Kacsa eredeti hozzászólása
és én hoyga kurv@ életbe vegyem meg?!?!:angry::mad: tudod, milyen bosszantó, hogy egy fingásomba kerül a játék, és mégsem játszahtok vele??
1: nem tudom megvenni, nincs bankszámlánk, sem olyan számla vacak, aminek a segítségével neten tudok vásárolni
2: ha VALAHOGY mégis megvenném (de már torrenten letöltötte:floet:, akkor sem tudnák vele játszani) letöltöttem, a legalacsonyabb grafikára raktam, és el sem indult, lefagyott.
megpróbáltam a szomszédnál, ott is lefagyott. be sem töltött a játék.:angry:
és megmondom őszintén, meg sem aarom venni:mad:ha már egyszer ott az XBOXOMON A MEGVÁSÁROLT JÁTÉK!
ez a Dark Energy is itt tököl, hogy folyamatosan javítgatja, de komolyan, ez már nagy hülyeség, a Steames megjelenés óta HAT DARAB (AZAZ 6!!!) PATCHET KIADATAK A PROPHECYHEZ!!!:angry:
volt is valaki, aki ezt írta: (és TOTÁL egyetértek vele)
"Tudjátok, mit művelt a Dark Energy? Kiadott egy félkész, béta verziós játékot. Ezért mi fizettünk, megvettük május eleén. Aztán, szépen adogatták a patcheket, és végül, a játék hivatalos verziója csak már, a 6-os Patch végére ért el. AZAZ aki játszott a Hydrophobiával és használta a DarkNet-et (ezzel lehet reviewelni a Hydrophobiát), az az ember tulajdonképpen letesztelte a játékot."
Komolyan, röhej.
Az addig oké, hogy a Dark Energy nagyon hálás cég és hallgat a vevőire, de könyörgöm, röhej.
Kiadták a Hydrphobiát CSAK Xboxra, még 2010 augusztusában. Aztán, december 20-án kapott egy óriási Patchet, ami az egész játékot átalakította )egy tényleg jó húzás volt, valóban sokkal jobb volt a játék tőle. Ennek a Patchnek a neve: Pure.
Namost, megjelentek a hírek a Prophecyről. Még Május elején. Ez sem a Hydrophobia folytatása, ez a Pure folyatása. (Sőt, a fejlesztők mondták, hogy ez NEM Hydrophobia 2, ez Hydrophobia 1.5. Már itt vakartam a fejem, hogy hülyeség lenne már javítgatni, inkább folytatni kéne a Hydrophobia 2-vel. Ez alatt új pályákat, folytatott történetet értek)
Azt mondták, hogy meg fog jelenni EGYIDEJŰLEG PS3-ra és PC-re is. Hát, a PC-s verzió Május 9-edikén jelent meg, de PS3ra még mindig nincs -_______-" biztos az a hekkelés a feleőls érte, de erre nem térek ki, enm értek a PShez)
Miután megjelent a Prophecy, a Dark Energy szépecskén kiadott hozzá 6 darab patchet.
Szerintem ez már szánalom. -.-
Ha eddig nem ért el olyan sikereket, már biztos nem fog. Csak hát kicsi csapat, és sok ideje/pénze van ebbe benne a projektbe.
Mindegy, én már beletörődtem hogy több Hydrophobia nem lesz.
legalábbis meglepődnék, ha lenne. (de akkor legyen boxon is, és engedje a Microsoft. a Prophecy is megjelenhetett volna boxra csak a Micosoft nem engedte)