más vmit XDXDXDXDXD
Nem tom miért, de én nem szimpatizálok vele, nekem olyan ellenszenves...
Nyomtatási nézet
ne már ne legyetek ijenek!!!:D
és ha én kevelem akkor mi van???:rolleyes:
Claire-t meg imádom:jumper::jumper::hug:
Chris a legjobb!:clown:
Auuuuu de fájjj!!!!!!!!!!!!!:(
elestem s a kezemröl jocskán lejött a bör!!!:(
szzzzz......ááááá.....
még a lábamon is alig tudok álni!!!:S:(
na mind1 legalább van egy okom arra hogy nem tudok menni boltbaXDDD:vlol:
.....................
JJJJJAAAAAAAAJJJJJJ DE JÓÓÓÓÓ!!!!!!!:jumper::jumper::jumper:
költözik a gép a szobámba YEEEEEESSSS:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
jajj nemááá rlpirulok.. :o te kis huncut :D(én is bírlak :D:hug:)
háth talán lara fülét :D :D :D :D :D talán még kincseket is találok ott :D :D :D :D
tényleg am gondolkoztatok már azon hogy lara popsija büdös-e ?? :D az egyik haverommal multkor azon filóztunk h hogy kéne ki deríteni :D
1. és az 5.-et játszottam ki :D
Az egész RE univerzumban Jill a legjobb utána meg Chriss ^^
Leon háát olyan animés feje van olyan ellenszenves annyira hülye a kinézete meg a személyisége.... :p :D
imádlak:Degyetértek.:clown:
gyűlöllek, a lehető legjobban nem értek egyet :vlol::clown:
3. Ada Wong éééés egyben Claire Redfield, holtversenyben :)
Chrisben semmi vonzó nincsen, totál szürke karakter, semmi érdekes nincs benne :P
MEGGÖLLEK!!!!!!!!!:D
Totál eggyet értek!!!:D:jumper::jumper:
Jill-t még nem ismerem annyira de azért mondhatni szép lány:)
de naggyábol nálam is ez sorrend söt
ha Jill-t ismerném akkor szinte pont ez lenne a sorrend<3:jumper::jumper:
Christ én sem szeretem annyira szürke:S
Cindy a legjobb :cool: xDDD
Akkor vidd ki kacsa a Resi5öt :D:naughty:
Leon gay:floet:
én már kivittem és semmi extra nincs Chriss-ben!!:cool:
hjasj tom croft bírom a humorodat:vlol:
ugy értem végigvittem:D
és bevallom Chriss nekem nem jött be:S:cool:
oksa, Leon gay. de azért tetszett neki Ingrid Hunnigan (aki egy olasz birkózó, és a férfiak büszkesége, őt tartják a legférfiasabb férfinak a világon, itt egy kép róla
http://www.residenteviluncut.com/ingrid.jpg
, el akarta kérni a számát. na, ennyi, FAIL:clown::D
azért filózok rajta, mert sokak szerint nem éri meg, nem az a Resident Evil, amilyen a klasszikusok voltak. már nem is ijesztő (és ez igaz, megnéztem a legijesztőbb pillanatait YouTubén és egyik sem volt olyan ijesztő)
de a másik pillatanban meg ki akarom vinni, már csak kiváncsiságból:omeg az achievementek miatt, és a Lost In Nightmares miatt (ami tudom, hogy letölthető 400 MS pontért, de a GOLD kiadást venném meg, ami tartalmaza ezt is, és más extrákat)
szóval nem tudom.
ki kellene vinni.
de csak pénzt pazarolnák.
de akkor is vidd ki.
de nem szeretm Christ.
de akkor is vidd ki.
KUSSSOJJ MÁÁ!!!
XDDDDDDD:vlol:
ezzel egytértek. (hagyjuk YzaaA, ezt nem lehet elmesélni. mi tudjuk, hogy milyen volt, és kész. örüljünk magunknak :D)
meg még van a Kastélyban a labirintus, a kutyákkal.
