2001 ben többször kijátszottam ezt a részt. nekem a klasszikusok közül ez tetszik a legjobban. idén elkezdtem de a második pálya végén a sárkányok kifogtak rajtam. régen kentem-vágtam.
Nyomtatási nézet
2001 ben többször kijátszottam ezt a részt. nekem a klasszikusok közül ez tetszik a legjobban. idén elkezdtem de a második pálya végén a sárkányok kifogtak rajtam. régen kentem-vágtam.
Sziasztok letöltöttem a tomb raider cronicles full game 1 óra limitet.és amikor telepíteni akarom bejön a steup,kiválasztom a nyelvet bejön a telepítő rákattintok a next gombra
és ezt írja ki:
O.S.not supported
és nem tom fölrakni,Mi lehet a baj:confused:
Na az a rész elég trükkös, évekbe telt, mire rájöttem, hogy kell taktikázni. Felesleges elvesztegetni ott az összes Revolver lőszert, egy adag medit meg egy csomó időt, ahogy én csináltam anno. Akkor kell rájuk lőni, amikor épp tüzet készülnek köpni, különben egyáltalán nem sérülnek. Csak akkor sebezhetők, amikor tűzköpésre készülnek, vagy ha elég közel kerülsz hozzájuk.
Sziasztok! Eladó, bár inkább cserélhető az aláírásomban lévő tárgyra egy Tomb Raider Chronicles Sony Ericsson kemény/ papírtokos változat, gyűjteménybe. Csak az egyik lemeze van meg. E-mailben lehet érdeklődni.
vettem egy tr ue-t és mikor fölrakom a krónikákat beadja a logót és utána feketeség mitől van ez?
Patchel próbáltam de úgy se, csak win 7 es et találtam olyan tem ami 8 ra is jó, kompatibilitással nem jó
így letöröltem a gépről, nem bírtam megcsinálni, így törlésre került.
Sziasztok valaki letudná írni, hogy, hogy kell kötélen hajtani magad (előre, hátra)?( Black Isle/Old Mill résznél) Előre is köszönöm. :)
A sprint gombbal! :)
Igen, igen. :) Tegnap este addig csináltam míg rá nem jöttem :D. Nagyooon szépen köszönöm. (Nem kötekedésként írom hanem tanácsként vagy javaslatként, hogy a Chronicles irányításához tegyétek be a kötélen való mozgást. :))(bár a régebbi részeknél meglehet találni :) )
Beraktam, köszi, hogy szóltál! :)
További jó játékot!