gyorsan :D bár még csak ez a 2. nap XD
Nyomtatási nézet
Nekem elég rosszul kezdődik mert tegnap összeszedtem valami vírusos bigyuszt,ma voltam orvosi ügyeleten, kaptam antibiotikumot, meg láz csillapítót. Muszáj volt elmennem mert tegnap semmit nem aludtam az éjjel a fejem meg a hátam annyira fájt fájdalom csillapítót is vettem be de semmit nem használt, A gyógyszertárba nem tudtam le menni mert meg változtatták az ügyeleti rendet.De amúgy ezen kívül jól.
Jajj te szegény! :( Gyógyulgass! :)
Sz@rul, még suliba kell járjak 1 hetet, plusz 3 hét praktika, ami beleszámít az éves médiába...:(
És mielött megkérdeznétek, h mi a franckarika az a praktika....hát én csak annyival válaszolnék, hogy nyomdákba megyünk(mert mivel én médiás vagyok vagyis filmszerkesztö technikus szak)és meg kell nézzük h mit hogy csinálnak meg ilyen hülyeségek, és az egész délutánunkat ott kell eltöltsük....:(
Szegény Caro gyógyulást neked...:)
Jobbulást, Caroline. :)
Erőt egészséget Caroline-nak!
Sziasztok.
Nem tudjátok véletlen, mi van Titak webjével ?
http://forum.trle.net
Nekem nem akaródzik bejönni.
Ideiglenesen nem működik szerverhiba miatt, de már dolgoznak rajta. Azt mondják, akár napokig is eltarthat, mire ismét elérhető lesz. :(
(Nem Titak szerkeszti, hanem MichaelP :) )
Valaki chat? :)
Ahha jó lenne.:D
Most??:D
Inkább estefelé:D
Sziasztok! :)
Régebben a chaten felmerült egy ötlet, miszerint elkezdhetnénk egy TR-játékot csoportosan játszani. :)
Ez annyit jelent, hogy egy adott játékot mindannyian elkezdünk, és a játék közben beszámolókat, észrevételeket írnánk, esetleg egymás "rekordjait" döntögetnénk, mint pl. nem használt életcsomag, secretek, leggyorsabb időrefutás pályánként, trófeák, achievementek megnyitása, persze mindezeket időkorlát nélkül, csak egyszer nyomjuk végig a játékot. :)
Ha esetleg tetszik az ötlet, akkor megszavazzuk, hogy melyik TR játék legyen és akkor kezdődhetne a parti :D
Nekem nyolc, csak ha a TR4-ről vagy a TRu-ról vagy a GOL-ról van szó, akkor én nem leszek. :D Mert ezek nem mennek, a TRU megvan TR4 nincs meg és lassú a betöltése, GOL nincs meg és nem is menne a gépen... :(
Ha a Klaszikus részek megfelelnének PSX-ben is akkor én megyek:D
azért, mert PC-n a TR4 nem müködik...:/
Én benne vagyok TR 2-6ig + GoL :)
Jah meg a TRU sem mert az játszhatatlanul lassú nekem :( S a szavazás hogyan lesz? hozzászólásba? Vagy a főoldalon?
Na, ennek örülök :)
Egyébként mindenki ott játszhatna, ahol szeretne: PC/PS1/PS2/Xbox/Xbox360, emulátor és így tovább :) Létezik fényképezőgép is vagy telefonkamera :D
A szavazás a fórumon történne :)
ÉS akkor mikor kezdődik a szvazás? :D
Még mondják legalább 2-3-an, hogy benne lennének, hogy ne legyen halott az ötlet, és akkor megcsinálom neki a szavazást, csak még nem tudom, hogy melyik topicba (lo), de már az a legkevesebb :D
Ebbe én is benne lennék, ha lehet szavazni szerki pályára is, mert mást nem nagyon bír a gépem.
Bocs a dupla hsz-ért, de level editor menüpontban itt a fórumon nem lenne olyan topic, hogy gamerek ,itt lehetnének megosztani az átvitt szerki pályák statisztikáit, valamilyen tr fórumon láttam ilyet, egy külföldi site volt, ott láttam, vagy legalább is ehhez hasonló volt.
Nem kell duplázni, ha valmit nem írtál oda ott van a Hozzászólás módosítása gomb :)
Én benne vagyok:D A klasszikusokból nincs meg az 1 és 2 illetve az 5. és a 3 nincs fent a gépen (de, ha kell akkor felteszem:D) a TRAoD is meg van csak nincs fent a gépen:S Mondjuk a klasszikusok nem tudom, hogy elindulnak-e Win 7-en. A TRL valahol meg van, de nincs fent, TRA, TRU, LCGoL ok.:DD
Ha nem megy akkor megprobálhatot kompaktibilis modban futtatni:)(nem tom, hogy jól írtam-e le, de m1xDD)
kompatibilis:D amúgy ha a TR4 elindul akkor csak elindul a többi is:D
problémák a TR1 hangjával szoktak lenni, illetve a TR4-nél a lassú betöltés, (45 másodperc körül.... egy normál betöltés 1-2 mp alatt megvan) amit a patchek sem gyógyítanak.
Rendicsek, akkor mindjárt felállítom a szavazást :)
Ez jó ötlet, mindjárt megcsinálom :)
Szerk.: Kész van, ITT lehet szavazni! :D
Akkor mi a jó lóf@szért nem használod a Myntrás telepítőt ami ajánlottam? Zene is van, ha nem sold outos a cd-d. Bemountolod, feltelepíted, bemountolod minden alakalommal UGYAN ABBA A CD DRIVE BA AMIBE BEÁLLÍTOTTAD A TELEPÍTŐT HOGY HONNAN TELEPÍTSE. Lényeg az, hogy be kell mountolnod minden alakalommal mikor játszani akarsz. Én is úgy játszom a játékot és tökéletesen megy, 3dfx-et is felteszi és működik jól ,csak az fmv-k szaggatnak grafó meg olyan, mint a TR2-nél a patch-csel és a nélkül is, tehát azután mondj vmiot is miután kipróbáltad! :D Nekem megy.
Tegnap volt Comedy Centrálon a Furcsa Amcsikban Lara Croft "paródia", előbb feltöltöttem youtubera csak hát tiltották is, ezért indavideora felrakom itt csak nem érnek el :clown:
http://indavideo.hu/video/Furcsa_Amc..._Croft_parodia
LoLL:D:vlol:
LOL ez nagyon nagy!!! :D Köszi!
leszippantontta róla a bőrt. :D
Eközben msnen:
http://tombraiders.hu/ddd.png
Szépen igényesen megtárgyaltuk a dolgokat.
Úristen! Mennyit tudtok ti írni! :eek: Bő 1 hétig nem vagyok, és persze, hogy ilyenkor történik minden! :D Jól van, ezt megjegyeztem! :ohno: :smackbum: :vlol:
Fontosnak tartom,hogy ide is írjam mivel ez jobban látogatott topik mint az "enyém" :D
A jegesmedvéket a klímaváltozás kihalással fenyegeti. Ezeknek a csodálatos állatoknak a léte a sarkvidéki jégtől függ. De ahogy a jég mennyisége folyamatosan csökken, a szárazföldre kényszerülnek költözni, ahol nem jutnak elegendő táplálékhoz. Az alultáplált medvék kevesebb kölyköt hoznak a világra és nagyobb valószínűséggel vetélnek el még vemhességük ideje alatt. Ha ez így folyatatódik, ez a gyönyörű faj el fog tűnni a bolygóról.
A nagy olajvállalatok - amelyek jelentős szerepet játszottak e környezeti katasztrófa kialakulásában - most készen állnak arra, hogy hasznot húzzanak a klímaváltozás már zajló hatásából: a jég visszahúzódásából. Ebben az évben a Shell az Északi-sarvidéken akar olajfúrásokat végezni, ezzel még nagyobb veszélynek kitenni a jegesmedvék törékeny lakóhelyét, ahol egy olajkiömlés végzetes következményekkel járna az egész bolygóra nézve.
Ha akarsz segíteni akkor töltsd ki ezt a petíciót Pár másodperc az egész.
http://savethearctic.org/
De ha már 1x kitetted a topic-odba nem kell úgyanide is kitenni úgyanazt a szöveget...:rolleyes: