tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása
Igazad van Scoobykah, és tudom, hogy úgy, hogy nem játszottam vele véleményt sem alkothatnék, csak tudod nehéz hozzászokni az újhoz, mert amit megszokott az ember, attól nehezen válik meg, és tudod sokszor az új nem mindig jár együtt azzal, hogy esetleg jó is... :( (Ezt nem a játékra értettem, hanem úgy általánosságban az életben, mert sok rossz tapasztalatom van, és kevés jó...) Hiányzik nekem a régi Lara, tudom, akkor ott vannak a klasszikusok meg a szerkesztett pályák. Most lehet, hogy elég durván fog hangzani, amit mondok és nem szeretnék vele senkit sem megbántani, de lehet, hogy jobb lett volna, ha 2003-ban az AOD után abbahagyják, mert hosszútávon szerintem a Crystalnak sem fog menni az, hogy új dolgokat találjanak ki, ami még tetszik is a rajongótábornak, attól tartok tudod, hogy megismétlődik a történelem és ismét bukás lesz belőle... Ha a Crystal elbukik, akkor más cég nem biztos, hogy átveszi a stafétabotot a TR széria felett... :( És nekem az a legfájóbb, hogy a mostani Lara nem hasonlít régi önmagához, sokaknak ez tetszik, de ugyanakkor sokakat lehangol az a tudat, hogy már nincs meg az a személy, akiért régebben annyira odavoltunk... :(