Hát lenne egy problémám. Szeretném megvenni a GTA 3-at de van esélyem megkapni valamilyen boltban és ha igen milyenben tudom, hogy régi de nekem ez az első igazi kedvencem.
Nyomtatási nézet
Hát lenne egy problémám. Szeretném megvenni a GTA 3-at de van esélyem megkapni valamilyen boltban és ha igen milyenben tudom, hogy régi de nekem ez az első igazi kedvencem.
Grand Theft Auto Trilogy néven kiadta a The Gamemania 2500 FT-ért (GTA 1, 2, 3), a Media Marktban, az 576-ban és minden ilyen boltban megtalálhatod. :)
Nem értem hogy a SOCOM hogy fejleszthet játékot ?! am én úgy érzem ez nem lessz olyan jó játék egy másik fejlesztő már nem nagyon tudja úgy megcsinálni a játékot mint az eredeti nem is kell olyan messzire mennünk, hisz a CD sem tud egy normális TR-t csinálni :rolleyes:
nem sikerül továbbjutni a Resi4 Pro módjában Bitores Mendeznél:mad:
az a (Petya, most figyelj, mert a Mafia 2-ből van:D) az a Fat Fuck mindig felnyársal. amikor már leszakadt a törzse, mert azt könnyen eelérem már, az a kis dög, ami a deszkákon ugrál, azaz deszkáról-deszkára folyton átszúrja Leont:mad:
a """" anyját:censored: pedig ez a harc nálam asszem 10 halállal megvolt elsőre, most 25-ödszörre halok meg:mad:
(amúgy valószínű hogy rosszul írtam a huszontötödeszörrét, de hirtelen nem jut esezmbe, hogy kell helyesen:o)
http://forum.valinor.com.br/picture....pictureid=9801
Megoldva xD csak egy rakétakilővő kellett. :jumper: Sindelly most olyan büszke lenne rám:(
Én játszom az AlternatívA című játékkal, igaz point & clikk-es de nagyon tetszik, a jövőben játszódik, nehéz logikai feladványok vannak benne, most éppen egy kódot próbálok kitalálni. :angry:
Olyan hangulatos ez a trailer
Ne is mond, én most a játékkal játszottam, valami elképesztően hangulatos. Minden kis döntésnek nagy a fontossága a történet végére.
Én csak a demójával játszottam, de nagyon tetszett, sajna nem tudom beszerezni a full gamet http://i53.tinypic.com/npgrnt.gif
Igen, sajnos XBOX-on még nincs olyan jó árban, mint PC-n. Az első részt játszottad? Én azt egy bug miatt nem tudtam végigvinni, de már az első pár perce is jobb volt a másodiknak. :)
Igen, meg amúgy is, a második rész ezerszer jobb lett. :)
Amúgy valaki tudja, hogy hogyan tudnám beszerezni a Dead Rising 2: Case Zerot? Nincs fent magyar LIVE-on, ilyenkor milyen módszerhez kell folyamodni?
OMG hogy lehet magyar LIVE-ozni?:eek:
Nekem angolul van. Van magyar feliratos Xbox is? de innetől folytassuk a diskurzust a Konzolok topicban, mert offolááás:clown:
O_O........... Azt hittem elo, na ilyennek kellene lennie mai korunk fpseinek (grafra)
pápá cod
Hihihi inkább nem is mondok semmit mert megint veszekedés lenne belőle. :D
Csak pár érv ami a CoD mellett szól:
- A BF 3 csak PC-re készül,konzolra el is felejthetitek,vagy ha esetleg meggondolnák magukat a fejlesztők,akkor egy butított graf-al érkező verzió megy a konzolra.
- A játék futtatásához szükséges hardver ára nem piskóta,a CoD-hoz meg alig kell PC,így több ember játszik,és fog játszani CoD-al,mint a BF 3-mal.
