Vagy esetleg még a GameCam, hogyha nem akarod, hogy 4GB legyen egy kb. 10 perces felvétel. De úgy tudom, hogy ez nem vesz hangot trial verzióban, meg a Fraps eleve szebb képet vesz, csak kell hozzá egy külön meghajtó, hogy tárold a dolgokat. :)
Nyomtatási nézet
Vagy esetleg még a GameCam, hogyha nem akarod, hogy 4GB legyen egy kb. 10 perces felvétel. De úgy tudom, hogy ez nem vesz hangot trial verzióban, meg a Fraps eleve szebb képet vesz, csak kell hozzá egy külön meghajtó, hogy tárold a dolgokat. :)
Vagy kéne keresniük elsőnek egy kiadót (SE) és utána megkaphatná de szerintem már nyugdíjba ment a nagyja. :(
Igen, a "kockavilágban" mesteriek voltak, de egy next genes játék kérdéses, hogy menne-e nekik.
De ha én el tudom képzelni, hogy a régieket milyen módon lehetne áthozni mai szintre, akkor ők...! Még szép. Mondjuk ki tudja merre vannak a világban? :rolleyes: A fene egye meg az egész ügyet. :angry:
öhm tudna vki segíteni?Fraps progi full verzión hogyan veszek fel hangot?
mert Sound input mikrofon van beállítva+Sound device pedig Nvidia nforce stb stb.
nem tudom megváltoztatni.ill ha ti sem tudjátok akk tudtok vmi olyan progit,amivel hangot is lehet felvenni?
Egyáltalán nem biztos. Ki tudja, mit csinálnak jelenleg? Arra kell amúgy gondolni, és ez tutkó biztos, hogy hatalmas sikerre tennének szert, ha visszajönnének, egy igazi, vérbeli Tomb Raider-rel. Megérné Nekik, ez 100 %, akkor meg nem értem, miért nem jönnek vissza? Tudja a fene hogyan gondolkoznak ezek.