Sziasztok, én azt szeretném kérdezni, ha végigmentem a játékon, és jelenleg 78%-on állok még be lehet fejezni a hiányzó feladatok, helyszínek felkutatását? Mert nem tudom hogy lehet egyik helyszínről átmenni a másikra... Köszi
Nyomtatási nézet
Sziasztok, én azt szeretném kérdezni, ha végigmentem a játékon, és jelenleg 78%-on állok még be lehet fejezni a hiányzó feladatok, helyszínek felkutatását? Mert nem tudom hogy lehet egyik helyszínről átmenni a másikra... Köszi
Táborhelyeknél lehet ruhákat váltani. :) A táborban megnyitod a "Felszerelés (Gear)" menüpontot, (Ahol a fegyver fejlesztés menük vannak. :)) itt rámész az utósóra "Outfit". Belemész, és itt találod a ruhákat, amiket kedvedre váltogathatsz. :)
Ehez viszont legalább egy külön ruhának telepítve kell lennie, az Aviatrix, Hunter, Guerilla ruhák közül. :)
A Basecamp-ek közt lehet gyorsutazni. Van belőle olyan tíz a játékban. Általában a nagyobb méretű táborok azok (a Daycamp-ek közt nem lehet utazni) Úgy tudod megkülönböztetni őket a sima táboroktól, hogy amikor megnyitod őket, nem két, hanem három lehetőség van. A Skill-ek és Gear-ek upgrade-je közé bekerül egy Fast Travel menüpont. Onnan bárhova el tudsz utazni ahol van Basecamp.
Köszi, megvan :)
A "Fast Travel (Gyors felfedezés)" segítségével tudsz visszautazgatni a korábbi helyszínekre. :) Előszöris kell találnod egy táborhelyet ("Base Camp" re lesz szükséged, mert "Day Camp" nem jó utazgatásra.) A táborban belemész a "Fast Travel" menüpontba. Itt találod az összes eddig felfedezett táborhelyet :) (Csak a Base Campeket.). Itt rámész arra a táborra amelyikbe akarsz menni, ráklikkelsz, és voila ott vagy a korábbi táborban. :)
Hellosztok
Nem tudom járt-e valaki közületek azon a részen ahol most vagyok.:confused: Egy barlangot fedeztem fel ahol az ülő kínai szobrok vannak és Lara meggyújtja előttük a tüzet.:)
A barlang után tüzhely is van, ahol Lara szokott pihenni.:) Utánna egy fahíd és egy faház, ahol nagyon sűvít a szél, és a helyiség közepén fogaskerekek által meghajtott kötélen lógó négyzet alakú deszka ami ha Lara meghajtja a fogaskereket az "E"-vel "kézzel" oldalra mozdul egy ideig utánna visszamegy vizszintesbe,:mad: ha megint megtekeri Lara megint oldalra mozdul, de nem tud Lara ráugrani.:angry:
A kérdésem az volna mit kell ezen a helyen csinálnia Larának, vagy csak hagyjam ki és mennyek másfele tovább ?:confused:
A választ előre is köszönöm.
Üdv: kara
az ablaknál nézz körül
Sikerült a szélfúvásos rész mindegyik, nagyon jól ment. ::)
Én valószinű rossz irányba mentem, mert nem találtam a végigjátszásban ejtőernyős részt, egyszerűen mindig belefutok egy fába. :angry:
Hellosztok
Én ugyanit tartok a vízesésnél az "E"-vel és utánna a "shift"-el kinyitja az ejtőernyőt, utánna próbálok a jobb illetve bal nyíllal lavírozni a fák között, de mindég belefutok egy fenyőfába.:angry:
A kérdésem az lenne, itt van valami taktika vagy simán a jobb meg a bal nyil és ügyesen végigmenni a fenyőfás résznél, és egyszercsak vége lesz és landol Lara ?:confused:
Hellosztok
Én most annál a résznél tartok mikor Lara megtanult tüzes nyillal lőni,:) csakhogy egyszer:eek:
Utánna kiválasztom a nyilat és sima nyilat lő meg köteleset is tud, de tüzeset megint nem tud.:angry:
A kérdésem az volna, hogyan tud akármikor tüzes nyilat lőni Lara:confused:
Szia, meg kell nyomni a 1-es gombot akkor vált tüzes nyílra :)
Jó játékot!
