Nem nyertem a lottón sajnos. ... : ((
Nyomtatási nézet
Nem nyertem a lottón sajnos. ... : ((
Én sem. :(
Ahaaaa túróstáska, jól van közbe leesett ám:vlol:
Már csak az hiányzik, hogy nekem meg oroszlánhajú legyen. :D
Mindennek eljön az ideje Samu :D
Összefoglalva a dolgokat, ismét egy nagyon jó találkozón vehettem részt, amit köszönök a szervezőknek, meg a résztvevőknek is. Az elsőnek talizók is remélem jól érezték magukat, én örülök, hogy megismerhettem őket. A programok is szuperek voltak. És megint tanultam egy csomó hasznos dolgot. :D
És nagyon jól éreztük magunkat a Kemencés Csárdában Ópusztaszeren. Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás is kitűnő. A személyzet jó humorú, és nagyon kedves. Aki arra jár, ne hagyja ki!
http://www.kemencescsarda.hu/
Nagyon klassz volt,:D már elkezdtem írni róla egy rövid értékelést.
Attól tartok nem lett "rövid" az értékelés:o, de legalább próbáltam figyelni a nyelvtani helyességekre :angel:.
TR-tali
A Tomb Raiders fórum csapat 2014-es kirándulásáról, mint újonc, írtam egy értékelést és remélem sikerül felkeltsem mások érdeklődését. Sejthető, hogy jó dolog egy ilyen esemény, de mi is az, ami rávesz minket megtenni az első lépést? A kíváncsiság, kalandvágy, vagy mindezek és még más okok együttvéve? Lehet, végtére is Tomb Raider-esek vagyunk:clown:.
Az első napot megelőző hetekben, - ahogy annak lennie is kell – megbeszéltük ki, hogy jut el a szálláshoz, ki mit hoz, valamint a programokról és az anyagiakról is szóesett.
Az első napon az izgatottság és egy csipet aggodalom által kiváltott vegyes érzelmek lettek úrrá rajtam, de ezt hamar derűsebbé váltotta a színes társaság. A délutánt tovább fényesítette az elkészült lakoma melyet Mephiztonak és a csapat valamennyi tagjának köszönhettünk :hug:, és mire beesteledett addigra mindenkivel megismerkedhettem és érezhető volt, hogy a lehető legjobb helyen és a legjobb társaságban vagyok.
A második nap reggelén egyeztettük az aznapi program részleteit. Szegeden az időjárás árnyalta a hangulatot, de a tréfák áradata ennek ellenére is töretlen maradt :D. A sütizés után – melyről az A Cappella Cukrászda és Kávéház gondoskodott - , a szállásra visszatérve sem hagytuk rekeszizmainkat pihenni az Activity és a Tomb Raider-ezés közben. Ja, és persze túros táska:vlol:.
A harmadik napon Ópusztaszer biztosította a TR légkört, ahol még egy-két labirintust is megjártunk. Mint TranSam is megjegyezte, a kalandok hevében megéhezett társaság falánkságát a Kemencés Csárda orvosolta emberes adagokkal, hangulatos környezettel és különleges, jóízű poénokkal fűszerezett kiszolgálással.
Gondolataimat összegezve, a túra felejthetetlen élményben, vidámságban, ismereteink gyarapításában és a társasági szellem megerősítésében telt, mindezt kifejezetten alacsony áron.
Végső soron hatalmas köszönetnyilvánítással tartozom a Tomb Raiders oldalnak és tagjainak :group_hug:. Külön köszönet OBignak a szervezésért, valamint mindenkinek, aki csatlakozott hozzánk e találkozón. Továbbá köszönet a Mustang Panziónak a kitűnő szállásért :worship:.
Utószó:
Az élmények sava-borsa megíratlan maradt :tease:, de ha valaki igazán tudni akarja milyen is egy igazi TR-tali járjon utána ;):thumb:.
OBig: nagyon megkedveltem Samut, ezért nem lett belőle fogselyem :) Részemről nagyon jól éreztem magam, köszönök szépen mindent, hamarosan írok bővebben is!
Spoiler!