TPS (Third Person Shooter)
Nyomtatási nézet
okés:D
hogy itt mindenki mijen okosxD:)
Lehet persze 3.55ös vagy alatti rendszereken simán usbvel felrakva :D csak most baj van mert nincs meg a 3.60as kulcs és azokkal mennek az újak amik most fognak kijönni de az idő csodákra képes :)
Sajnos nem sajnos de énis erre az útra tévedtem, nincs saját keresetem így ha van pénzem is nem engedhetem meg magamnak hogy 6-10órás szórakozásra költsem valamiből öltöznöm is kell stb... :)
De TR9et mindenképpen megveszem támogatnom kell hogy legyen a sorozatnak jövője :)
Na meg ha nem tetszik a megvett játék akkor ****hatod....
Viszont ha letöltöd nem vesztessz semmit...
Én a TR-t is lefogom tölteni egyrészt azért mert bizti, hogy megjelenés előtt kifogják lopni és minél hamarabb akarok vele játszani másik meg az, hogy a Crystal játékai szarok és nem fogok kiadni érte egy csomó pénzt, de akkor megveszem ha a letöltöt játék tetszett akkor megveszem....
azt ha megtudom füzni apámat hogy vegyen akkor én is megveszem mert nekem saját pénzem nincs:p
Én ha megszeretnék venni 1 játékot akkor elösször is nézek róla 1 vidit és ha az alapján is tetszik és van is letöltöm a demoját és ha az is nagyon tetszik akkor megveszem a játékot :D ennyi xD
Az a baj hogy 3.55 meg meg kulcsok meg ilyesmik nekem kínaik :D sajna nem értek az ilyenekhez :D(tessék elnézni szőke vagyok :D)..
Viszont anyagilag még úgy ahogy megengedhetem( lehet átkozni, bocsánat) hogy havonta vegyek kb 1-2 eredeti gamet de nem szoktam mert nem sokat tudok pszni..(van rá asszem 12 eredeti játékom és kész ) Csak azért tényleg jobb lenne ha tudnám másra is költeni a pénzt.. Habár pénz.. Meglátom és elköltöm bármiely szarságra (ritka rossz szokás xDD )
Csak egy csomó játékhoz nincs demó , egy vidi alapján meg még nem tod eldönteni, hogy jóe v nem az AC is tetszett vidi alapján amikor meg megvettem egy rakás fost kaptam.....
Na igen.. Az a ciki szitu hogy vettem mondjuk egy 12k-s gamet ami vidik meg képek alapján tök jó volt aztán kaptam 1 szarkalapot...(ff13 rád gondolok ám xDD)