Vatera vagy valami hasonló oldalon próbálkozz. :)
Nyomtatási nézet
Vatera vagy valami hasonló oldalon próbálkozz. :)
Vagy menj be egy olyan üzletbe ami megbízható és foglalkoznak használt konzollal. Mert sokkal megbízhatóbb ne hogy úgy járj mint ismerősöm vett használt ps2 őt és csináltatni kellett és így több-be került neki mint ha újonnan vette volna. és a ps3 al még jobban jársz ha azt veszel használtan
én is inkább egy boltos, átnézett, esetleg pár hónap garanciával árult gépet javasolnék egy ismeretlen helyett, ha lehetséges. bár én PS-ből nem találtam ilyet, csak xboxból.
én mondjuk a PSP-met vaterán vettem, több, mint egy éve megvan és semmi baja. :) Igaz, nem volt feltörve, azt külön meg kellett csináltatnom, de hát rózsaszín... egyik ismerősöm feltette rá a legújabb (nem jut eszembe a szó) programot, és tökéletesen működik :)
amúgy a ps2-met apu nekem is használt boltban vette, és így jobban belegondolva én is azt ajánlanám.
amúgy meg én playstationos vagyok nagyon, szóval PS3-mat vennék.
:offtopic:
PS3-asoknak egy érdekesség. Én elgondolkodom rajta, hogy beszerzek egyet:
Gioteck SC1 Wireless Sports Controller (PS3)
http://www.lep.co.uk/lifestyle/enter...ller-1-5532807
Nem azért mert +1 killem lenne egy meccs alatt, nem vagyok kocka.
Maximálisan ps3 párti vagyok, de a kontrollere számomra nem olyan "tökéletes", mint az xbox-é. Lehet, hogy ez kéz- és stílusfüggő, nekem jobban kézreáll az xbox-é, és a 2 gomba elrendezése szerintem szerencsésebb, mint az original ps3-as kontrolleré.
Ti mit szóltok hozzá?
én ps-hez egy speedlink xeox-ot használok. nem olyan preciz mint a box kontroller, kicsit nagyobb a holt zónája szerintem, és más az érzete a joynak, de ha használja az ember egy darabig már nem feltünö, csak ha egymás után a kettőt. nameg a D-pad is eléggé lötyögős, de hát annak nincs olyan nagy szerepe talán. amúgy a teljes formája ugyan az, csak az alja nem olyan sima mint a boxé, hanem hullámos az ujjak elhelyezése miatt gondolom, nem zavaró számomra (bár fölöslegesnek érzem). elnézést az off-topicértIdézet:
PS3-asoknak egy érdekesség. Én elgondolkodom rajta, hogy beszerzek egyet:
Gioteck SC1 Wireless Sports Controller (PS3)
A Microsoft bemutatta az új játékkonzolát.
XBOX One
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...00133636_n.jpg
Mit szóltok hozzá?
majd E3 után meglátjuk mi lesz belőle. Eddig csak egy halom fölösleges hülyeség, majdnem mint a PS4 csak más irányban.
nem igazán keltette fel az érdeklődésemet xD nem is a játékokon van a hangsúly már.
Battlefield 3 premium edition nem kell valakinek xbox-ra? (nem tudom a kódját felhasználtam e a letöltős cuccokhoz) megvettem kb 30 percet játszottam vele, azóta PC-re váltottam úgyhogy eladnám vagy PC-s verzióra cserélném