ééés.... eleve a Regenerátor körülötti rész nagyon ijesztő, a börtön rész is. (közvetlen az Adás cutscene után, amikor Leon megtámadja Adát)
ömm... és az Iron Maidenek, abban a csatornában, miután Ashley és Leon leugrottak a szemétlerakóba. nem semmi, ott is remegett a kezem.
mielőtt még bárki letámadna:clown:: jól tudjátok, hogy én nem a grfaikára megyek, ezt nem is mesélem tovább. de sajnos, mivel én már olyan szép grafikájú játékokkal is játszottam, ezek a régi, "rosszgrafikás" játékok már nem nyújtották azt az élményt, mint az újabbak.
ne értsetek félre, nagyon élveztem a klasszikus Resiket is, mert igenis izgalmasak és valamiylen szinten ijesztőek is voltak... de nem annyira.:o
na ott nállam is azt hittem hogy meghalnak vagy valami ijesmi de amikor a regenerátor felkelt és utánnunk jött és még életem sem volt se löszeremBRRRRR:(
még 1x nem szeretném azt átélni annyira be*****am ojan volt mintha én lettem volna ott velük jááááájjj:(
na joooh kész ennyi volt a borzongásból igaz Kacsa mi már átéltük!!!:D
A RESI4 VOLT AZ EDDIGI LEJGOBB RESI AMIT JÁTSZOTTAM EDDIG:jumper::jumper::jumper:
................
én megprobáltam játszani a resi3-al de nem tudtam hogy mivel kell meni futni löni stb.
meg a resi2-öt is kiprobálnám csak ugyan ez a helyzet:S
....................
hjaj ezt annyira várom már ojan jol néz ki:jumper::jumper::jumper:
FACEEPAAALM!!!!!!!!!:clown::clown::clown:
EZ NEM RESI6!!!!! EZ EGY NAGYON HÜLYE YOU TUBE USER!!!!:D
EL NÉNE TÁVOLÍTANI A VIDEÓT!!!
Ez a Darkside Chronicles trailere, ami már 2009ben megjelent.
én már ki is játszottam, de csak Wii-re van.
Bi?:naughty::naughty:
Az ilyenekből gondolom azt hogy úristen elvettél az életemből 1-2 percet XDXD
Minek hallgatsz másokra, nem ijesztő és attól szar játék? XD
Hydrophobia vagy mi is állítólag szar játék te még is oda meg vissza vagy tőle WTF.....
----
Na meg is hoztad a kedvem egy kis Mercenarieshez :Ú
ömm... Hydrophobia nagyon kicsi és ismeretlen játék, nincsen sok rajongója, nincs is több része (a Prophecy csak egy megpacthelt rész) ahhoz meg pláne nincs elég rajongója, hogy részekre bontódjon a rajongótábor, és legyen:
- egy rész, amelyik imádja, és legyen
- egy rész, ami szereti, de mégis vannak kritériumai. (pont úgy, mint a Resi esetében)
bármennyire is szeretem a Hydrophobiát, be kell látnom, hogy kicsi és jelentéktelen.:(
na és ami a legfontosabb: vannak rajangók, akik imádják a régi részeket, de a Resi4-et és a Resi5-öt már nem szeretik, mert nincs meg bennük az a feeling, ami a klasszikusokban. (tudom, unalmas vok, de ez a feeling... tényleg sokat számít)
és én eleve szeretem hallani mások véleményét is, ha rossz, ha nem. és eddig belenéztem a Resi5 gameplayjeibe, és egy remek kalandos akciójáték (és a hosszával is minden rendben lehet, nem rövid; és számomra egy hosszú játék már gyöngyszem :D), de tényleg, már nem az a hangulat van benne, mint a klasszikusokban.
nem Robbie, attól, hogy egy játék nem ijesztő, attól persze, hogy lehet jó.:)
csakhogy mi most RESIDENT EVIL-ről beszélünk, amihez hozzátartozik a félelem.
amíg nem játszod ki a klasszikusokat, addig nem fogod érteni, addig senki sem érti, minek tépem a szám;)
(természetsen nem arra kötelezlek, hogy játszd ki, ahhoz én senki sem vagyok... csak azt akarom mondani, hogy érezni kell a klasszikus Resi-részek hangulatát. olyan az, mint egy kemény drog, ha párszor (vagy akár egyszer is) belekóstolsz, nagyon fog tetszetni, és akarsz még... még... és még.:) Ugye Cindy? :D mesélj csak az Outbreak-ről! :naughty:
Nekem itt most hiába pakolsz rajongókról amikor nem erről van szó egyszerűen közepes vagy egy picit feletti a játék és mégis oda vagy érte...
