Értem köszi :D.
Nyomtatási nézet
Értem köszi :D.
Láttam you tuben egy tök jó játékot,
legalább is jónak tűnik a videó alapján, mondjuk jó brutál egy game
God of war 3 a neve.
Tökre jó az alaptörténete, megnéztem magyar felirattal az első két résztnek a cutsceenjét, a látványvilág is zsír főleg a 3. a leg véresebb a bossharcok királyak a Helios boss harc a legdurvább.
Spoiler!
új Frictional Games játék!
http://www.aamfp.com/
2012 végén érkezik. :)
Népszerű sorozat tudtommal a God of War, Én kölcsönkértem tavaly nyáron a haverom PSP -jét, azon rajtavolt egy GoW játék (Nem emlékszem már mi volt az alcíme), ki is nyomtam rendesen. :D Jó volt, de rövid, és egy végigjátszásig elég, de semmiképp nem rossz játék. Bizonyára a fő részek hosszabbak, és tartalmasabbak. :)
Semelyik. Szerintem egy undorító tákolmány az összes utóbbi rész. A Shift bejött Nekem a "szimulátorsága" miatt, a Shift 2 már nem volt jó, ezek az arcade részeg meg.. nem adnék értük 2000 Forintot sem. Sajnos az Most Wanted volt az utolsó arcade rész, ami nagyot ütött, és jó játék volt. Ha a három közül kéne választanom, Én az Undercover -t választanám, azt még valahogy élveztem is, bár többen láttam, hogy mondják, hogy a Hot Pursuit azért nem volt olyan rossz. Nézz meg róluk gameplay -eket, teszteket, értékeléseket, biztos el tudod majd dönteni, hogy melyik tetszik Neked jobban. :)
OSZRichard, tőlem ne kérj segítséget, NFS ügyben, mert gyűlölöm az összes autós játékot. xD
SHift megvan boxra, deháááát nem játszottam vele 2 órát, mióta megvan a boxom... úgy 3 éve? :rolleyes:
Nekem az Underground 2 a kedvencem a NFSek közt. Sok résszel játszottam már Carbon, Most Wanted, Undercover de az tetszett a legjobban. :)
Köszönöm szépen a válaszotokat mindegyikőtöknek :D. Így már sikerülni fog a döntés ;).
:) nem tudom melyik be van mert én se mert egyikkel se játszottam csak a cutsceeneket néztem meg a 3. meg teljes játékmenetet néztem de abba van azt hiszem de amit én néztem csak annyit láttam hogy az aphroditével akar e ...-ni de azt már nem hogy izél a játékos csak azt hogy kap élet pontot. vagy mi a szöszt. ja meg a csaj alul öltözött volt de consoridált volt a vid.
Akit esetleg érdekelne:
Idézet:
Amennyiben rendelkezel facebook felhasználói fiókkal, és szeretnéd a két teljesen ingyenesen letölthető PlayStation mini játékot magadénak tudni, nincs más dolgod, mint erre https://www.facebook.com/playstation...23711397642076 kattintva kedvelni az oldalt. A Store-on keresztül beváltható kód két játékhoz, a Jewel Keepers: Easter Islandhez és az Urbanixhoz enged hozzáférést. A szoftverek PS3-mon, PSP-n és PS Vitán is futtathatóak.
kipróbáltam a RE: Operation Raccoon Cityt, és teeeeeeeee, embeeeer, ezt a foooost.......
alid hogy letöltöttem már töröltem is le, ember, hogy lehet ilyen gagyi sz@rt alkotni?
Úúúúúúúúristen. szörnyű. mintha egy borzalmasan kivitelezett háborús fps-t látnék, aminek egy véletlen elírás miatt Resident Evil a címe. :P
egyszerűen gusztustalan.
de mielőtt még valaki elkezdné,, hogy maradi vagyok mert leragadtam annál, hogy a Resident Evilnek survival horrornak kell lennie, annak üzenem:
1. leszarom, hogy a Capcom menni akar a trendekkel, a RESIDENT EVIL AZÉRT RESIDENT EVIL, MRT SURVIVAL HORRROR A MŰFAJ!!!
