az csak egy videó az E3, ról, nem hivatalos. az csak megmutatja, hogy hol tart a Crystal Dynamics a játék (a TR9) fejlesztésében.
_________
amúgy hivatalos az a gameplay? elbizonytalanodtam:o
Nyomtatási nézet
Lolll Ma föl raktam mondom nosztalgiázom:D föl dobtam rá a 1.1-es patch és a nő keze be ragadt XD kurv@ jó volt mikor a videókamcsija a levegőben szállt XDDDDDDDD
hát jahXD KATT pont a lebegő kamerát nem bírtam el kapni:(
****ki ez dúrva!!XDD:vlol:
Én nem sok bugot találtamXD 3mat kb :D
Kacsa szerintem a PC-s verza a legbugosabb verza!!!!:rolleyes:
uuuutálom a halálos bugokat!!ojan idegölö!!:angry::rolleyes:
nekem is eredeti, magyar változat :p
Nézegettem Underworld végigjátszásokat youtube-on és sokan azt írták kommentben,hogy túl ijesztő a játék :D Ezen annyira meglepődtem ,mert számomra a régi Tomb Raider-ek voltak ijesztők és,hogy nem tudom ezen úgy kiakadtam :D
Még az AOD-ban is több volt az ijesztő rész, igaz hogy az a bugok miatt. :D (amikor egy patch miatt nem látszódott Lara feje, csak a szeme, ugggh :eek:)
Ezzel az "íjesztő" dologgal kapcsolatban én is magyarázatra szorulok...:D
Én a Crystalos részekben sehol nem ijedtem meg, de olyan dolog se nagyon jut az eszembe ami váratlanul ért volna...
Igen,és ezek a "normálatlan" emberek húzzák le az egész TR-t mert nem akarnak olyan játékot ami nem felel meg egy mai h*lye gyereknek.És sokan a kommentekben azt írták,hogy ezért hagyták abba a játékot,mert félelmetes volt :D
Röhejes :D
TRbe mi a ****om felelmetes ??? O__o
Ez kemeny nincsenek benne horror elemek... Meg kicsi koromban feltem egy kicsit a TR5nel annal a felakasztott embernel... de most ?? igy ?? egyszeruen tiszta hulyeseg hogy a tr felelmetes... akkor mi lenne veluk ha elejuk raknak egy kemeny klasszikus horrort v egy Sillent hillt ?? O.o ...
áááhh most énn is felháborodtam!!!:angry:
komojan mondom hogy ezxek tényleg hülyegyerekek ha ez félelmetes akkor a Resi meg a SH az mi a pöcs???:angry::rolleyes:
én eddig a resi-töl ijedtem meg a legjobban nemhogy a TR-töl:rolleyes:
esküszöm az ijeneket hozzákötözném a székhez és Resit illetve SH-t nézetnék velük!!:rolleyes:
Ha az Underworld félelmetes akkor mi lesz velük 2012-ben?:D A borítótól már megijednek vagy mi?
****ki ne is mond!!:vlol:
bisztos szöknek egy nagyot hogy wááá de ijesztö inkább ki sem probálom felteszem a polcra oszt jó lessz porfogonak!!:D
azért azt vegyétek figyelembe,h a mai marketing nem azt célozza meg h gondolkodj,hnem mindent szájbarág,h itt ide ott oda menjél,csináld ezt,v azt.(megjegyzem ilyen a klasszikus TR-ek)manapság ha a graf szar megse nézik,amerikában ez a trendi.arról nem beszélve sztetek az a sok okos mivel játszik naphosszat?Wow,CoD meg nemtom mien játék van hasonló kategóriában.ott nem kell félni,mert húú mien kemény vagyok lelövöm a másikat.
am sztem az Undiban egy jó ilyesztő dolgot tettek bele.nem is ilyesztő ink csak egy pillanatra megugrasz.a pókok és thrallok ha hirtelen hátulról jönnek
(elvesztettem időközben az Undi szüzességem)
de pl TR1-6 ott frontálisan neked jön vmi példa nemjut eszembe,ott azért épp csak nem szrod össze magad.pláne ha hátulról jön vmi és paff meghalsz.
de ha az Underworld ilyesztő.milesz az új tr-nél?(megjegyezném,a jobb minőségű vidiken a gameplayben látni miként lapítja ki a szikla a férfi fejét.)
szval töketlen banda.én 20 évesen is néha beijedek az oldgeneknél.fleg ha az egy jó TRLE pálya :)vis ilyedni akarsz a TR-ben?TR1-5!!!v a Resik.v a Penumbra szval....
