Újabb "friss", talisok ezt NE nézzék meg. :D:D:D
2008-2009 környékén faragtam a pályát, de úgy döntöttem, hogy kiveszem a végleges játékból, ezért most videó formájában közzé teszem. :D Az elmúlt napokban "korszerűsítettem" kicsit. :)
Nyomtatási nézet
Újabb "friss", talisok ezt NE nézzék meg. :D:D:D
2008-2009 környékén faragtam a pályát, de úgy döntöttem, hogy kiveszem a végleges játékból, ezért most videó formájában közzé teszem. :D Az elmúlt napokban "korszerűsítettem" kicsit. :)
Nem is értm, h miért törölted ki, hisz nagyon jó lett:D
hát nagyon szép. :D St. Francis Follyt én is szeretem amúgy. :D
Szerintem is benne maradhatott volna nagyon hangulatos és szép :) Olyan St Francis Folly és Mediterran Sea keverék, nagyon tetszik :D
Hát Roli b@zmeg, ne kinozzál már. :D Csak töltöd fel a Revelations IV videóidat, ozt csak ámulok and bámulok. Egyszerűen WUNDERSCHÖN. :thumb:
Valami eszméletlen jó kár hogy kivetted belőle jó lett volna.
Köszi szépen :)
Még egy megjegyzést azért tennék: a demó csak is kizárólag a talin volt, netre nem fog felkerülni. :) Majd csak a teljes játék, ha még ebben az évezredben kész lesz. :p :D
Azt a törölt pályát úgy kipróbálnám, pedig nagyon hangulatos és csodaszép pálya, kár hogy nem lesz benne
A "nehéz" ugrás (TR tali videó :D)
http://www.youtube.com/watch?v=mHtr7JOBs4U
Hát lehet, hogy én is elszenvedtem volna vele, kb 1 fél órátxDVagy annál többetxD
LOL hát én nem is jöttem volna rá talán xD Am jól néz ki a Load menü :D
Ha jól emlékszem séta ugrást használtam teljes távolságból úgyhogy két megoldása van, a vidin játékos csak egy séta lépést lépett hátra és onnan próbálta.
Jajam, van rá több megoldás is. :)
A Rev4 "története". :) 2008-2012 közötti időszak. A régi és az új állapotok. :)
http://www.youtube.com/watch?&v=s8mniEfIOYw
Emlékszem még a régi képekre (kivéve a legelsőre), óriási fejlődésen ment keresztül az egész játék, és míg sajnálom, hogy a régi pályák úgy tűnik, nem jelennek majd meg, az újak lenyűgözőek! :D A zenék meg nagyon jók!!
Jövő héten érkezik a publikus demó! :D
De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szépen köszönjük előre is.:)
Kíváncsi vagyok:)
Véééééééééééééééééégreeeeee moree ideje vót mán KÖSZÖNÖM ÚRISTEN!!xDD:D:D
:D:D:D
Izgatottan várom már a megjelenést, hogy mit fogtok hozzá szólni. Na meg ha már egyszer nem lesz TR demó, akkor legalább ez legyen. :vlol:
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Reménykedtem benne, hogy mégis csak lesz DEMO:DD
Jeeeeeeh!!!!! :jumper: :jumper: Köszönjük :D
És jövőhéten pontosan melyik nap? :o
Minél hamarabb szeretném, remélhetőleg hétfő vagy kedd. :)
Tölthető a demó a TREditor-ról! :)
Ha valaki elakad, itt kérhet segítséget. A végigjátszást majd pár hét múlva tesszük csak fel.
Roli nagyon jó lett!:)
elakadni még nem akadtam el,de technikai segítség kellene.Megszereztem a colosseum key-t,kimásztam a vízből,megtaláltam a falikart,de akárhogyan ugrok rá,nem hajlandó lerántani:/
vmit rosszul csinálok?vagy próbálkozzak máshol?
nekem se húzza le lehetséges valamit oda kéne tolni?
Bizony oda kell valamit. ;)
Roli ez nagyon jó!!!!:jumper::jumper::jumper:
Nem is gondoltam volna hogy ez TRLE!
Egyszerűen imádom ezt a pályát jelenleg itt bóklászok:
http://i49.tinypic.com/k1z7o8.jpg
Skacok nem tudok tovább menni XD Megszereztem a csillagot, de utána nem tudom hogyan tovább ×d
Tainted! Kettő csillag kell, nemtom melyiket szerezted meg eddig.
Caroline! Az oszlopra majd akkor menj fel, ha azok a rudak a falból majd kijönnek. :)