2. a játék nem csak szerintem sz@r, akkorát bukott, mint állat. :P
Én még nem próbáltam ki nem tudom hogy töltsem e le de nem sok jót hallok róla úgyhogy inkább nem. Az egyik ismerősömnek megvan és azt mondja hogy tele van bugokkal :S
Így igaz!!!Nem tudom elhinni, hogy a RE idáig fejlödött!!!
Mëg mindig a 4-es a kedvenc részemXDEz olyan mint a TR-nél egyre rosszabbakat adnak ki............Már akkor inkább a 6-os Resit ki sem probálomXDHogy miért csak a grafó meg ezek a rohat lövöldözös háborus sza@rokra mennek??örök rejtély:rolleyes:
De azért felháborító azt látni, hogy amiért a legjobban rajongsz azt a szemed elött rontják fatálisan el!!:angry:
Hát Iza igazad van. TR régen tök jó volt, még ha nem is valami irtó szuper grafija volt, de most meg a grafira mennek, nem a történetre.... Egyedüli játék, amit még mindig nem nagyon tudnak elrontani az a Sega Sonic the hedgehog szériája. Jó nem azt mondom, hogy a Sonic 4 episode egy olyan jó lett volna, mert sz@r az irányítás, de a története zenéje megfog, és picit szaggatva legalább elfut az én ratyi gépemen is. Meg most kijön a Sonic 4 episode 2 is. Na igen, a béta amúgy fent volt steamen, letöltötték sokan, de másnap nem ment.... Na igen, megcrackelték és megy. Nekem megvan etz a béta a gépemen most, hááááttt látszik, hogy béta, textúrákat be sem tölti az első 2 pályán eddig, ott vok megakadva nagyon. Irányításon sokat finomítottak, sztem jó lesz, csak túl rövid sztem.... 4 zóna plusz a death egg 2 meg ha megvan mindkét sonic 4 steames-ben, vagy ha nincs meg a steames csak a crackelt, nemtom, vhogy így van, akkor még jár hozzá egy plusz zóna, amiben metál sonikkal vagy. De legalább még ez az egy játék az, aminél még a hangulat az élmény, a sztori megvan. Pedig már sonic is 21 éves. Régóta nyomja az ipart már a sünike, de még mindig szuperül bírja. :)
Van benne valami Kacsa, hogy csak a grafikát nézik.... A játékmenet levan sz@rva.... De ahogy mondtad, a való életben is már nem a belsőt, hanem a külsőt nézik.... :S :(
Amerikai piacra szánták ott meg főként csak a bugyuta cod megy...
AC 3
Spoiler!
Nem mutatnak olyan sokat, de akkor is mmmMMMmmmMMM... :naughty:
Az állatokat mondjuk sokallom, bár ez már az én bajom.
Tegnap letöltöttem a demo -t Steam -ről, és csináltam is egy gameplay -t. Jó játék, tetszik, és örülök hogy meglátogatta a játék a PC -t is, sajnos Én csak a legeslegelső Ridge Racer -rel tudtam/tudok játszani. Kicsit azért még sokallom érte a 10K -t, de amint lejjebb megy, szerintem vétel lesz. :)
Wáááááá.... Hogy rohadna meg a sega! :mad: B@sznak kiadni a sonic 4 episode 1-et és 2-t sony xperia mini pro-ra... :mad: Felmegyek Play áruházra gépen, erre mit ír ki mindkét alkalmazásnál??? Nem kompatibilis a telómmal... :mad: Hogy rohadnának meg! :mad:
Bocsi Petya, de a telefonomon semmi nem szaggat, nézz nyugodtan egy tesztet róla. Viszont rájöttem, hogy mi a baj. A marketen ami van, az nagy felbontású telókra van, viszont van egy hvgás kiadás, ami kisképernyős telókhoz való. De ezt csak egyféle módon lehet megszerezni. Warezolással.... Pedig inkább fizetnék érte. Mégha az episode 1 az egy ezres is, az episode 2-t még hvgásban nem találtam, de az meg 2000 forint... Viszont ha megtudom szetrezni a hvgásat és megy, akkor nem lesz baj. Egyszer megvolt a nagyképernyős változat és az hót fehér volt, zene volt, minden működött, csak minden fehér volt... :S Hátha most menne, direkt úgy kerestem rá, hogy sony xperia mini prora legyen. Olyan jó lenne kijátszani telón, mert a gépen szaggat rohadtul...
Én is kipróbáltam valamelyik nap a demóját, tényleg elég jó játék, pedig én annyira nem kedvelem ezeket az autós játékokat. :) (vannak jók, pl. a Need For Speed, de egy van ami nálam mindent ver: a Split/Second.) Annak meg főleg örültem, hogy benne van Skrillextől a Kill Everybody. :D
Na, működik a Sonic 4 Episode I a telómon! :):):):):):):):):) Olyan jó, csak rövid... :( De nagyon bejön, csak a második epizód jöjjön ki adreno datával, megveszem, vagy leszedem. :) Mondjuk ha megveszem az alkalmazást, akkor ha a datát letöltöm hozzá anetről, az nem bűn. :) Tehát megveszem és adreno datát szedek hozzá, mert anélkül nem megy.... Mivelhogy a sony xperia mini pro kisképernyős és ahhoz a kisképernyős data kell...:) Szerintem nyugodtan próbáljátok ki mindkét epizódot, mert szuper jók. :)
Tudtommal a mini pro hardverileg majdnem egy szinten van az X8 -al (ami Nekem van), (aztán lehet tévedek abban hogy egy szinten van), mondjuk nem tudom mi egy ilyen Sonic igénye, de általában ami a Te telódra hardverileg nem jó, az nem lesz látható Neked Market -en (Play -en) sem. :)
:) Én imádtam kicsi koromban a Ridge Racer 1 -et, és a mai napig is imádom, nemrég pörgettem ki megint, nosztalgiaképp, csak kár, hogy igen rövid. (1 óra alatt kipörgetem, de tényleg). Aztán a többi részével nem volt alkalmam soha játszani, és amikor láttam, hogy jön PC -re az új rész, akkor nagyon megörültem, és a demo alapján tetszik Nekem is nagyon. :) Nem szeretem a Skrillex -et, csak úgy nem is hallgatnűm, de a játékban való vezetéshez nagyon jó, hangulatos. :)
Amúgy van benne valami, hogy hardverileg egyforma a két telefon. Alig különbözik, esetleg képernyőméret, mert a mini pro képernyője az az x8-asnak az egyharmad képernyőjével kisebb. Az x8-nak nincs qwerty-je meg nem érintősek az alsó gombjai, de egyébként ugyan az a kettő. Viszont a lényeg, ami lényeg az, hogy adrano-s a két telefon, tehát ha egy sd-datás játékot szedel le, pedig a többség az, akkor adrano datát kell hozzá szerezni. A Sonic 4-hez nekem adreno data kellett, mert csak az támogatja a kisképernyős módot, aztán most fut, már a Lost Labirinth Zone-nál vagyok és egy Chaos Emeraldom van... Rövid, de jó game, imádom. :)
halljátok, a Resi4 és a Code: Vera után át kéne portolni a REmaket és a RE Zerot is mind X360-ra, mind PS3-ra. :) ollllyan fain lenne. :D
sőt, PC-re is kellenének, hogy ne emuval kelljen őket játszani. :(
Én a Code Verát kipróbálnám amúgy már játszottam vele csak nem túl sokat xD Meg PS1 emun megvan a Resi 2 amit még else indítottam azt is el kell kezdjem 1x. Meg Resi 5öt is kéne folytassam :rolleyes:
Én a Code Verát venném meg XBoxra. Véletlenül borítós változat nem lesz? :p Mert akkor venném meg.
Csak én voltam ilyen, aki a Code Verát már rögtön az elején abbahagyta a temetőnél? :rolleyes::vlol: Megérné tovább játszani? Mert már ott a kamera kikészített. :(
Resi 2be most bele néztem de nem tom hogyan kell Claire-el menni végig kell vigyem Leonnal? Á a kameranézet nagyon zavar. Lehet hogy nem is játszok vele, valahogy nem jön be nekem. :/
Neki ugrok majd a Rayman 2 Revolutions után megint, csak ne lennének azok a fixált kamerák annyira fixáltak :vlol:
Ez úgyis témába vág, a csajszi reakcióit figyeljétek a pókok láttán LOL