én inkább nyár, mint tél párti vagyok :D legyen 40 fok, öt perc séta és ott vagyok a Balatonnál :P :D
Nyomtatási nézet
én inkább nyár, mint tél párti vagyok :D legyen 40 fok, öt perc séta és ott vagyok a Balatonnál :P :D
főleg, hogy a Balaton nyáron olyan meleg lesz, mint a pisa ^_^ ezért is nem szeretem.
van élményfürdő - ahol hideg úszómedence :D
Dice: a PC játékok halála egy hülyeség:
http://gamepod.hu/hir/dice_a_pc_jate...ulyeseg_2.html
(Am azért nem ide írtam mert nincs PC-és topik)
Az a baj, hogy az enyémből nem sok látszódik, úgyhogy nem tudom megfogni. :D
ooooooo már értem:D
kössz a felvilágositást:rolleyes:
Nincs mit, örülök, hogy megoldódott. :)
jajj hogy en a holnapot hogy fogom tulelni :/ holnap irjuk a monitort :/ :(
Ha túléled, már nincs probléma.
Ha nem élted túl, ....már akkor sincs. :):D
Mekkora igazság volt ez, OBig. :) :vlol:
Horus, érted meg drukkolunk! :)
mar megirtam :jumper: nagyon nehez volt foleg a matek meg a tanar is azt mondta hogy az elmult 10 ev legnehezebb monitorja volt ez :clown: a szlovakbol meg egy mukkot se ertettem :privateeye:
Csinaltam orarendet, kerem a velemenyeket...
http://kepfeltoltes.hu/thumb/110309/...toltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nincs rajta szombat, sem nem vasárnap. :):D
Szombat, vasárnap minek rá akkor úgy sincs suli :D
Ööö. :) Nekünk például jövő hét szombaton lesz. :)
Szerintetek ez mi a fene ?
Te úúúúúúristeeeeeeeeen :eek::eek:
mi a ménkű ez? :O :O
jesszus!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
ez jesztö volt:eek:
mi a franckarika lehet???:kratz::kratz:
több ötletetm is van.
1. ez egy átalakított gyomortükrözés (te hülye Kacsa a gyomor nem is így néz ki LOL)
2. photoshop (nagyon hülye Kacsa az ehhez túl jó)
3. szal nem maradt msá, mint egy rejtély. mivel ahogy Walter Bishop is mondaná, semmi sem lehetlen.;)
Fú.. Hát sziasztok!^^
Rég nem jártam a fórumon a műtét óta de leszögezem 1 jó nagy varraton kivül semmi sem maradt a műtétemből:D. Látom új fóruma lett az oldalnak.Nagyon jóra sikeredett:) Remélem hogy nembaj a név változtatás de enyhén rossz emlékeim vannak a régi nicknamem-ról. Szóval tömören gyönyören üdvözölnék minden régi és új fórum tagot^^
Szija újra itt! :) Örülök, hogy sikerült a műtét (bár bevallom, nem tudom milyenről van szó :/ :S)
:jumper::jumper:
OMGOMG CINDY!!!!!!!!!:jumper:
OMG!!!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper:
AZT HITTEM SOSE JÖSSZ!!!!!!!!!:jumper:
JAAAJ, TE PERVERZ TÖRTETŐ *****:clown::jumper: (én még ezt se felejtettem el xD)
Istenem, de örülök néked. Nem is tudod, mennyit gondoltam rád, dőleg, amikor bementél a műtétre. Istenem, én már azt hittem...:(
Ohh.... de most nagyon örülök.:jumper:
Üdvözlet újra. :)
Na, rögtön üzenem is neked, előző hétvégén szomszéddal kijátszottam Darkside Chroniclest.:D jó volt.:)most jelenleg a Resi4 Pro módját tolom, hát valami borzalom, a Szigeti pálya azon részén vagyok, amikor van az a felfüggesztett konténer, és olyan Verdugo-féle szörny támad meg. :mad:
és még: megnéztem a Resi Degeneration magyarul, nagyon jó kis film, tetszett:)
főleg, hogy benne volt Leon és Claire, a két legjobb Resi karakter. na meg Ingrid is:clown: az a nő klassz:vlol:
Jaaajjhh.... annyira örülök, hogy a műtét sikeres volt... jajj de jó.
Na, és igazad volt, kijöttél, és most együtt fogunk rágódni a TR9-en.:)
sztem a családod után én örülök a legjobban, hogy kijöttél:yahoo:
ha hiszed, hanem, amikor elmentél, akkor nem is akartam Resizni, mert mindig te jártál az eszemben. :o
Szijaa!
Nagyon örülök hogy újra látlak. Fú,még Kacsa mennyire fog örülni. Akkor sikeresen sikerült a műtét,nagyon örülök. Továbbra is Petya vagyok,mert a régi fórumon is így voltam. Szóval örülök hogy itt vagy. :hug: És hogy vagy? :)
Szerk: Kacsa megelőzött! Fenébe! :D :D
Jaaaj de jó hogy visszatértél közénk :D :jumper:
Féltetünk valahol volt is róla szó de most már minden rendben van :D és jobbulást a továbbiakban is!!! :D
e'n is orulok neked Cindy :D
ba'r mi me'g nem ismerjuk 1-ma'st de orulok hogy jo vagy e's sikeres mute'ten este'l a't(bocs hogy igy irok de tellomrol irok e's ha e'kezetet teszek akkor furcsa betut mutat:D)
nagyon meg szeretne'lek ismerni a forumon:jumper::hug:
reme'lem joban leszunk:o
hát Cindyvel könnyű jóban lenni, baratságos, na meg imádja a Resit:D
na meg van az a tulajdnosága, hogy olyan törtetős, azaz olyan "nemhagyomannyiban" típus.:rolleyes:
ja és Cindy, még mindig nem nézem a VV-t:D nem is fogom.:rolleyes:
na de most ne is erről beszéljünk, de azért a műtétedről sem akarok, nyilván nem volt kellemes.
viszont arról szertnék hallani, hogy a távolléted alatt volt-e lehetőséged olvasni a TR9-es híreket, vagy nem? mert ha nem, akkkor behozhatod a hiányt mostan:D (persze most azért biztos valami "kúrás" életmódot kell folytatnod még egy darabig)
YzaaA nézd meg a PÜ-jeidet :)
Aszta! Nagyon szépen köszönöm!:group_hug::jumper:<-- ez de aranyos xD
Igazából köszönöm már jól vagyok:d már csak a korházba kel hetente bemenni hogy minden rendben van-e.
Most akkor így 1esével válaszolgtanék ( ki kel még tapasztalnom az új forumot úgyhogy fogalmam sincs hogy kel idézni
Bexika: Szijja neked is :hug: :D Valami gubanc volt a koszorúeremmel
Trfan vagy is Horus :d: Neked is szia:yahoo: én is örülök :D remélem majd megszokom az új nick-ed^^ Jó újra látni:hug:
Kacsa: Szijja drága :D:D Jaj de megjegyezte :P Amugy is nem kelett volna rosszra gondolnod.^^ Megigértem hogy 1ütt fogjuk szétcincálni a Tr9-et ^^
Gratula a DC kivitelhez.:D Resi 4-et büdös életben nem bírtam kivinni pro nehézségen X_X
Köszönöm hogy így aggódtál^^
Petya: Én is nagyon örülek neked Petya. Köszönöm szépen jelenleg jól vagyok!:hug:
Robbie: Jaj, köszönöm szépen :jumper::hug: Nagyon drágák vagytok :3
YzaaA: Szióka!:wave:Neked is nagyon szépen köszönöm:) Én is remélem hogy jóban leszünk^^
Szerk: Kacsa már én sem nézem xD(meguntam) az éden hotel jobban tetszik. Sajna nem nagyon tudtam úgyhogy most lesz mit bepótolnom :)
En is nezem az eden hotelt :jumper: Imadom :D
Úristen, akkor még jobban örülök, hogy jól vagy :) :) Nem lehetett semmi, egy olyan műtét :O
Jövő hónapban végre megkapom az Xperia X10-et annyira tetszik az a mobil szerelmes lettem belé :rolleyes:
És Április 1-jén jön az Xperia Arc (X12), az is nagyon jól néz ki, a Sony mindig jó mobilokat ad ki mindig azok voltak a legjobbak, de most nem értem minek adják ugyanazt a telót másodszorra annyi különbséggel, hogy más a neve.
jajjj de jo!!!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jumper:
Sony a legjobb:jumper:utánna samsung:Dutánna nokia és LG:D
végülis szerintem:p
A Nokiák nagyon drágák és az LG nagyon gyenge:cool:
LG jobb mint a Nokia, az utóbbi mindig levan maradva egy lépéssel a többi telóval szemben.Igaz az LG régen sz§r volt, nagyon hamar romlott, de mostanra már egész jó telóvá nőtte ki magát :)