-A játék nem fog futni Xp-én,mert minimum Directx 10 kell neki,azaz minimum Vista op. rendszert kell használni,és mint tudjuk,a Vista egy nagy fail volt. Nemrég volt egy kutatás,ahol azt nézték,hogy a magyar emberek milyen op rendszer használnak. Magyarország lakosságának 75 %-a Xp-t használ. Azaz a 75 % nem fog BF 3-mal játszani,ebből van pár hülye aki a játék miatt felrakja az ugyancsak fail Win 7-et,de ők sem nagy százalékban,míg az a 75 % nyugodtan fogja futtatni a következő CoD részt. Innen el is lehet dönteni melyik játék a népszerűbb. :)
- Ja és a szokásos dolog: Nice grafic,shit gameplay.
(Nem vitás,a játék grafikája gyönyörű (Bár a Crysis 2-é gyönyörűbb),de a szép grafika miatt a történet,a hangulat ratyi lesz,és így bukik el a game. A CoD visszafogja magát,a grafika nem ronda,de nem is Crysis 2 szépségű,de a játék története,hangulata tökéletes,és ez teszi a játékot jó játékká,nem a bámulatos graf. )
B3 10000% hogy jön Xbox 360-ra és PS3-ra, konzol mindig erősebb mint a PC igy gyengébb semmiképen nem lessz....Réges rég elvan döntve hogy jön konzolra.....Konzolra majd tuti később jön mint PC-re a mozgásérzékelő miatt és majd jobban is ki lessz dolgozva a konzolos verzió mint a PC-s
COD-hoz annyit hogy ott pont a grafikára figyelnek jobban mint a gameplay-re a Black OPs is egy rakás sz*r...BC-nek mindig is jobb volt a storyja meg a hangulata......arra meg úgy is találnak megoldást hogy játszhassanak vele XP-n...A B nek is vannak rajongói ezek a fanok igy is úgy is kifogják játszani nem az fogja eldönteni hogy Xp-je vagy Vistája van, az igazi fan úgy is megfogja találni a módját hogy játszhasson vele....
Hát ez tényleg gyönyörű. :eek: A szívem fájdul bele néha, hogy én ilyet soha nem érhetek el, mert ugye Mo-on úgyse kapnék elég teret, meg... öh, na mindegy. :D
(Ezt csak általánosságban.) Másrészt viszont a jó játékélmény így még fele annyira sem garantált. Tudjuk jól, hogy ahol ennyire építenek a grafra és csak ezt reklámozzák, ott sz*rnak a többire, amitől tulajdonképpen játék a játék. Fuj.
Óóó, hogy miért érdeklődök pont ilyesmi iránt??! :vlol:
én nem vagyok a lövöldözős típus. szarom le őkeeet! DICE!!!! AZ ME2-T CSINÁJÁÁÁTOK!!!:wave:
Jaj ne kezd ezt a hülyeséget,pár számítástechnikai embernek megmutatnám röhögnének,ezt tényleg nem bántásból,de gondold át amit írsz. :)
Erősebb mint a PC? Hehehe. xD Ezt hagyjuk is,nem ez a vita tárgya jelenleg.
1. Ha értenél egy icike picikét is a számítógépek világához,tudnád,hogy nem lehet a játékot,de még op rendszert sem megbuherálni úgy,hogy működjön Xp-én. A Frostbite 2 motor alapból Directx 11-re íródik,valamint Directx 10-el lesz futtatható,és ha tudnád,Xp-én csak és kizárólag Directx 9-van,semmivel,mondom,semmivel nem lehet megbuherálni azt,hogy a játék fusson.
Link,remélem elolvasod: http://gamepod.hu/hir/battlefield_3_...as_nelkul.html
A másik (Ezt sem én találtam ki,hanem a "nagyok" mondták) :
A ps3 és xbox egy módosított directx 9-et használ,ami valamivel szebb,mint az alap direcx 9 pc-én.Így ti butított változatot fogtok kapni konzolra,a fejlesztők minden erejükkel azon vannak,hogy a pc-ből hozzák ki a maximumot,nem a konzolból. Ezt twitteren nyilatkozták. Szóval nem egyszerű portolt szarfos játék lesz,hanem végre odafigyelnek a pc-sekre is. ( ".Konzolra majd tuti később jön mint PC-re a mozgásérzékelő miatt és majd jobban is ki lessz dolgozva a konzolos verzió mint a PC-s " :vlol: )
2. Ezen is jót röhögtem: "COD-hoz annyit hogy ott pont a grafikára figyelnek jobban mint a gameplay-re a Black OPs is egy rakás sz*r...BC-nek mindig is jobb volt a storyja meg a hangulata......"
Elárulom neked hogy a Battlefield-nek nagyon hosszú ideig nem volt sztorija,mert csak multiplayer játék volt,valamint még bot-ok ellen lehetett játszani offline. Sztorija soha nem volt. A Bad Company 1 volt az első BF játék,aminek volt sztorija,addig meg a CoD vitte a különböző díjjakat. (CoD 4 Game of the Year ugye)
Ha a Black Ops-ban a grafikára figyeltek volna jobban akkor nem ilyen lenne a grafikája. :D A sztorija a CoD BO-nak jó volt,bár kétségtelen,hogy az abszolút kedvencem,a Modern Warfare sztori módja viszi a prímet az Fps játékok műfajában. A multi a lényeg,amit ti,konzolosok nem tanultok meg. (Bocs Kacsa,ezt nem Neked szántam,meg Te gondolom amúgysem vagy az a multizós típus ;) ) Már jó ideje nem a sztoriról szól az egész,és elárulom neked,BF 3-ban,de még BF BC2-ben sem a sztori volt a lényeg,hanem a multiplayer. És ezt olyan emberektől hallottam,akik BF fanok,ezt saját maguk ismerték el. A másik,kicsit bújd a weboldalakat,és nézd meg,melyik játék a népszerűbb. :) A CoD-ban meg állandóan szervezik a multiplayer lan,és egyéb kupákat,valamint nem egy olyan klán létezik,akiket maga hardver gyártó cégek szponzorálnak,azért,hogy részt vegyenek CoD kupákon,versenyeken,és ilyen BF-ben nincs. A vérbeli multira vágyó játékos bizony CoD-al játszik.
És tényleg olvasd el,és gondold át,hogy mekkora marhaságokat írsz le. :) ;)
Nem bántásból,egyáltalán nem bántásból. ;)
Ui.: A BF grafika terén elbújhat a Crysis 2 mellett. ;)
Jaj ezt még neked,konzolboy. :) (A lényeget kiemeltem)
Végre elkezdtek csöpögni a Battlefield 3 információk a világ BF oldalain, sőt mondhatjuk, hogy tele van az internet a BF3 al. A Game Infromer magazin pár leközölt egy cikket, melyben már pár ingame kép is látható, ezeket nézhetitek meg lentebb.
Pár érdekesebb információ, mely a cikkből kiderül.
- Több unlock mint a BC2 ben
- Karakter kinézetek módosíthatók lesznek bizonyos szinten
- Co-op mód
- Megfigyelő mód
- BF3 -on kétszer annyian dolgoznak mint a BC2 -őn
- Egyik pályán földrengés les, mely megrázó élményt fog nyújtani
- Minden rombolható lesz, persze ésszerű mértékig
- Több pályarész, nem csak a közép-keleten játszódik majd
- PC lesz a fő verzió, 64 jáétkossal multiplayerben
- Nem lesz modolható
- Eredeti sztori, nem kapcsolódik a BFBC2 -höz.
Na akkor melyik is lesz a fő verzió? :D
Semmi bajom a CoDal de undorító minden évbe kijön 1 és azt se tudják normálisan portolni (black ops ps3 pl) egy motoron megy majdnem az összes azt se fejlesztik pedig itt a példa hogy jelen korszakunkban ilyet is tudunk csinálni, ezért nem értem mért kell lemaradni, és minél olcsóbban fejleszteni ja de tudom pénz mert mindenki megveszi..-.-
Konzolra muszáj kijönni ilyen "nagy" munkával járó azaz pénzel járó projectnek mert PC fityinget nem hozz a játék iparra:)
Egy vidi alapján ne általánosítsunk story és gameplay ügyileg úgy gondolom :D
Öhömm, Petya, kipróbáltad már a Resit? mert mondtad, hogy adsz neki egy esélyt.:)
Ebben teljesen egyetértek veled Robbie,de ha ezt nézzük akkor a Black Ops-
ot kell szidni,mivel azt egy másik fejlesztőcsapat,a Treyarch csinálta,és az azért észrevehető hogy az Infinity Ward (CoD 1-2-4-6) nagyon szép,minőségi,és nagyon jó sztorival rendelkező,igényes játékot készít. Lásd ugye Mw 1,Mw 2,még a CoD 2-vel (pedig 2005-ös game) is rengetegen tolják.
