ePSX-et próbáld :)
Nyomtatási nézet
ePSX-et próbáld :)
N azzal van zene megy. :D Amúgy csak az emu lassú, vagy Lara tényleg lassabban fut a TR1ben?
Lassabban fut/lő.
sziasztok. a tomb raider 1-et müködésre lehet birni eredeti cd nélkül, úgy hogy az iso-ban lévö fájlokat kiirom egy cd-re? Mert az iso-t kiirtam de ugy nem jó.
kerestem eredeti tomb raider 1-et a neten (magyar oldalakon), de sehol nem találtam, csak pack-ban.
két - három héttel ezelőtt rászántam magam,hogy kipörgessem a TR1-et...
ugye az anniversaryban a készítők is kihangsúlyozzák h mennyi motívum milyen fontos...mint Lara első gyilkolása(Larson)
de akkor kicsit átírták a sztorit,nem pedig érthetővé tették...
-a TR1-ben Lara első gyilkolása Pierre volt
-Larson egyiptomban hal meg,nem a szigeten
-a Cowboykalapos fickó meg csak úgy volt és halt
szval értem h mi volt a célja,de szerintem ezeket nyugodtan benne hagyhatták volna...:S
jah egy másik dolog amire már nem is emlékeztem:o..a nyitójelenetben a karaktereknek van szájmozgásuk...de pl amikor egyiptom utolsó cutscene-ét látjuk,(Natla,Kold,Kid stb.)akkor semmi...csak mimika.
az nemlehet Larson.a hangja is más,meg mondom lelövöd egyiptomban,mielőtt felmásznál a scionért.
meg gondolj bele...semmiképp nemlehet ő,ha Lara mire kimászik nincs ott.a Cowboyfickó meg igen.
már csak azért is gondolom így,mivel akkor ha "Egyiptom kedvéért" öltözött át,akkor ugyanannak kellene lennie ott mint a bányában