Hellosztok
Én jelenleg ott tartok mikor egy barlangban talál Lara egy benzineskannát.:) Fel tudja venni és a jobb egérgombra mutatja, hogy tudja ívesen dobni:) de azt nem tudja, hova kell dobni.:angry:
Valaki járt ezen a helyen, és tudja mit kell tennie Larának a benzineskannával.:confused:
Hello Milán
Én egy barlangban vagyok és két benzineskanna a falon két patkán de nem todok oda felmenni.:mad: A harmadik a földön van azt fel tudom venni, de nincsen kosár középen amibe bele tudá Lara dobni.:angry: Valami ovális hajóféleség van középen kötélen lógva de az magasan van. Találtam még 3 darab kötélen lógó meggyújtanivalót ami elégett de nem történt semmi. Van még középen lent egy mérleghintaszerű jobbra balra mozgó fémdarab amikor Lara járkál rajta, de avval sem tud mit kezdeni.:angry: Lehet, hogy másutt is vannak kannák és másik pályán vannak ezek ?:confused: Ez ott van valahol ahol három nagy üstszerűséget is találtam amik alatt ég a tűz.
A választ azért köszönöm.
@ kara:
Spoiler!
Hellosztok
Négy benzines kanna vann,:) egyet a falról a köteles nyíllal lelehetett dönteni:D, egy meg a földön van.:) Jobban megnéztem, elég sötét ez a játék,:mad: a barlang közepén egy repülőgép roncs van.
Remélem ezek egyértelművé teszik a pályarészt ahol most van Lara.
Hello Matie:)
Egyet le lehetett szedni a patkáról,:) így két kannával a lemez egyik végén még billeg alatta,:angry: de nem nagyon látszik, hova kellene ugrania, egyedül talán elérhető közelségben egy gerendavég van.:confused:
Azért köszi a választ.
a kannákat tedd a libegőre és a másik oldaláról ugorj a falnak ekével, és kész is!
Hellosztok.
Már 3 kannája van Larának,:) a lemez eggyik végén:D de még mindég billeg alatta. A harmadikat úgy szerezte, hogy megpróbált ráugrani de nem sikerült így leomlott,:) A negyedieket ahogy látszik kell azis, nem tudom, hogyan szerezze meg ?:angry:
ma már érdemes volt felkelnem :p
Hellosztok
Én jelenleg ott tartok mikor Lara kötélen lecsúszva megszerzi a nagy páncélos gépágyút,:D és avval együtt lelöki a főnök a mélybe,:mad: utánna Lara szerez egy távcsöves puskát,:D és avval mutatja a célkeresztet és írja "Fire" tűz, nyomtam az általános tűz gombot a bal egér gombot de nem lőtt, az "F"-et, "E"-t, de eggyikre sem lőtt,:angry: és egy idő után meghal Lara.:mad:
A kérdésem az volna a távcsöves puskánál milyen billentyű leütésre süti el.:confused:
sziasztok nagyon tetszik a játék ez a legjobb rész:) nekem annyi problémám van h nem tudom hogyan kell a vizesésnél a falon mászni csáklyával. köszi előre is a tippeket
ja azt elfelejtettem h xbox 360 on játszok
Az "X"-el kapaszkodik Lara, nem kell nyomva tartani csak mikor ugrasz akkor "X"-et kell nyomni, hogy újra kapaszkodni tudjon. :)
http://tombraiders.hu/index.php?opti...1050&Itemid=79