Én sem helyeslem azt,hogy minden évben új CoD jön,de én azért,mert az előtte levő CoD részt eldobják a sufniba,mert új jön,és az előtte levő rséz nem tudja rendesen kiforrni magát. 2005-ben ez nem így volt,és nem is jött mindíg új rész. 2 évre rá ha jól emlékszem jött a CoD 4. Ez nekem is cseszi a csőrömet,de a pénz nagy úr. (Ugyanúgy az Ea-nál is). :)
Szóval a BO-t nem tudnák normálisan portolni,és rengeteg volt a hibája a megjelenéskor is,amik közül néhányat a mai napig nem javítottak ki. De a BO előtt minden CoD azt hiszem minőségien lett portolva. :)
:clown: hát igen, az ember nagyon telhetetlen. Ha van tökéletes, MIÉRT nem lehet MÉG tökéletesebb?
ordítani? azok már rég elájultak volna:D
ÓÓÓÓ IMÁDOMM A RESI 4-eT!!! most is azt tolom:D
Dehogy vagy idióta ha így veszed tényleg álmodozás :) tessék tenni ellene hogy ne csak álmodozás legyen! Vannak nálunk is nagyon jó fejlesztők!
Pl:
Zen Studios
Crytek
3D Magic
neocoregames
Hamarosan elkészítem a Crysis 2 multiplayer demo gameplay-ét,természetesen HD-ben. Ha fel lesz töltve youtube-ra,linkelem. :)
Oksa Sikert!:D
------
"Mike Capps, a konzolos vonalon X360 exkluzív Gears of War sci-fi TPS szériát készítő Epic stúdió egyik főnöke azt mondta, cége "nagyon szeretné" áthozni a sorozatot Playstation 3-ra is.
"Szeretnénk-e meggyőzni a Killzone és Resistance rajongókat arról, hogy a Gears egy durvajó sorozat? Hát persze, hogy jó lenne megjelentetni a Gears of War játékokat Playstation 3-on. Nagy buli lenne. Ott is ott szeretnénk lenni. Mindenhol ott akarunk lenni." - mondta az úr az IndustryGamers magazinnak adott interjújában a GDC-n.
Természetesen a Microsoft nem igazán örülne egy ilyen multiplatformosításnak. Capps ezt pontosan tudja, és azzal is tisztában van, hogy cége sokat köszönhet a Microsoftnak. Ettől függetlenül kijelentette: a Gears of War franchise az Epic tulajdona, és ők döntik el, mit csinálnak vele.
Az Epic minden új Gears-rész előtt komoly tárgyalásokat folytat a Microsofttal, hogy merre tovább. Capps azt mondja, a számítástechnikai óriás minden esetben "meggyőzi őket arról, hogy érdemes nekik dolgozni". Emellett a Microsoft súlyos marketinggel támogatja az Epic játékait, ami nagy terhet vesz le a stúdió válláról. "
MSnek 3 nagy exlusive címe volt ebből egy már nem (Mass effect) és jön még a gears of war zsíííír :D
Köszi! :D Fel is töltöttem,a minőség egész jó lett. (Ahhoz viszonyítva hogy a közel 11 Gigás felvételt lecsökkentettem 350 Mb-ra,és a videó HD-ban készült el,16:9-es képaránnyal) Nem teljesen olyan lett,mint amilyennek akartam,de nem filmet csináltam,hanem gameplayt,olyan játékosok számára,akik érdeklődnek a játék iránt. Így hát tessék csak megnézni,aki teheti nézze HD-ban. Jó szórakozást hozzá!
http://www.youtube.com/watch?v=P5Jx5Msq6Ls