Szerintem meg nem:DA 3-ik képen is ugyanaz a csaj van amúgy..:p
Nyomtatási nézet
Szerintem meg nem:DA 3-ik képen is ugyanaz a csaj van amúgy..:p
Ellen Page a "karakter" benne :D
Igen csak ps3 exlusive :/
http://2.bp.blogspot.com/-eDJ3ccicsg...52811%2529.jpg
nagyon szép a csaj:D
És tetszik a játék is:)
nem semmi. :D
na látod Iza, ilyen egy szép csaj, nem azok az SZTK-s szemüveges szőke ribancok manapság. ^^
ja, és:
HEEEEEELYEEEEEEEESSSSSSS!!!!!!!!! :jumper: MIND2 MEGÉRDEMELTE! :D
Resit kicsit sajnálom, de azt kapta, amit megérdemelt. :D az IGAZI Leon és Jill és Claire most velem együtt röhögnek. :D Ashley meg sikít. ^^
Ada meg kilövi az egész CapomosokatxDD
Hát igen ez a csaj szép is:)
Kár, hogy Leon nem idomított be 1 regenerátort, me azt is rájuk küldhetné:vlol:
Sunáznám kategória a csaj :D
Gegooo: Innen kell letöltened driver -t, fent oldalt kellene kiválasztanod a kártyád típusát (asztali videokártya, és a kártyád típusszáma például: HD6750)
A csíkos pólós cicára gondoltam :D (Ellen Page)
Robbienak igaza volt, a LittleBigPlanet 2 tényleg könnyebb mint az első része. Csak az utolsó világban volt 2 pálya ami felhúzott kicsit. A többin elsőre vagy másodikra átmentem. Már csak gyűjtögetni kéne. Aztán neki lehet állni a Batman Arkham Asylumnak. yeah
A LittleBigPlanet az jó játék amúgy? Kíváncsi volnék rá nagyon. :)
PS3 exkluzív. ha kreatív vagy és szereted a "gyerekes/aranyos" dolgokat, platformereket, ugrálos játékokat akkor az. youtube... akármire kiváncsi vagy keress rá a nevére youtube-on. ennyi :) a játék nagy erőssége a pályaszerkesztő (tekintve a többmillió felhasználók által épített pályát!). a story mód szinte csak egy demo hozzá hogy miket lehet épiteni. persze az "építőelemeket" játék közben kell összeszedned. nézz utána, abbol nem lesz baj :)
Rendeben, köszi! :) Imádom az ilyen játékokat. Nem tudom, hogy emlékszel-e a Sheepre amit az Empire Interactive és a Minds Eye adott ki 2000-ben ilyen Lemmingshez hasonló játék, de jó, én imádom, csak eddig a demoja van meg... :( De a játék szuper. :) Igen, a mesterséges hkülyeség megtette a hatását. :D
Én most Az Assasin's Creed III-at várom, Október 31.-én megveszem xbox360-ra, nem érdekel ha drága lesz. :p :D
ú ú ú Nekem ez kell :D
Ha jól tudom, ingyen XBL Gold hétvége van. Akit érdekel, az mehet kockulni a haverokkal ingyé! :D
Csak egy gyors kérdés.Van itt olyan aki Dragon Age 2-zik?
OMGOMGOMGOMGOMG!!!!!! Imááááááááááááádooooooooooom!!!!!!!!! lávcsi szercsi puszcsi cicuka <3
vééééééééégre!!!!!! :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: gyere Iza, örüljünk együtt! :jumper::jumper::jumper::jumper: :hug:
SZERK.: ja, és kössz hogy szólsz, Ting! :D
Te jó Isten Te jó Isten Te jó Isten Te jó Isten Te jó Isten Te jó Isten!!!!!!!Áwwww:jumper::jumper::jumper::jumper:: jumper::jumper:
De vagány basszus de várom már!!!!^^^^^^♥♥♥♥♥
éééén is :D:D:D:D :jumper:
amúgy hallod azt a röfögést? x"DDD lehet, hogy disznó-szörnyek lesznek benne? x'DD
meg nagyon sok malackás dolgot találtam, benne...