Nem kell engem a resi sorozatról kioktatni tisztában vagyok a dolgokkal. :naughty:Idézet:
A Resident Evil pedig egy olyan játék, amelynek évtizedes tapasztalata van, minőségi, közkedvelt, és rengeteg rajongója van.
na és ami a legfontosabb: vannak rajangók, akik imádják a régi részeket, de a Resi4-et és a Resi5-öt már nem szeretik, mert nincs meg bennük az a feeling, ami a klasszikusokban. (tudom, unalmas vok, de ez a feeling... tényleg sokat számít)
és én eleve szeretem hallani mások véleményét is, ha rossz, ha nem. és eddig belenéztem a Resi5 gameplayjeibe, és egy remek kalandos akciójáték (és a hosszával is minden rendben lehet, nem rövid; és számomra egy hosszú játék már gyöngyszem :D), de tényleg, már nem az a hangulat van benne, mint a klasszikusokban.
nem Robbie, attól, hogy egy játék nem ijesztő, attól persze, hogy lehet jó.:)
csakhogy mi most RESIDENT EVIL-ről beszélünk, amihez hozzátartozik a félelem.
amíg nem játszod ki a klasszikusokat, addig nem fogod érteni, addig senki sem érti, minek tépem a szám;)
(természetsen nem arra kötelezlek, hogy játszd ki, ahhoz én senki sem vagyok... csak azt akarom mondani, hogy érezni kell a klasszikus Resi-részek hangulatát. olyan az, mint egy kemény drog, ha párszor (vagy akár egyszer is) belekóstolsz, nagyon fog tetszetni, és akarsz még... még... és még.:) Ugye Cindy? :D mesélj csak az Outbreak-ről! :naughty:
Ezt nem bírjátok megérteni nem csak a rajongóknak csinálják a játékot meg kell szólítani nagyobb közönséget is de hiába tépem a számat ha nem nézztek a dolgok mögé csak elvakultan daráltok... :D
Igazából Kacsa mesélhetnék, de sajna az outbreaket máig nagyon fikázzák.. Sőt a legrosszabb Resinek gondolják( megcsókolhatják a fenekemet), viszont engem nem érdekel nekem akkor is kedvencem^^. Régen vért izzadtam hogy ki unlockoljak benne mindent..:nut:
Habár kevés pálya van benne, a story-ja 1enlő a nullával xD én akkor is imádom. Itt voltak a legjobb bossok és régen amikor még éltek az online szerverek imádtam a barátaimmal 1ütt játszani vele( természetesen mindig én voltam Cindy :P)
Viszont ha nagyon félelmetes és jó story-u resit akartok akkor még mindig ott van a drága Code Vera( Claire utálóknak nem ajánlatos mert ő és Chris a főszereplő)
Igaz kel 1 kis angol tudás hogy megértsd a story-t de szerintem máig nem tudnak olyan jó resit csinálni mint a code vera :D
Persze a grafja már nem szép (2000-ban viszont gyönyörű volt :)), de a story és a hangulata mindent kárpótol.. Ennyi :D
Resi 5 nem olyan rossz mint gondolod Kacsa... Sajna régi Resi hangulatot nem adja vissza de haladni kel a kórral...
Mára a gyors és könnyű játékok a menők... A lassú éogikai játékok kimentek a divatból... Resinek sokkal több rajongója mint valaha hála a 4. és 5. résznek.. Ez ellen nem lehet mit tenni. :(
Resi4 egy rakat szar, RE5 meg egy nagyon jó játék, egyik legjobb akció játék ever made és itt már nem kell a régi feelinget vixa sirni mert ez igy is egy hatalmas játék... TRnek is igy kéne lennie nem muszály vixa hozni a régi feelinget de legyen jó, izgalmas stb..
És lehet hogy csak én vok szar játékos, de a Resi4 és a Resi5 sem olyan nagyon könnyű játék....
Én pont hogy a régi Resiknél féltem :o :D
ki akarom probálni a resi2-öt!!!!!!!!!!1:jumper::jumper::jumper:
meg a 3-at:D
csak az iránygombok meg minden hoghy vann?????:jumper::jumper:
SAJNOS.
de viszont sok rajongó mondja azt, hogy a resi5 és a 4 egy szégyen a Resi-szériának. legalábbis YouTubén, meg fórumokon olvastam.
_________
amúgy most jövök rá, hogy milyen szerencsétlen vagyok, még játékokból is ilyen rakat sz@rokat szeretek.
de jó nekem.