ne legyen mar az hogy priviben kell elkuldeni a szavazatokat, nyilvanosan miert nem lehet IDE kirakni? bocsi de en nem bizom senkibe...
Nyomtatási nézet
ne legyen mar az hogy priviben kell elkuldeni a szavazatokat, nyilvanosan miert nem lehet IDE kirakni? bocsi de en nem bizom senkibe...
Mert nyomon lehet követni és valaki sőt szerintem tuti feljebb hozná azt aki alul van mert ne legyen alul...
Ezért kéne valamilyen szavazó és addig az eredmény úgyse tudja amíg nem szavaz, amúgy kerestem de nemvolt olyan hogy több szavazós tehát felteszem ezt a kérdést mi lenne ha nem lenne ilyen ő 5pont ő 4 pont hanem egy emberre szavazhat mindenki? :) és akkor ilyen helyezések se lennének csak mondjuk 1. 2. 3. többi meg vége, úgyis mindenki elsőre hajt.
Facebook szavazás lenne a legideálisabb de vannak akik nincsenek fent azaz Michele....
:(:(akkor most mi lessz???:(
ezt is meg kéne oldani valahogy!!:rolleyes:
nekem semmi 5letem nincs:(
talán lehetne úgy hogy hsz-be leírjuk a pontszámokat majd ha akarja tom megszámolja és kihirdeti és így mi is meg tudjuk számolni és szólni neki ha tévedett:D
ez jó 5let legyen így:jumper::jumper::jumper:
Állítólag már el kéne kezdeni, induljunk tiszta lappal aki kapja marja a téma kitalálását :D