Amennyiben flashelve van az Xboxod!
Nyomtatási nézet
Nemrég kaptam (1-2 hete) 1 XBOX360 Slim 250GB-et. Ez az első konzolom. Most rendeltem egy játékot (TRU) hozzá, és már nagyon várom hogy megjöjjön. :D :) Igazából az Xboxot is rendeltem XD :D
kéne egy kis segítség : D
ps3-at vagy xbox360 -at éri meg megvenni?
azaz ha van itt olyan aki konyít hozzá,akkor legyen oly kedves és magyarázza el nekem,hogy melyiket és miért :)
köszi
Hát..... igazából, hogyha tényeg azt akarod, hogy őszinte legyek, azt kell mondanom, egyiket se.
Indokok:
1. PC...... :D
2. Nemsokára megjelennek az új generációs konzolok. (PS4 és Xbox 720)
De ha kötelező eme kettő közül választani, akkor én inkább az X360at választanám.
ha az ember játszani akar semmiképpen sem PC. mivel egy játékra való PC árából megveheted mindkét konzolt...
Amúgy valóban a végét közeliti mindkettő. hogy melyiket és miért az leginkább izlés dolga. szerintem baromi hosszu listát lehetne irni róluk.
Nekem van mindkettő, igaz a PS-t csak a bluray lejátszás és az exkluziv játékok miatt vettem amúgy részemről xbox párti vagyok.
Jobban szeretem az xbox kontrollerét is, számomra ezerszer kényelmesebb és kézreállóbb, és az xbox nem is töltöget annyit a menükben mint a PS. (lásd a korábban emlitett trofea listás szuttyogást is)
Ám a PSben ott lapul az igen komoly hardver, de ezt csak az exkluziv játékok használják ki (sokkal komolyabb/időigényesebb programozást igényel). Amit xboxra fejlesztenek és ugy kerül át PS-re az gyakran szenved is emiatt. (Máshogyan van felosztva a memoria és a processzorok elérése, vagy mi a szösz) Márpedig szerintem manapság a box kis előnyt élvez játékfejlesztési szempontból.
De aki nem játszik exkluziv játékkal és nem sasszemü sznob, meg pixelről pixelre összehasonlitó, és csak az egyik géppel rendelkezik annak tényleg csak ízlés dolga.
Esetleges szempont lehet még a multiplayer, ami PS-el ugye ingyen van, boxnál pedig kell Gold Live tagságra előfizetni, ami éves dijat elosztva havi 1000ft alat van már. (ami egy über-multiplayer-játékosnak nem hiszem hogy akkora összeg)
Az internet csurig van összehasonlitással. Esetleg írj le pár szempontot, hogy mi fontos számodra, úgy könnyebb segíteni. Vagy ha tudod taposgasd meg őket valahol :)
+
amig még láttam itt-ott videókban, hogy a PS képe/szinei pasztelesebbek, nem olyan élénk kontrasztos mint a boxon, ami izlés szerint megint vagy jó, vagy rossz. ezt egykét videoban YT-on meg tudod nézni szerintem.
Xbox-nál nem minden játékhoz kell az a live cucc nem? Mert ha igen, akkor nem nagyon éri meg xbox PC helyett, mert azért az nem kis pénz, ha hosszútávlatban nézzük... már ha multizik az ember. Sőt, akkorsem éri meg a konzol ha nincs nagyobb monitorunk, TV-nk mert ugye az úgy kényelmes ha távolabbról, nem az iróasztal fölé görnyedve egy kis gamepad-al a kézben játszunk. Egy nagyobb monitor és konzol árából összesen kijön egy korrekt PC ára.
Ezt a csatornát érdemes megnézni: http://www.youtube.com/user/thelensoftruth
Össze van hasonlítva egy rakat játék, megnézheted, hogy a kedvenceid melyiken futnak jobban...
live az van. de fizetés nélkül csak "silver" (ami leginkább demot meg egyéb dolgokat letölteni értelmes, másra nemigazán, szerintem). az online multiplayer játékhoz "gold" kell. minden játéknál szerintem. még nem használtam, szóval nem tudom igazán.
havi 7-800ft nem egetverő összeg számomra. de az én vagyok. (van aki naponta elbagózik annyit...)
TV talán van nekik amin tud játszani... persze ha kisebb meg képcsöves akkor azt valoban nem jó közelről bámulni.
Ha meg konzolt vesz és van egy kis esze, akkor nem monitort vesz hozzá, hanem tv-t (hacsak nem akar nagy monitort a géphez is. de ha nem azon játszik akkor pc-re kár bas*ott nagy monitor amit nem lát át az ember). De gondolom tv/monitor nélkül nem akar venni konzolt.
50-55e ft-ból nem tudom milyen játékra való pc-t lehetne összerakni, de szerintem semmilyet (táp, alaplap, proci, memoria, videokártya, ha mondjuk ezek kellenének) bár nem tudom milyen konfigurácio kell manapság egy jo játékélményhez pc-n.
írd le, mennyi pénzt szánsz erre az egészre, Scoobykah. :vlol: