Sose lehet tudni lehet nincs pénz azért lenne letölthető... :S
Nyomtatási nézet
Sose lehet tudni lehet nincs pénz azért lenne letölthető... :S
"Még február elején bejelentették az eddig PS játék exkluzív következő részét, ami Unbounded névre hallgat. Eddig megvallom nem is hallottam a játékról, de ez a részt a FlatOut szériáról híres BugBear készíti, úgyhogy annyira rossz nem lehet. Sok infót nem kaptunk a játékról, csak annyit, hogy az eddigiektől eltérő stílust fog képviselni. 2012-ben várható. Xbox 360-ra, PS3-ra és PC is megjelenik. A részletekben 2 trailer található! Kíváncsian várjuk."
Egyelőre ezt a játékot nem tudom mire vélni.
Olyan "gagyi" szaga van a mostani autós játékokhoz képest. Ha a FlatOut-ra fog hajazni akkor nagyon nem fogom kedvelni,de jó hír az,hogy az anno ps exkluzív játék xboxra és pc-re is jönni fog ps3-mon kívül.
Ridge Racer 1: Na ez anno fergetegesen jó játék volt. Hamar ki lehetett nyomni,de utána a pályák fordítottjait is végig kellett nyomni,így egyfajta kétszeres végigjátszása volt a játéknak. Parádés játék volt ez,remek hangulattal. Mondjuk olykor igen idegesítő is tudott lenni.. :D
A Battlefield 3 FB oldalán összegyűlt a milla Like és cserébe megjött a beigért Trailer.Hát én ezt már csak a grafika miatt is befogom szerzni.....
OMG ez nagyon ütős: a végén összedől egy épület:eek: de akkor is: nekem nem lesz meg, mert nem kell:jumper:xDD nem az én játékstílusom. egyetlen egy FPS jön be: ME.
Jó gameplay trailer,tetszett.
Különböző pontokra szétszedve értékelném a játékot az eddig látottak alapján.
Grafika: Nagyon szép,már maga a Frostbite 2 motor szépen oldja meg a fizikát,a realitást. Ezt fűszerezi a DirectX 10/11 (asszem a trailet Dx 11-en épül),látványosak a robbanás effektek,és a fény effektek,például nap,gyönyörűek. +1 A Frosbite 2 motornak,hogy az épületek a fizikának és a realitásnak megfelelően rombolhatók.
Játékélmény: Hihetetlen hangulatos,tetszik,hogy "él" a környezet. Tetszik nagyon a verekedős jelenet,bár én ezt úgy képzelném el,hogy a verekedés nem előre megtervezett,hanem interaktív lenne,a játékos a gombok gyors egymás nyomogatásával püfölné szét a csávót,de már így is nagyon tetszik. Tetszik az is,hogy végre megoldották szépen a kúszást,a zsákom tele volt már a CoD féle szar kúszással,CoD-ban a mai napig undorító a kúszás. A szellőzőkben való kúszás is hihetetlen jó,nagyon szépen lemodellezték,hogy hogyan kúszik egy katona a szűk járatban. Majd amikor kiugrik a lyukon,hát az valami fergetegesen jó.
Hangok: Kibe****ottul jók,láttam pár videót,ahol mutatják,hogy hogy tesztelik ki a fegyverek hangját,és azt kell mondjam hogy precízen,és odafigyeléssel teszik ezt,és ezt a játék fegyver hangjain tisztán érezni is. Remélem a zenét nem felejtik el a játékban,és szép,a játékban való helyzethez megfelelő dalt komponálnak.
Összesítve: Ha ezt megfelelően fogják optimalizálni,és jól fog futni a rendszereken,akkor nálam az Év Játéka címet lehetséges,hogy elnyerni. Igaz,Én nem valószínű hogy fogok játszani a játékkal,és ez a DICE-nak egy nagy fekete pont tőlem,mert a játékot nem írják Dx 9-es motorra,Én meg nem vagyok hajlandó egy játékért operációs rendszert váltani. És ezzel sok játékost el is veszítenek. A Crysis 2-őt is Dx 9-re írták,és mégis nagyon szép a játék,a textúra életlenségeit nem figyelve,gyönyörűek a fény effektek,a környezet minden. Akkor nem hiszem el hogy miért nem lehet a BF 3-mat is megírni Dx9-re,attól még ugyanúgy megírhatják Dx 10-11-re is.
Mindegy,majd meglátjuk mi lesz. Eddig nálam a játék 9,5/10 pont. ;)
Jaj,és majd elfelejtettem. Kacsa: a végén az egy földrengés volt. :D
Valamint ki vette észre (rajtam kívül) hogy a fegyverből nem fogy a töltény? Jó ez azért volt hogy jól fel tudják venni a vidit,ne legyen lőszer hiány,gondolom még nincs más halottól felvehető lőszer a pályán. :D Meg amikor a terepjáróról lő akkor a töltényszalag nem mozdul meg. :D
És amúgy, jelenleg 830.004-nál jár a like-ok száma, úgyhogy szimplán csak nem akarták tovább húzni az emberek idegeit. Ha meglesz az egymillió, akkor megkapjuk a producer által kommentált videót.
Szóval 1 milliónál kapjuk a producer által kommentált vidit. :)
igeen? ez? hááát csak a legelső 5 másodpercet néztem meg (hogy a végére tekerjek xD) és a végén a földrengést láttam. ennyit láttam, nem akarom végignézni. azt sem akarom, hogy megtettszen, mert úgyse lesz meg. (amiről nem tudok, az nem fáj)
milyen elemekről beszész, Robbie? talán arról, hogy lehet látni a kezét és a lábait? hát az nekem nem elég. tudom, hogy a legtöbb FPS olyan, hogy nem lehet testet látni (akkor sem ha a kamera teljesen lent van), de az, hogy látom a testét, nekem édeskevés.
tudom tudom, most hülyének néztek, de nekem nem jön be túlságosan az FPS.
(a Portal és az ME igaz, hogy FPS-ek, de..... teljesen mások!)