Szia!
Igazán nincs mit, örülök, hogy mostmár rendesen működik :) Jó játékot kívánok!
Nyomtatási nézet
Sziasztok nekem valamiért nem jön le a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítás v 1.02.Ha az 1.1 est használom akkor a játék kidob az asztalra.
Szia! :)
Megadom a közvetlen letöltés linkjét, úgy mennie kell: (katt ide)
Hellosztok!:)
A legutolsó verziójú Lara az 1.0.813.4 a magyarosítás is a legutolsó verziójú 1.02 PC. Telepítettem a (steam/steamapps/cammon/Rise of the Tomb Raider) könyvtárba. Mégis a franciára állítva franciául jelenik meg.:jumper:
A megoldást előre is köszönöm::cool:
Üdv: Kara:D
Szia! :) Úgy telepítetted, hogy a játékkönyvtárban volt a telepítőfájl? Onnan érdemes elindítani. Futtass le egy fájlellenőrzést (a Steam kliensen keresztül a könyvtárban jobb klikk a Rise of the Tomb Raiderre, nyisd meg a Tulajdonságok panelt, ott pedig a "Helyi fájlok" fülön a Játékfájlok épségének ellenőrzését kell kiválasztani), utána indítsd el a telepítőt a Rise főkönyvtárából.
Most kezdtem el nézni a magyarítást, és hát le a kalappal, elkepeszto munka.
Egy kérdésem lenne: bele lehet nyúlni házilag valahogy a magyar szövegbe? Nem baj, ha bonyolult. Az én ízlésemhez meg talán az angolhoz képest itt-ott túl trágár a szöveg.
Persze, nyúlj bele magadnak ha neked trágár. :angry:
Jó, értem, nem, reménykedtem, hogy van valami unpack, search&replace, pack metódus. Biztos öreg vagyok már, azért szeretem jobban a kicsit finomabb fordításokat.
Lehet mondani, hogy az angolok mindenre a shit, damn, f...-ot mondják, ezzel szemben a magyar káromkodások tárháza jóval bővebb. De sajnos ennyi káromkodás van a játékban, akármennyire nem illik egy angol úri kisasszonyhoz. Kellett fordítani, ha már ott van. Angolul is ezt látod, és a Shadowban is van legalább ennyi, ha nem még több.
Jobban járnál, ha a fejlesztőknél kilincselnél egy olyan opcióért, hogy a káromkodásokat csillagozzák ki ;).
Szia! Köszönjük szépen! :)
Azt nem tudom, hogy bele lehet-e nyúlni valahogy, de sajnos - ahogy Thak is írta föntébb - tényleg sok a káromkodás benne. Mondjuk eleve 18+-os volt ár a Reboot is, szóval ez ezzel (is) jár. És igen, a Shadowban még több van talán, szóval készülj fel. :)
Sziasztok ! Tegnap frissített a Steam valamit és azóta francia lett. Tudtok rá valami megoldást, hogy mit kell módosítani?
Állítsd vissza Steamben az előző (1.0.813.4) verzióra.
Köszi a tippet, estére megpróbálom. A mentésről érdemes előtte csinálni egy biztonsági másolatot ?
Csinálj,,bár szerintem felesleges. Ha nem megy, szólj. :)
Sziasztok!
Nekem is frissített a steam és azóta nem megy a magyarítással :(. Ezelőtt tökéletesen működött és a frissítés előtti napokban is játszottam vele.
Letöröltem a magyarítást úgy működik a játék. Ha visszarakom rá akkor magától kilép úgy, hogy a menüig se ér el. Próbáltam más verzióra állítani 811.3, 770.1, 767.2 - és 813.4 lehetőséget nem is ad ki. Próbálkozok már pár órája de sehogy se akar jó lenni.
Úgy is próbáltam, hogy ellenőriztettem a játék fájlait amikor verziószámot váltottam de akkor is kilép a menü előtt.
Szépen kérek valakit, hogy esetleg tudna segíteni megoldani a problémát?
Üdv, Dundi
https://imgur.com/QfsEXmY
Vissza kell állítani az előző verzióra:
Steam--Játékok fül fent--leg9ördülő menüben: Játékkönyvtár megnyitása-- Jobb klikk a Rise of the Tomb Raiderre--Tulajdonságok--Fenti menüben klikk a Béták-ra, ott a legördülő menüben válaszd ki a legalsó build 811-3-as, és okézd le.
Ha nem működik, akkor először is szedd le a magyarítást a RotTR_hun_uninstall.exe-vel, , majd ugyanitt a Steam menüben válaszd a helyi fájlok-- Játékfájlok épségének ellenőrzése. Ha megvan, akkor indítsd a játékot el, nézd meg, hogy ezt a verziószámot írja ki, hogy v1.0 build 811.3_64 Ha igen, akkor állítsd a nyelvet franciára, és lépj ki a játékból. Ekkor újra rakd fel a magyarítást, a könyvtárából indítva, és a Programfiles86--Steam-Steamaps--Common--Rise of the Tomb Raider mappát kiválasztva tedd fel. Ha kész indíthatod is a játékot. Most már az első menünek is magyarnak kell lennie.
