Ohohó!
Szintén várom!!!:jumper:
Nyomtatási nézet
Ohohó!
Szintén várom!!!:jumper:
csak annyit Matie..még mindig odavagyok érte..és még mindig nem végeztem ki xD
várom a megjelenést!:)
Tényleg, én is megakadtam. Segíts márr légyszí. :)
Volt két Coin-om, betettem a helyükre. Ez mit csinált?
És van egy Vanuatu Key-em, ez meg hova való?
Fel tudok mászni egy rúdon egy barlangban, de fent zárva van a rács, a lecsúszós részeknél.
Köszönjük szépen!:hug: Már én is alig várom xD El is felejtettem, milyen jó érzés végre kiadni egy pályát... na meg aztán a felmerülő problémák meg kritikák miatt aggódni. :jumper:
Az a kettő még nem csinál semmit, négy coin kell. :) A Vanuatu Keyt még az első rész legvégén szerezte meg Lara, és el is mondta, hogy ez nyitja az utat a kristálykoponyához. Szóval erre majd csak később lesz szükség.
A rács csak később nyílik ki, előtte még meg kell csinálni pár feladatot. A part túloldalán elérhetővé vált egy kis "barlang", ott van egy kis tennivaló. :)
Hát van még egy kúszóréses barlang, előtte poptyogó padlóval, lerántottam a fali kart, lezuhant a golyó, felvettem a nyilakat. De a rés vége zárva van. Fent a magasban egy lőhető gömb van, de nincs mivel lőni. Utána van egy nagyobb barlang, de annak rácsa is zárva van.
Vagy a vízben keressem?
Az a golyó ahogy lezuhant, kinyitott egy csapóajtót. Kicsit gonosz, mert nem nagyon látszik, de fel lehet ugrani oda, ahol a fali kar van.
Kicsit gonosz??? Nagyon !!! LOLLOL
Mati,szeretném én is kérni a segítséged..: )
tovább jutottam a barlangba,fel tudtam venni a "skull key"-t is,látom merre kell tovább jutni,de nem tudok rájönni,hogy ugorhatnék nagyobbat,hogy elkapja a rudat...:/
Na megvan a lézertávcső. Ennyit melózni ezért. :)
És most? Hol a nyílpuska?
Ahha, kinyílt a rács a rúdnál. :)
Csak súgom: Azért nagy piszok vagy te Máté!!! :)
Sok mindent kihegyeztél, nem lesz egyszerű a kezdőknek. :)
A lecsúszásnál a becsapós rúd, ami nem kell. Majd a másik helyen, felmászva a rúdon, sehogyse megy a nekifutásos ugrással bejutni a túloldalra, sőt, a rúdról sem lehet. Viszont az "egylépésbőlnagyugrással" simán megy. Már aki ismeri ezt. :) És akinek eszébe jut a Cavinton beszedése után. :D:D:D
Szóval DG+, vagyis http://www.treditor.hu/treditor/imag...s/icon_187.gif