Hát ezt sajnos nem tudjuk, nem csak rajtunk múlik. A fordítás hamar meglenne, de a programozás még kétséges sajna.
Nyomtatási nézet
Hát ezt sajnos nem tudjuk, nem csak rajtunk múlik. A fordítás hamar meglenne, de a programozás még kétséges sajna.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy várható e valamikor a magyartás a Risehoz, Celebration Editionhoz, mert megvettem steamen, és nekem se megy a régi :( Addig nem igen akarom elkezdeni amig nem magyar.
Köszi szépen a gyors választ, és sok sikert hozzá :) Királyak vagytok :D
Nekem is az lenne a problémám hogy megvettem a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration -t és amikor felrakom a magyarítást akkor még a játékot sem engedi elindítani. Amikor letörlöm a magyarítást olyankor működik minden rendesen. Azt szeretném megkérdezni hogy van-e valami módja annak hogy működjön a fordítás?
Oké megvan csak vissza olvastam az előző hozzászólásokat :) sry.
Azért köszi a segítséget :D
Igazán nincs mit Laci. :)
Van esély még, hogy idén elkészül a Cel. Ed. hez a magyartás? :D nem rosszból kérdem, csak informálódás képpen, hogy várjam-e, vagy idém mér ne :D Visszatettem a régi buildet, ugy ment szépen magyarul, de hiányoznak a cuccok, szóval inkább várok :D köszi a választ :D
Köszi, sok sikert :D addig megvárom a storyt, és tolom a dlc ket :D