én a párnámat szoktam átölelni ^^
Nyomtatási nézet
am tiszta fajin a macskekod :D :D :D :D :D :D :D D: D: én nem tarthatok mert allergiás vagyok rá :/ nekem pincsim van :D XD
Jól van b+ akkor többet nem is mutatok Neked semmit, nem is mutattam volna, ha tudtam volna hogy egyből idegbeteggé válsz, gratula!
Csodálkozol a sok patch -en? PC -én mi folyik szerinted??? Lökik a sok konzolportos szar játékot PC -re, "mert a PC már nem menő, meg nem divatos" és akkor kapjuk mi is minden konzolportolt foshoz a sok patch -et, de hiába patch -elik, mert csak szarabb lesz az a szar, amit odaadtak nekünk. Tudod mi volt a CoD Black Ops -al?? Kijött, a megjelenés napján nem lehetett vele játszani, mert állandóan lefagyott, akadozott, kilépett, nem csatlakozott a netre, stb. És természetesen konzolportolt game volt. A mai napig már vagy 10 -szer patchelték ezt a fost, és még mindig hagy kívánnivalót maga után. És ez is röhej volt. Szóval tudom, mit érzel, de legalább most átérezted, konzolos szemmel.
Visszatérve az eredeti témához, ha tudom, hogy ilyen bolond leszel, nem is szólok Neked. Én csak jót akartam, de már megszoktam, hogy ezt kapom vissza. Legközelebb majd nem gondolok Rád.
annyit írtam már a fórumon a Prophecyről, azt hittem, már te is tudod, hogy képetelen avgyok vele játszani.
én még nem találkoztam ilyen folytonos, sok-sok patcheléssel, de többet nem is akarok.
nem tudtam, hogy ma már mindent konzolról portolnak át. ami tetszk, boxra szerzem be.
a Resi4 PC-s változatát asszem a világ egyik legrosszabb konzolportjának tartják, de azt hittem, az ilyen dolgok ma már pont hogy megszűnnek, mert a PC-re gyártják a gameket.
vegyél egy PS3mat Petya, és add el a drága géped:clown:abbóla rengeteg pénzből, amit akkor sezdnél be, egy csomó PS3mas játék kijönne xD ha már PS-es vagy. de a box sem rossz. egyik ismerősöm éppen PS3ról tért át boxra, tényleg. és eddig tetszik neki.
Sajnos nem tudok mindent, mindig elolvasni, így pont nem olvastam a Prophecyről sem, legutóbb csak annyit, amit küldtél Nekem privátban, hogy szóljak, ha megjelenik. Azt hittem ennek örülni fogsz, de nem hogy nem örültél, inkább ideges lettél tőle.
Hát, a játékok többségét konzolról portolják át. Ahogy a Crysis 2 -őt is pl. Nagy szégyen, a Crytek az előző Crysis -okat is mind PC -re írták, erre a 2 -őt konzolról portolták át, és még a megjelenés előtt azt merték hazudni, hogy a PC -s lesz az elsődleges meg arra írják, aztán nagy fenéket...
Most jön ugye a BF3, és nem akartam elhinni, amit mondtak: PC lesz az elsődleges. De az E3 -mon is bebizonyosodott, hogy igen, mert ezt a játékot PC -én mutatták be, és arra is fejlesztik, mert a PC -ben van ennyi erő, hogy ilyen csodálatosan szép grafikájú játékot arra írjanak. Nagy öröm végre ez nekünk, és remélem, hogy tényleg szuperül megcsinálják.
