Hányra menjünk? Pia lesz? :):D:D:p
Nyomtatási nézet
Hányra menjünk? Pia lesz? :):D:D:p
Nem tom még nem dontöttem el.:p
És lessz bezony 1 üveg bór.:P:vlol:
Van több is csak 1-et nyitunk fel:P
Spoiler!
Szia YzaaA!
Először is nagyon köszönöm a segítségedet az XNALarában.
Még valamiben a segítségedet kérném. Anyu kereskedő, és szeretne román nagykereskedésből is vásárolni. Írt már nekik angolul, de csak románul beszélnek. Itt meg nincs senki, aki tudna románul.Nincs olyan ismerősöd, rokonod,haverod, aki jól beszél magyarul is és románul is? Néhány e-mailt kéne lefordítani, anya fizetne is érte. Utalna ezer forintot emailenként. Annyi lenne a munka, hogy anya megírná az emailt magyarul, elküldené az illetőnek, az pedig ugyan azt románul visszaküldné. a nagyker válaszát persze románul küldené el, és azt magyarra fordítva kéne anyunak küldeni, tehát magyarul anyu küldene pár emailt, amit fordítani kéne. Van ilyen ismerősöd?
Van hát!!:D
Megkérem remélem segít.:D De szerintem segít:P
Én is tudok románul de nem ojan perfektül, szóval inkább megérem öt hogy segítsen.^^:)
Jaa és mostmár megy az XNA Lara??:D
Hú, nagyon köszönöm előre is, akkor majd írsz, ha beszéltél vele?
Igen, már rájöttem, hogy hogy kell használni, mér ki is próbáltam. Egy kérdés: hova lehet feltölteni a képet, hogy megtudjam osztani itt a fórumon?
Vagy www.tinypic.com -ra, vagy Deviantarton beregizel és csinálsz egy mappát, amibe feltöltöd a képeidet ennyi.:D
Igen szólok mihelyt beszéltem vele, ne aggódj emiatt.:)
Wááááá egyszerüen nem bírtam ellenálni:jumper::jumper::jumper:
Visszatyettem a Resi 4-et!!:clown:
Muszály volt annyira akarok játszani Leon-nal meghát hiányoztak azoik a regenerátórok(még most is rettegek töllük:clown:)Alig várom hogy a kastélyhoz érjek!
Minnyá jáccok is vele!!^^:jumper::jumper:
Én most az XBOX 360 változat Pro módját kezdtem el: hát mit ne mondjak, látszik hogy rámfér még a gyakorlás. :D A Chapter 1-3 legelején járok, és már 18x meghaltam. :P
ez valami véletlen lehet, de én is pont ebben az órában raktam fel :) én még az elején vagyok, még a legelső Ganadókat ölöm :D
és nem tudom miért, de még éppen viszi a gép O__o legalább viszi valamit :D igaz, NÉHA-NÉHA, nagyon ritkán bevibrál egy hangyányit a kép, de alig észrevehetően. és nekem úgy tűnik, hogy gyorsabb is, magasabb az FPS. hát még milyen gyors lenne, ha nem lenne ilyen sz@r videokártyám!
ha a nagybátyám örökre odaadná a gépet, akkor nyugodt szívvel vennék bele normális videokártyát, de így, hogy csak kölcsönbe van... így nem veszek bele semmit. meg kéne kérdezni, hogy odaadja-e örökbe. biztos kérni fog érte pénzt... nem is ő lenne, ha nem. :rolleyes: :p (tudniillik apám családja kórosan pénzmániás, és ebből én is örököltem kicsit :o)
Ez igen......az a kastélyban van már nem??Csak mert már nem emléxem a pályakra.:p
Kacsa te is most raktad fel húha.. :eek:
de jóó én még nem kezdtem elXD:pDe most índitottam el^^:D