Azért nem mennek, mert az FMV egyfajta videóformátum. Azaz az overlay ablakban jelenik meg. Fraps pedig a játék videókimenetét filmezi, nem az overlay ablakot. Az fekete is fog maradni. Használlj FMV/AVI videó konverter-t.
Nyomtatási nézet
Jaaa értem:D
Köszi szépen Duduska:)
Csak azért nem tudnak nélküle élni, mert nincs alternatíva ellene. Lehet a linux-ot emlegetni, de amíg a linuxhoz nem adják ki a hardware drivereket az új hardwarekhez esély sincs rá. Én 98 óta használok linuxot, de pl a hardware-s hibrid tunerkártyám a mai napig nem tudom belőni alá. Pedig lassan 2 éves.
Ha támogatnák a linuxot, a winnek esélye sem lenne. Lásd ANDROID. Az android (linux) sz@rrá verte az összes nem android alapú mobilt. Nokiának csak agónikus hörgésit lehet hallani a wines lumájával.
Szóval ennyit a winről és az ő nagyságáról (mesterséges erőszakkal könnyű az élmezőnyben maradni).
ÜDv :)
Szivesen.
Ez pl tudja konvertálni és ingyenes.
http://ittahelye.hu/index.php?storyt...eature=related
Ez a nyerő, már évekóta ezt használom. Plusz én mentem az MBR-t is a LILO miatt.
nekem az xp-m és a win7em is régi szürke ablakos volt/lesz. hányok a többitől. de attol hogy valmait kikapcsolsz még megmarad a teljesen fölöslegesen hatmillio giga... de ezt már kitárgyaltuk. mindennek vannak bajai, de a legtöbb megoldható. csak lóvé legyen és nincs gond :) nekem nincs a kb egy éve vett gépemmel semmi bajom, ahogy irtam a winfo$ is elég stabil rajta, a régiekhez képest. remélem az is lesz még jódarabig.Idézet:
deee meg lehet oldani, hogy a régi Windowsos felület legyen helyette. 3 kattintás.
Crash! Ha figyelted eddig, akkor az fps számok az fmvknél nincs jelen, hiába is próbálkozol. Szóval az fmvk felvételéről ne is álmodj mert nem fog jó lenni...
Helo
MBR mutatja meg, hogy hol kezdődik az operációs rendszert betöltése.
MBR vírusok és rootkit vírusok ide települnek és előbb elindulnak mint bármi más a számítógépen.
Sz.gép indulási procedúra. Bios (Makró oprendszer), Hardver teszt, Ha ok, boot szekvencinát (MBR : Memória Boot Record)-t keres valamilyen meghajtón. Majd átadja a betöltést. Betöltődik az adott oprendszer.
LILO : Linux loader Ezzel tudom kiválasztani melyik oprendszert akarom használni. DOS-LINUX-WIN-alternatív linux kernelek stb
Lilo az MBR-ben csücsül mint egy vírus :-) Pontosabban egy része ...
Nekem ez az MBR most is kínai. No ne vesződj velem. :)