Nem veszek PS3 -mat, se másmilyen konzolt. Én nekem a PC a hobbim, és játék mellett is rengeteg dolgot csinálok rajta, amihez elengedhetetlen egy erős PC. Én kitartok a PC mellett, sajnos játék szempontjából így is kevesebben vagyunk, de akkor is kitartok mellette. És nem megyek a divat után, meg az után, hogy mi a menő. PS3 -mat meg ezután a botrány után nem veszek, ha a Sony csak annyit tud, hogy egy pár fős kis hülyegyerek csapat (Név szerint LulzSec) feltöri a legtöbb PSN Accountot, ellopja az adatokat, majd közzéteszik a neten. Ennyit a Sony -ról, meg a védelemről, egy egyszerű SQL Injection -nel feltörték a legtöbb Sony oldalt. (Emellett feltörték rengeteg óriáscég oldalát, az FBI oldalát, és most BF: Heroes Accountokat loptak, és tettek közzé a neten).
Nekem a PC a "menő". :)
nem gondoltam ám komolyan:clown: én sem adnám el a gépem, ha már százezreket költöttem volna ré:floet:
_________
amúgy hihetetlen, ma a Twitteren a Dark Energynek meglett az 1000. követője, erre mit csinált ingyen odaadta neki a prophecyt:angry:utána, kitett egy rejtvényt Thomas Malthussal kapcsolatban, és az első helyes válaszolónak odaadott egy kódot, amivel inygen érheti el a Prophecyt a Steamen (amire én persze tudtam a választ, de későn vettem észre, meg amúgysem tudnák vele játszani)
Istenem... egy kisujjmozdításra volt tőlem a játék, de amiatt a szar miatt (a gépem) nem tudok vele játszani. ma is játszottam a Portal 1-gyel, 4 FPS-t kaptam a liftekben O_____o"
Jól csinálja a Dark Energy, egy jó kis csapat ha ilyen kis ajándékokkal, bónuszokkal lepi meg rajongóit. Bár a többi fejlesztőcsapat is ilyen lenne...
Figyi, 50K körül már azért lehet olyan PC -t kapni, ahol a mondernebb mostani játékok 30 FPS -el elfutnak, az meg már egész játszható minőség. :)
Isten bizony, ha lenne rá pénzem, akkor szíves örömest laknák a Spencer villában. (Persze a T-vírus által kreált lények nélkül) Akár a csapdák is jöhetnek, nagyjából már ismerem őket.
Komolyan, legalább egy napra úgy elmennék egy EXAKT másolatába.
Asszem a Harry Potteres Roxfortnak (ami valóságos épület) volt egy olyan rendezvénye, ahol nyít napot tartottak:D
Tényleg, nem is lenne olyan nehéz megépíteni ezt a villát. ÉS akkor ott is lehetne ilyen nyílt nap, vagy mi:D Persze csak éjjel! És a Save Roomokba kellene aludni, ahol lenne egy rádió, ami állandóan a Save Room theme-t játszaná. :cool:Ésésésés megépítenék a Courtyardot is, ahol egy eldugott zugba beleraknának egy extra-élethű Lisa Trevor szobrot. A Rezidencia alatti Aqua Ringbe meg rakjanak delfineket, és ragasszanak a hátukra VÍZÁLLÓ... khm.. olyan hegyes izét, ami a cápák hátán is van :D
Az Étkezőben lehetne enni, és ketchupból odaraknának egy vérfoltot a kandalló elé. Ja, és azt az összenyomós szobát is meg kellene építeni (Jill-Sandwich), és ha valaki elvenné a Shotgunt és kimenne, akkor ugyanúgy ereszkedjen le a plafon, csak álljon meg akkor, amikor már csak 40 centi van hátra. És akkor hirtelen kinyílna az ajtó, és belépne egy Barry-cosplayező. Te meg mondanád neki: elkéstél, szendvics lettem.:D
Fúúú én annyira ellenék abban a házban:clown:Sőt, sztem el is bújnák, hogy maradhassak még. Majd max. úgy járok, mint anno George Trevor, össze-vissza bolyongok, és majd éhhalált halok, mert csapdába estem egy folyosón... O__o
Áh, nem is baj, hogy nincs ilyen villa:vlol: