Imádom, hogy mikor képet csinálnék, eltűnik az egyik tárgyamról a fele textúra. :nut: Szóval a barna padomból fekete lesz gyakorlatilag. De jó. :rolleyes: És csak akkor, amikor lementeném képnek. Argh...
Nyomtatási nézet
Imádom, hogy mikor képet csinálnék, eltűnik az egyik tárgyamról a fele textúra. :nut: Szóval a barna padomból fekete lesz gyakorlatilag. De jó. :rolleyes: És csak akkor, amikor lementeném képnek. Argh...
csináltam én is új modelt igaz nem teljesen az enyém én csak megváltosztattam a pózt én csináltam
nem rosz de a szín összeállításra jobban figyelj oda :D a sminkje jó :D
de ha a haja vörös akkor nem igazán passzol a zöld hozáá mert ojan nem toom szal nem passzol és sztem a lila se a legjobb a zöldhöz :d de ez csak az én véleményme :D
de am tényleg jó csak leg köz a színekre figyelj ;):D
Bocs, de úgy néz ki mint egy papagály, jól mondja tom croft a szinekre figyelj ne legyen túl szines az nem fest valami jól...
nem baj ha színes csak jól kombinálja őket :D ol sztem a fehér és a narancsárga non jó :D ill a fehérhez minden megy :D de ha színes dolgokat nézzük mivel lara nő ..őő mondjuk a rózsaszín(babarózsa)és a halványkékes lila szépen passzol sztem csajos kicsit kislányos és passzol de ahoz nem passzol a vörös haj :/
vöröshöz a fehéret v a feketét mondom v királykék talán :D
húú valaki milyen divatos itt:rolleyes: