még eléggé az elején vagyok úgy hiszem. Van az a rész amikor havazik és fel kell mászni a rádiótoronyra és ott kell valamit tekergetni. Nos nekem az ott sehogy sem akar sikerülni pedig már vagy 60 szor eltekertem mindkét irányba..:larabox:
Nyomtatási nézet
még eléggé az elején vagyok úgy hiszem. Van az a rész amikor havazik és fel kell mászni a rádiótoronyra és ott kell valamit tekergetni. Nos nekem az ott sehogy sem akar sikerülni pedig már vagy 60 szor eltekertem mindkét irányba..:larabox:
Remélem ez segít, részlet a végigjátszásból:
Ugorj rá a kötélre, és mássz át a toronyhoz. Mássz fel a legtetejére. Néha segíteni is kell neki, egy helyen a felfelé gombot nyomogatva. Ha felért, be kell állítani az adót. Nyomogasd jobbra az elsőt, meglátod majd a jelből, feliratból, hogy mikor jó. Akkor nyomj egy Interactiv gombot, és utána a baloldalit is állítsd be. Türelem, menni fog. És végre, végre válaszolnak a hívásodra.
Vagy nézd meg itt, 14,00-ától:
Sziasztok! :) A játékot előröl végigjátszottam 89%-os lett úgy hogy még a gyors utazással ugráltam és mindent begyűjtöttem amit csak tudtam. Mindenhol ha nézem 100%-ot ír de a játék mégsem az. :eek:
Szia! :)
Valószínűleg a Cliffside Bunkerben maradt ki pár cucc, oda nincs gyors utazás, a térkép sem jelzi külön. A Shipwreck Beachről tudsz odajutni a hajóroncsokon, a sziklákon át (arra, ahol az Endurance volt).
Lehet, meg is fogom nézni! :) Köszi! :D
van az a rész mikor a rádiótornyon vagyunk és tekergetni kell azt a vacakot..nah én hiába tekergetem jobbra balra gyorsan vagy lassan a nagyobbik tárcsát vagy mit sohase találja meg a jelet..ennek mi a trükkje?fogy a türelmem már..hiába próbálkoztam :(
Négy hozzászólással lejjebb elolvashattad volna. :) No de olvasd el ezt, hátha segít: http://tombraiders.hu/forum/showthre...ll=1#post40946
A parton van két sírkamra az egyik ami el van árasztva na az nem megy. Áram van a vízben ugye és nem tudok átjutni akár hogy tekergetem a tutajt. szerk :tárgytalan:)
Akkor rájöttél. :) Hajrá. :)
Azon a részen valamiért sokan elakadnak. Pedig amúgy annyira nem nehéz, csak sokan túlbonyolítják, gondolom. Annyi a lényege, hogy szépen lassan tekergeted, figyelsz a hangokra/zörejekre (tisztuljon ki az adás), és amikor jó helyen vagy, ha jól emlékszem, meg kell nyomni egy gombot, ezt a játék automatikusan megmutatja, és akkor kell átmenni a másik rádióra. Óvatosan tekergetni kell, és akkor lesz siker, ha megvan a beszédhang. Picit várni kell a beszédre, de be fogja adni a cutscenet.
Jajj, az tetszett, sokat gondolkodtam rajta, több órát, pedig adja magát. :D De a végén csak meglett. Gratula! :)