teh Petya:D
nem ismered vénetlenül a HxD editort??:D
ert ha igen nagyon jól jönne a segítséged evel kapcsolatban
Spoiler!
Nyomtatási nézet
teh Petya:D
nem ismered vénetlenül a HxD editort??:D
ert ha igen nagyon jól jönne a segítséged evel kapcsolatban
Spoiler!
Nem ismerem a HxD editort, de asszem tudok segíteni. :)
Keresd meg a config.ini fájlt a "C(Meghajtód neve, ahol van a játék):\Dokumentumok\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\config.ini"
vagy
"C(Meghajtód neve, ahol van a játék):\Felhasználók\*Felhasználó név (Azaz a neved, amit megadták a gép telepítésekor)*\Dokumentumok\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\config.ini"
És ha megtaláltad, nyisd meg a config.ini -t és a Set Stereo -t írd át ON -ra.
Másold át a fájlokat a Resident Evil 5 mappájába.
Indítsd el a Hex Editort, és nyisd meg a GameResou rce_e.arc -t a következő elérési utat követve: "C:\ResidentEvil5\nativePC\Image\Archive\GameR esou rce_e.arc"
A következő mondatot csak félig meddig értem rendesen: Ha más nyelvet használsz, mint angol, akkor megnyithatod a "GameResource_X.arc" -t, az X jelöli a Te nyelved betűjét.
Keresd meg a "id\jpn\cockpit\cp02_360_NOMIP_BM" -t az arc fájlban (Amit megnyitottál Hex Editorral, és cseréld ki erre "id\jpn\cockpit\cp02_XXX_NOMIP_BM".
Csinálj egy visszaállítást az eredeti fájl -ról, mielőtt elmented. (Ez nem feltétlenül szükséges)
Mentsd el az arc fájl -t.
Mikor használod az egér célzást, célkereszt helyett már lézered van. :)
hogy a francba keressem meg??-.-*
szerk:már megvan:Dköszi a segítséget:hug:
mostmár tényleg eldöntöttem a dolgot:D
mit szóltok ahoz ha Xbox hejet veszek a gépemnek egy új vidikarit???:D
[Moderált üzenet hasonló említés a warezről már nem engedélyezett!]
a gépem szuper csak vidikar kell s akkor máris szép az élet:D
mit szóltok???:rolleyes:
mit szólok? :D
már nem emlékszem, a géped config-jára. a procid milyen?
(bár én is úgy emlékszem, hogy az nagyon jó, csak a vidikártya meg ősrégi)
http://www.argep.hu/product_1456892.html
Veszel egy ilyen kártyát, és a mai játékokat jó 3-4 évig vinni fogja. Persze az idő múltával majd egyre kisebb beállításon tudod futtatni a játékokat, de neked úgy látom nem fontos hogy ultra high vagy medium a grafika, és még 4 év után is menni fognak a játékok minimum medium részletességen.
^^:jumper::jumper::jumper::jumper::jumper:
az akkor nagyon jó lessz!!!:D
akkor a kövcsi TR-t is PC-n tolom ki:clown::D
köszi Petya biztos fogom kérni a tanácsodat!!:D
hogy állíthatom be hogy ne office-ba nyisson meg minden netes oldalt hanem netbe???-.-**
?? Töröld le az office -t. :D Ami WORD DOKUMENTUM, azt csak és kizárólag Wordel (Vagy amennyiben excel, vagy más) azt azzal fogja megnyitni. Illetve ha a böngésződ felajánlja, hogy kiválaszd, mivel akarod megnyitni, akkor lehet jegyzettömbbel is. De "netbe" nem fogja megnyitni.
dehát nem tom majd visszatenni az ofice-t és lehet hogy suli idöben kéne:/
na jólvaan dehát én úgy értem hogy ntbe hogy Opera vagy firefox vagy ezek hogy ne ofice-be nyiisa meg-.-*
Ha van legalább egy .htm oldal a gépeden, akkor jobb klikk rajta, tartsd kicsit nyomva, majd a feljövő menüben "Társítás" És válaszd ki amiben ezután megnyitni akarod az ilyen fájlokat.
Ha nincs egy .htm oldal sem a gépeden, akkor tölts le egyet. Az oldalon szintén egy jobb klikk, és "Oldal mentése"
ezt megcsináltam 1x és mégis hogyha üzenetet szeretnék megnézni Yahoo-n vagy jelszóeml''ekesztetöt kérnék MSN-röl akkor mindig Ofice-ba nyissa meg-.-*
hogy miért nem tom:confused:
Mert az bizony más fájl, azt is társítani kell. :)
és azt hogy csináljam meg???:D
jobb klikkel nem ír tulajdonságokat ott így nem toom azt társítani:D
tudod van az MSN-en vagy akár Yahoo-n egy ojan kékkel írott szöveg:D
ha arra reakattintok akkor vagy operába vagy firefoxba kéne elöhoznia az oldalt akár youtyubos akár más de nem mégis office-ba nyit meg mindent
a firefoxrol lementettem egy számot az html-es volt de az is office-hoz társítva és áttársítottam operára és akkor nem kéne a kék szöveges izé is operába megnyíljon??:nut:
ha nem értitek hozok elö képet is:D
Win7en Vezérlőpult >> Alapértelmezett programok >> Fájltípus vagy protokoll társítása programmal itt kijön rengeteg fájl hozzá tartozó alapértelmezett programmal megkeresed a másik programot és kész, tulajdonképpen ez ugyan az mint amit OBig írt csak máshogy. :)
Ott arra a kékre kattints jobb klikkel, lemented és csináld azt amit OBig írt.
Nem tudjátok hogy a divx web player hova menti le a filmeket?:o Nem a Temporary Internet Filesba?:o
Pasz:D Régen a cn volt a dokumentumokba.. De én azt át helyeztem másik meghajtóra. Ott meg nincs:o
Írj be a keresőbe egy letöltött fájlnevet, és meglátod a rejtekhelyet. :)
Startmenü --Keresés
Nem tudom a film nevét mert nem úgy menti le..... D meghajtón rajta van a dokumentum mappa ott van divx mappa de dög üres....
Temporary internet filesba alapból nem lehet mert ugye azok elvileg a ideiglenes internet fájlok, a letöltéseket meg mindig Letöltés mappába teszi, legalább is nekem Mozzila-n az van, bár Én kézileg állítom be hogy hova rakja a dolgokat. Vagy nem arról van szó? :D
Online filmet néztem :d ahogy nézed úgy tölti le...
Gyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Windows blog: bemutatkozott a Windows 8
És a rendszer teszt verziója már hivatalosan letölthető! :) Még csak nem is béta verzió, de már a rendszer egy teljesen jól kipróbálható darab, persze nem szabad ezt még elsődleges rendszerként használni.
XP boot SSD-vel:
http://www.youtube.com/watch?v=PTYoc...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8cO-3...eature=related
Ha azt is azzal tesztelték, semmi értelme... :angry: :p
Amúgy Petya, te bétázol majd? Írhatnál róla blogot. :p:D
"fúúú hát nagyot kockáztat a Microsoft... már csak a teljesen új kezelőfelület miatt is"
Sztem bukás lesz...