Sziasztok
Volna egy olyan problémám, hogy nem indul el a tomb raider ha fent van a magyarítás. Simán visszalép az asztalra.
Tegnap töltöttem le , steamen keresztül, és a magyarítások.hurol leszedtem a magyarítást ami az ottani leírás alapján a legújabb.
Leszedtem a magyarítást ahogy itt le van írva pontosan úgy , megtörtént a steames fájl ellenőrzés ,minden rendben , majd leszedtem az oldalatokon található 1.2 es verziót
mielőtt feltelepítettem elindítottam a tomb raidert és átállítottam franciára. A kezdőképernyő meg is jelenik, szépen lefordítva magyarra , viszont a játék újra nem indul, csak kilép vissza az asztalra
A jelenleg aktuális tomb raider verziószám nálam amit alapból kiad v1.0 build 820.0_64
Mi lehet a gond szerintetek?
Köszi a választ
Csak egyetlen cikkel olvass lejjebb. Csak eggyel.
Én úgy csináltam mindent, ahogyan írtad, de sajnos így se jó nekem :( Pedig a steamben látom, hogy 811-es verzióra állította át magát. Nem értem mi lehet a baj.
Csináltál-e fájlellenőrzést, miután visszaállítottad a 811-es verzióra? Az előző telepítés miatt összekavarodhatott. Szedd le a magyarítást, ezután futtasd le az ellenőrzést (jobb klikk a RotTR-re - Tulajdonságok - Helyi fájlok - Játékfájlok épségének ellenőrzése), majd telepítsd az innen letöltött verziót. Úgy már mennie kell :)
Ezt a verziószámot írja ki a jobb alsó sarokban? v1.0 build 811.3_64
És persze mielőtt telepítetted a magyarítást, átállítottad franciára?
Lépésről-lépésre úgy csináld., ahogy a 177-es hozzászólásban leírtam. Mindenkinek működik úgy, pedig kaptam vagy 50 levelet. ha neked mégsem, nem tudok segíteni, valamit rosszul csináltál.
Esetleg törölheted az egész játékot, és leöltöd újra a Steam-ről.
Tiszteletem!
Nálam is ugyan az a hiba mint az előttem szólónál.
Én most telepítettem először a játékot. A 177. szerint visszaállítottam, a build egyezik azzal amit a 183-ban jelzel. A játék elindul átállítom franciára. Megcsináltam a fájl ellenőrzést is le is futott.
A magyar felmegy a kezdő kép magyar lesz de a játék menü már nem jön be visszadob a windowsba.
Valami tipp még esetleg?
Köszönöm!
Nálam is ugyanez a hiba pedig mindent követtem lépésről lépésre :-(
No akkor próbáljátok ki ezt, nálam működik:
Állítsátok vissza a béta fülön a build 767.2 -es verzióra.
Töltsétek le innen a korábbi magyarítás verziót, a [V1.01-es korábbi változat letöltése] a lap alján.
https://tombraiders.hu/letoltesek/do...rottr-hun-v101
Távolítsátok persze el a magyarítást az újat, az 1,02-est, és ezt telepítsétek fel.
Direkt link, ha nem találnátok: https://tombraiders.hu/files/RotTR_2...n_hun_v101.exe
Szia!
A biztonság kedvéért leszedtem és újraraktam a játékot.
A 767.2 illetve az 1.01 -es változattal már működik.
Köszönöm szépen!
Szívesen. És Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek. :)
Kész a 820,0-ás verzióhoz igazított magyarítás: https://tombraiders.hu/
Sziasztok!
Köszönöm a frissített magyarítást! Aki azon tűnődik, hogy most hogyan lépjen ki a bétából az válassza az: EGYIK SEM - kijelentkezés minden bétából-t!
Mindenki nevében Boldog Újévet Kívánok a TombRaiderS kiváló csapatának, és persze a tagoknak is!
Köszönöm szépen!
Köszönjük a jó kívánságot. :) Mi is mindenkinek kívánunk, Békés, Boldog új évet!
Köszönjük szépen az update-t !
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mitöl lehet az hogy leszedtem a Rise of Tomb raider magyarosítást és sehogy nem tudom feltelepíteni, mert egyfolytában NSIS Error-t ír. Próbáltam rendszergazdaként, próbáltamúgy hogy a játék főkönyvtárába másoltam és ott inditottam el, de sehogy nem jó.
Sajnos nálam úgy sem működik. Akkor is ugyanazt írja.:(
Akkor esetleg egy teljes újratelepítést lehetne megpróbálni, az esetek nagy részében megoldja a problémát. Szedd le a magyarítást az uninstallerrel, telepítsd újra a játékot (ha biztosra akarsz menni, futtass fájlellenőrzést), majd rakd fel újra a magyarítást.
Sziasztok!
Nem tudom letölteni a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítás v1.03 magyarítást mert midig csak 200 - 250 MB köröl szed le. Elvileg 594.32 MB több letöltésvezérlővel is próbáltam már azokkal sem sikerült. Így viszont nem tudom telepíteni. Tudd valaki segíteni?