezik hogy hogy kell aktiválni: 576-ban meg kell vásárolni ezt a minijátékot 1500 Ft-ért, és a dobozában lesz egy aktiváló kód amit aktiválni kell a hitmansniper.com-on, és ha aktiváltad ott, akkor azon az oldalon fogod megkapni az igazi kódot, amit a Steamen kell majd aktiválni. (vagy lehet hogy alapból már azt a kódot kapod amit tudsz Steamen használni, nem tudom, mert én XBOX360-on úgy kaptam meg, hogy először az oldalon kellett aktiválnom, és utána kaptam rendes kódot, úgyhogy ebben nem vagyok biztos, de majd ez úgyis le lesz írva részletesen a dobozon :))
Kösz a segítséget;).
Na, ha már beígértem, hogy feltöltök egy keveset a Selena Sonic Cd-ből, akkor ígéretemhez hűen, feltöltöttem az első részt. :) Remélem tetszeni fog. :) Ja meg nézzétek el azt, hogy ratyin játszok, de mindent megakartam mutatni benne nektek. :)
Szerk: Na mindegy... Letiltották a szemetek... -.-" Tököm tele van a youtube-bal...:mad: Valaki valami jó vidimegosztó portált tud?
Srácok!
Hitman-Absolution vélemények?
illetve a Hitman 2höz kéne tipp a második misszióhoz,már a legelején elakadtam xD
azok a tetű polgárok kiszúrják a sniperemet..de ha nem ők a rendőrök:/
a végigjátszást olvastam,értem is de nem tudom megcsinálni:$
próbáltam:)
de akkor a tatát hogyan nyírom ki?
mert egyszer végig sprinteltem azon a negyeden,(mondanom se kell,mindenki a nyakamon,papókát lelőttem,de nem tudtam hogyan kell "kilépni" a sniper távcsövéből xD
szvsz Game Over lett
Hú ha van magyarosításod? Avval talán könnyebb de, ha nagyon nem megy akkor néz meg egy másik végigjátszást mert több lehetséges megoldás is van.;)
elvileg mesterlövész puskából(spiner) úgy lépsz ki ahogy beléptél a contracts nál nekem azzal lépet ki amivel beléptem. próbáld úgy amivel belépsz a spiner modba, azzal lépj ki, nem tudom hogy a részeknél más e.
még nem jöttem rá...ezért elkezdtem a 3-at.
de sniper nézetbe alt-al lépek be (azaz a tüzelés gommbal,de kilépéshez nem jó :( )
http://kep.psharing.com/674431.jpg
és ezt így hogy?szerencsétlen a wc ült.kapott egy fejlövést.....benyalta a falat xD
esc-kel próbáltad esetleg space
Nem semmi! :D
Ez Kell !!!:D:clown:
Nekem is, bár most az Assassin's Creed 3-ra vagyok kiéhezve inkább:clown:
A grafika kedvéért megpróbálom, meglássuk, mennyire izzasztja meg a gépet. Mert amúgy történetben és stílusban inkább a Mafia felé húz a szívem. (Amiből a harmadik rész sajnos csak a következő konzolgenerációkra jelenik meg, és bár addig szerintem nem sok idő, de azért várni kell. :D) :D Csak legyen jól optimalizálva, nem úgy mint a 4..
:naughty: Újabb adag:
http://gtaplace.hu/hir/1258/gta-v:-szabadido-kepek
Meggyalázzák a 2. legjobb TR részt-.-*
Mindenből pízt kell csinálni :D
Jjjja, és ez nem az első alkalom, volt már ilyen is, de aztán rögtön borítóképet változtattak:
http://www.laracroft.pl/images/481b.jpg
Rajongói munkák. XD Neeem, nyugi, én is kiakadtam, mikor a sarki expedíciósnál kivan írva, hogy Daniela G. és nem Lara C. ... De örüljünk neki, hogy Laránk ilyen kapós. :)
^Hát ezek... xD
Hát ez rohat jól néz ki:yahoo:tényleg nagyon vagány:jumper:
OMFG xDDDDDD éééééés ráadásul Grínpíszes!! :D
http://gamepod.hu/dl/cnt/2012-08/885...eping-dogs.jpg
állítólag nagyon jó benne a (közel)harcrendszer, és emellé még a GTA-s nyitott világ (sandbox) játékmenete párosul, no meg persze a mély és komoly sztori. (igen, ez utóbbi a gyengepontom. :D)
http://techgames.hu/wp-content/uploa...chgames_01.jpg
Hmm........ egy próbát mindenképp megér, ha nem is vagyok annyira oda a túl erőszakos játékokért.
Spoiler!
Én hallottam róla, Steam -ről majd leszedem a demo -t :) Square Enix rosszat még nem adott ki (Bár az Final Fantasy játékok az erősségük akkoris), kiváncsi vagyok rá :)
ja csak rohadt bugos :angry: tele vannak a sleeping dogsos fórumok hogy nem indul el :mad: nálam se indul el, pedig megpróbáltam mindent... :floet: mindig kicrashel az asztalra.
Hmm....Pedig brutál jól néz ki:DÉn is kiprobálnám szívesen:/
Én végigvittem 2x a Steames demót annyira jó. :) Bár tényleg bugos, én ha túl sokat nyomom a bal egér gombot, hogy tudjam ütni az ellent, vagy lőni őket, akkor befagy a bal egér gomb, és 4-5 mp-ig nem lehet használni, ezért sokszor buktam a jó statisztikát. De nagyon tetszik, és alig várom, hogy valahogy ki tudjam próbálni a teljes változatot.
hallod Ting, pont pár órája leszedtem Steamen a demót, én is másodjára vittem ki. :D először nehézkes volt megszokni ezt a dodge-amikor-piros-az-elleneség cuccot, meg jó reakcióidő is kell ehhez a játékhoz, de nekem is irtóra tetszik.
de egyvalamit nem értek: habár max beállításokon akadozik, ha kicsit lejjebb viszem, már rögtön majdnem tükörsimán megy. mégsem tudom a teljes verziót futtani. (sokan azt mondják, ha nincsenek meg a minimum sys req-ek, akkor azért nem megy. hát nekem aztán tényleg nincs meg a minimum, de csak egy picit kell lejjebb mennem a maxtól és már rögtön megvan a 30-40 FPS. és egy szó mint száz, nem megy. kirpbáltam már mindent amit a neten írtam, de semmi. :()
Ezt a Slendert egyszerüen lehetetlen végigvinni, folyton az 5. papirosnál kap elxD:vlol:
Ezt vagy 50x elkezded sem fogod tudni végigvinni, kár hogy nem lehet leálítani a játékot:|Jó kis rémisztgetö 1 játék, lassan mindenki ezt játszaLOL:vlol:
no hát nekiálltam az I'm Alive-nak és már most rosszul vagyok ettől a szürkeségtől xD