Nekem tetszene a játék, ha nem lenne szar 6 éves nvidia videókártyám... Amúgy a gyűjtői változat van meg, minden extrával.:) De jó lenne végigjátszani Istenem. Mindig nézem youtubeon a végigjátszást, és erre én meg ámulok, bámulok, h milyen jó is. Eddig ez az a rész, amelyik a legtöbb mozgást tartalmazza, de kicsit bugos a game, de attól biztos jó.
Bocsi, Xian.
Jajj, de el tudok szomorodni ilyenkor.
Spoiler!
Ha Én lennék az nvidia fejese, és jól megszedtem volna magamat, olcsón adnám a kártyáimat, de hát.... :D
nem, nem jó:o nekem boxon van meg, és.... :o hát enyhén - tényleg enyhén - fogalmazva lehetett volna jobb is. a végigjátszás egy dolog, ott általában nem elsőre játsszák ki az emberek, SŐT, mindig azon az útvonalon mennek, ami a helyes, és amit a készítők is helyesnek gondoltak.
aha! de ugyan mi a franc van akkor, ha te nem elsőre játszod ki és nem tudod, merre kell menni?:D na vajon mi? hamis peremek, Lara beragad a kiszögellésekbe, animációhibák, stb.
ezt a végigjátszásokban nem lehet annyira látni - de azért ott is akad egy-kettő ilyen:rolleyes:
Én amikor elsőnek játszottam ki,nem találkoztam olyan buggal ami halálra idegesített volna.Szerintem egész jó kis játék,persze ha nem kellett volna sietni a kiadással akkor még jobb lett volna.Hajaz a klasszikus atmoszférára.Jó kis Tomb Raider kaland. :D:D
nekem tetszik az underworld. Én 1 bugot találtam benne. Ps2-n vittem végig. Én örülök, hogy nem olyan bonyolultak benne a fejtörők, mert ahhoz, hogy megfejtsem kéne tudni angolul.
Na igen, elég rövid lett. Bezzeg a régiek az első résztől az ötödik részig, hmmmm... na azok hosszúak voltak, és élvezetesek, nekem nincs semmi bajom az új részekkel, de rövidek, meg kicsit másabb minden benne. Nekem az Aniversary annyi nehézséget okozott azzal, hogy csáklyával hátrafele ugrás részeknél mindig leestem... A legnehezebb pálya az Anni-ban az Obelisk of Khamoon. Na ott sokat küszködtem. A többi pálya meg gyerekjáték. Az új részekkel csak annyi a gond, hogy túl összecsapott, nem arra törekedtek szerintem, hogy nagyon hosszú legyen és élvezetes, hanem arra, hogy kutyafuttában menj végig a pályákon. Na meg a sokfajta bug is ott van, és ezeket még a patchek sem javítják sajnos.
Anni PC-n a bugok/hibak miatt nehez... PC-n nekem is volt gondom az egyiptomos palyakkal meg a volgyben sem engedett tovabb me nem mutatta a nyilakat a T-rexnel meg a sok helyen nem sokszor volt hogy nem kapta el a peremeket... Boxon ilyenek nem voltak boxon csak atsuhantam a palyakon 1 nap alatt... PCs verza tele van hibakkal/bugokkal ezert nehez azon es nem a jatek miatt :S
Undi tortenete egy rakat fos szakadjunk mar el ettol az apuci/anyuci dologtol...
Annyira rossz nem volt az Underworld története,ha jól tudom díjat is nyert !
Most ezen nem fogok vitatkozni :D