YzaaA nak igaza van ! :D Itt vagyunk és drukkolunk neked! :D :jumper:
Esetleg lehet tudnék segíteni...mivel elég kocka vagyok :D
XD
Nyomtatási nézet
Sikerült megoldani, minden fájl újra a helyén :D
rendszer visszaállítással próbálkoztam ismét ami először nem volt sikeres de le vettem a vírusirtót és így minden gond nélkül lefutott :)
hát akkor ismét jó munkát!;)
örülök, hogy rendbe jött.:)
Ennek örülök, sok sikert a további munkához! :)
köszönöm mindenkinek:hug:
holnap egy 6 napos nyaralásra megyek, utána folytatom a szerkesztést:D
jóó nyaralást pihend ki magad^^:D:rolleyes:
Nagyon örülök hogy megoldódott a probélma! :jumper: Jó nyaralást!:cool:
köszönöm mindenkinek:hug:
a nyaralás nagyon jó volt bár fürdeni csak egyszer tudtam az idő miatt:( de most már itt vagyok és ha időm engedi szerkeszteni fogok:)
sok szerencsét, remélem jó volt a Hálidéj és kipihented magad:D
Remek, jó szerkesztést! :D:hug:
köszi mindenkinek:hug:
egy kis frissítés:D:D
Előtte
http://i41.tinypic.com/2psops9.jpg
Utána
http://i55.tinypic.com/28gv96p.jpg
:)
hát nem semmi:jumper:sokkal szebb, sokkal természetesebb:) szép munka!
nagyon élethü^^:jumper::jumper:
már alig várom^^
szép munka wdavid:D
Sokkal jobb, most van benne "élet" :D
köszönöm:hug: igen pont ezt szerettem volna elérni, hogy legyen benne élet:)
Nagyon hangulatos lett. :)
Nagyon szépek a képek :D
a project jelenleg szünetel :o
kompatibiláti problémák miatt az eddigi képekeb látott helyeket újból meg kellszerkesztenem...eltart egy darabig de ez is jobb mintha teljesen abbahagynám a szerkesztést :)
próbálom minél előbb befejezni a "helyre állítást" hogy utána mehessen minden tovább rendesen :)
akkor jó. vagyishát... akkor rossz, de biztos megoldod :clown:
nekem már biztos nem lenne kedvem újraszerkeszteni ennyi helyet... mert már elég sok képet hoztál nekünk.
sok sikert és további kitartást a projecthez, mi ugyanúgy várjuk :)
az igazat megvallva nekem egyáltalán nincs kedvem újracsinálni őket, főleg h némelyiket nem volt éppen rövid idő megcsinálni és nagyon tettszett úgy ahogy volt :( de úgy érzem kár lenne érte mert nagyon sokat dolgoztam vele ebben a 3 évben :)
köszi:hug::)
remélem hogy hejre hozod a problémát:D
sajnálom hogy az eddigiek elvesztek:(
remélem hejrejön és nem hagyod abba a projectet:D
sok sikert éss kitarást hozzá;):o
igazából nem veszett el mert megvan, de csak Win7 alatt és csak a szerkesztőből látható jelenleg és így nem tudnám később feltenni netre h más is tudjon játszani vele :)
Ezért most rendesen beálíltom a kompatibilitási módot hogy mindez megoldódjon :)
köszönöm mindenkinek :):hug:
régóta nem szerkesztettem és képet sem tettem fel, de azért megkérdezem, hogy lenne igény egy esetleges TRM demóra? :D
IGEN! :D:jumper:
hát ez eddig akkor jól indul :D
nem mondok időpontot h mikorra lesz, pontosan azért amiért ritkán szerkesztek, mert nem sok időm van rá :o:(
igazából a demo az első pálya elején játszódna, egy 15-20 perc játékidővel :D (nekem annyi:o)
hoppsz ezt elszámoltam^^* mind 1 a lényeg, hogy várom/juk a pályádat:D
semmi baj :D mind kettő fárasztó tud lenni :D köszi szépen :)
most is éppen csinosítgatom :D talán még a PLS-t sikerül újra beüzemelni :rolleyes::)
PLS-ben segítsek? :D
elvileg csak Lara IDjét kell átírnom, de már rég csináltam, szóval ha nem igazodnék ki a scripten majd lehet h jól jönne egy kis help Roli :)
Oksa, itt leszek :nut::D
köszi :D most nézem h az egyik pályán működik a PLS csak nem tudom kikapcsolni:vlol: lehet h azért mert nincs benne a pickup az inventoryba :D