Nálunk semmi nem volt, legalábbis és nem éreztem semmit. :)
Nyomtatási nézet
Én a harmadik emeleten éreztem, csak azt furcsálltam, hogy semmi más nem zörgött, csak az ágy rázkódott alattam. o.o Úgyhogy néztem, hogy mi volt ez, de majdnem félálomban voltam, csak reggel olvastam, hogy földrengés. (Először tapasztalom, a Dél-Alföld nyugisabb, csak egy tornádót aludtam végig. XD)
Nekem egyik osztálytársam azt hitte hogy a kutya vakarózik :"D :vlol:
Nálunk is volt földrengés de én nem keltem fel rá, de a macska az nagyon félt
Sziasztok!
Ne haragudjatok de az MP-re nem lehet regelni, ezért arra gondoltam itt teszem fel a kérdést, hogy mikorra várható a tombraisers.hu oldalas srácok magyarítása a tomb raider 2013-hoz?
Mert a crowdin.net -en néztem a magyarítást és szinte teljesen kész és jó és kíváncsi vagyok mikor adják ki.
Nem találtam róla fórumot.Ha volt bocsi ne büntessetek meg hogy ide írtam. :)
köszi a válaszotok
Halad a dolog eszeveszett tempóban. De még a tesztelési fázis hátravan, szóval azzal is lesz még munka. A crowdin-en egyelőre csak a menüfájl fordítása van fent, a feliratok még odébb vannak (bár azok fordítása is halad) Igyekszünk a lehető legjobb munkát kiadni a kezünkből, úgyhogy megéri várni rá :)
Na jövőhéten szorítsatok, jönnek az érettségi írásbeli vizsgák.:)
Sok sikert:)
-----------
Eddig nagyon jó az Éhezők viadala! :D
50. oldalon járok:) Úgy érzem a többit is megrendelem:)
Nem lehet letenni. :) Én most valahogy megpróbálom kibírni, hogy ne rendeljem meg a másik kettőt, amíg le nem vizsgáztam mindenből. Éhezők Viadala vagy anat/élettan stb., egyértelmű, mit olvasnék szívesebben... :vlol:
Sok sikert Caroline, menni fog!! :)
A lehető legjobbat a vizsgákhoz:D.
Nagyon szépen köszönöm:)
:cool:
Kapjátok be hogy soha senki nem jön chat-re. :D
Bekaptam. :):D:jumper:
Szóni kéne, hogy mennyünk nem :D?
Ez kérlekszépen egy szólás volt. :D Amolyan Svebysen. :jumper:
Nem is volt nehéz az info írásbeli, szövegszerkesztés, táblázatkezelés webszerkesztés és adatbázis kezelés volt. De az adatbázis feladatsor
könnyebb volt az excelnél,de viszon power point nem volt azt viszont hiányoltam.
Sikerült minden írásbeli vizsgám
Gratulálok hozzá:D és jó eredménnyel?
Hááát nem mind de úgy viszonylag jók lettek
Az a lényeg Gratula ;).
Köszönöm:)
Namármost...a keddi nappal bezárólag,vidékfejlesztési technikus lettem: P
ami azt jelenti,hogy a diákból..munkanélküli lettem : DD
(kivéve,hogy nyár végéig lehetek diákmelós^^)
Na jó szakmád van, nincs felétek olyan cég ahová pályakezdőket vesznek fel?
van,de jobb szeretnék szakmában elhelyezkedni ;)
Tudom,nem telt el 24óra,de ez nem az előző témához kapcsolódik.
A napokban figyeltem fel rá,hogy:
Hitman Absolution :tescoban minden platformra 8990
Media markt : pcre: 8990
ps3-xbox 11990
Normál konzolboltban pedig 5-6000 HUF.(persze Szombathelyen)
A kérdés ezt így hogy? mi befolyásolja ennyire? (főleg mert nálunk a mediamarktot a praktiker választja el a tescotól..tehát...nem a tesconak kellene jobb áron adnia.Vagy?)
mindenki ugy adja ahogy jól esik neki. kivéve néhány márkakereskedőnél ahol a nagyker megmondja hogy pl milyen áron lehet akciosan árulni dolgokat, de az más téma kicsit. ha bemész és azt mondod hogy adsz érte egy tizezrest (mondjuk 8 helyett), szerintem nem dobják utánad a visszajárot hogy ott ne hagyd... de Pc-re mindig ólcsóbbak a játékok párezerrel mint konzolra.
Sziasztok!
Bocsi hogy megint zargatom a fórumot, de valami hír van a magyarításról? Hogy álltok, várható a hónap elejére? (Tomb Raider (2013)):confused:
Nem hiszem, hogy hónap elejére várható lenne. Jó munkához idő kell. :)
Én angolul is örülnék neki nagyon. :p
Na csak meg van az az érettségi:) sikerült!
Nagy gratula. :)