a templomban főleg: az oltáron is két disznó van, meg azon a színes üvegen is az embernek disznófeje van 0__o"
amúgy ez a Bátor a Gyáva kutyára emlékeztet, abban volt az a hentes Disznó bácsi :vlol: viccet félretéve rettegtem tőle és az egész mesétől. xD de mindig megnéztem. :clown:
Hja halittam, lehetséges hogy olyasmi leszxDD:DKivi vagyok rá hogy hogy nézhet ki:DLehet hogy az a gépezet átalakítja majd az embereket disznóváxDD:vlol:
Azokat én is láttam elég fura volt:vlol:
Azt én is sokat néztem, na attól aztán tényleg féltemxDD:D
Én is féltem tőle :P Imádtam :D
Kösz, rendes vagy XDDDDDDD Pedig tök aranyos mese volt anno. :D Még a Billy és Mandy kalandjai a Kaszássalt imádtam nagyon, mekkora egy balfék a Kaszás benne XDDDDDDDDDDDDDDDDD Mandy meg elmehetne egy főgonosznak XDDDDD
Na ja, nekem is. XD Amúgy megvan az összes évad most, imádom. Na jó, csak egy kérdés, a Tron Örökségből csináltak játékot? :) Most láttam a filmet HBO-n és rohadtul tetszett a vége... Nem elejétől láttam, de Olivia jól játssza a szerepét szerintem. :) Ha ezt a szerepet jól játssza, akkor miért ne lehetne ő a TR3-ban Lara Croft? :D Annyira jó a film is, olyan jól meg van csinálva, meg jó a zenéje, azért érdeklődöm, hogy van-e belőle játék, mert kivi vagyok rá nagyon. :)
Tron Legacy: The Gameről nem tudok, viszont van egy Örökséggel kapcsolatos játék. Tron: Evolution a neve, az Örökségnek az elősztoriját mutatja be. PC-re, PS3-ra, PSP-re, és XBOX360-ra kapható. Játszani nem játszottam vele, úgyhogy véleményt nem tudok nyílvánítani. Viszont a filmet én is láttam, és tényleg jó volt. De azért a zene sokat növelt a minőségén. :) Hiába, a Daft Punk nem tud hibázni.
Valaki tudna segíteni. Hol tudok úgy előjegyezni a Hitman: Absolution-ra, hogy a Hitman: Sniper Challenge-t is megkapjam hozzá?
Sajna csak egy oldalt ismerek[cdgalaxis] de ott nem lesz kapható ez a kiegészítő.
Csak az 576-ban tudod megvenni a Sniper Challenget. Én is előrendeltem ott a játékot, viszont anélkül is megveheted a Sniper Challenget, hogy elő kellene rendelned az Absolutiont. 1500 Ft a Sniper Challenge, viszont ha felmutatod a blokkját a Sniper Challengenek, amikor veszed az Absolutiont, akkor 1500 Ft-tal olcsóbb lesz a játék, mert beszámítják. :) Amúgy jó kis kiegészítő, szóval tényleg megéri az árát! :)
Kösz Ting :D
játszik valaki közületek esetleg Battlefield 3 multit? :D aki igen az jelöljön be aztán néha játszhatunk pár kört :D
http://battlelog.battlefield.com/bf3...sp0ng3_m0nk3y/
Én nem, viszont ha játszasz CoD MW2 -őt és MW3 -mat, akkor azt szívesen tolnék veled :) Ha igen, akkor ha van kedved, vegyél fel: petya292 (GhostPetya nicknéven játszom)
...de bennevagyok BF: Bad Company 2 -ben, Medal of Honor 2010 -ben, CoD 2 - 4 -ben is.