Xbox 360 az Alan Wake-ben xD Imádom ezt a játékot olyan filmszerű
http://26.media.tumblr.com/tumblr_l1...80cmo1_500.jpg
Nyomtatási nézet
Xbox 360 az Alan Wake-ben xD Imádom ezt a játékot olyan filmszerű
http://26.media.tumblr.com/tumblr_l1...80cmo1_500.jpg
Én most hallottam elösször erről az Alice Madness Returns-ről de a demo alapján nagyon tetszik :jumper:
Szerintetek amíg megnem jelenik érdemes lenne kijátszaní az első részét vagy felesleges?:P
Alan Wake-el meg úgy szeretnék játszani :(
Szakadjanak meg hogy csak Xbox-ra adták ki :S( most már tudom mit éreznek a boxosok a ps3 exklúzívaknál xD) Ráadásúl kinecet is úgy tetszik... Lehet hogy tényleg lecserélem psemet 1 xboxra xD ..Csak valamiért úgy érzem rossz döntés lenne..:(
MIért gondolod, hogy rossz döntés lenne ? boxot márcsak az Alan Wake miatt is érdemes megvenni kihagyhatatlan "élmény" ....
Lassan már mindenkinek Alices avatarja lessz :D Én nem játszottam az 1.résszel, de arról is csak jót hallottam....
Na és játszott innen vki a Max Payne-vel ?
Story alapján gondoltam :D
Apám kedvenc játéka volt... max payne 1, 2 -ről mindent tudok :D a 3 meg... Ahogy Max kinéz benne meg a pályák is.... Szerintem a sorozat szégyene...
Sztem is :( borzalmas sztem nem is Max az, olyan a képeken mint egy öreg elhizott disznó :/ pedig Max tutira nem ilyen volt az 1,2-őt imádtam a 3mat meg már sose fogják kiadni.....Jah a LED TV xD de jók azok a TVk még filmet is lehet rajtuk nézni és ami a legjobb mi vagyunk a főszereplők :D
Én is imádtam :D
Emlékszem.. Pici koromban Apu mindig megengedte hogy nézzem és nyomjam neki a gyógyszert meg a lassítást..xD Akkor még nem mertem játszani velük :P
Az 1 részét sikerült is kivinnem nagyon jó volt :D
A 2-t imádtam :D mind story, hangulat, grafika(akkoriban nagyon szépnek számított) és Mona(de sajnáltam a végén :()
Habár ha jól emlékszem a fő ellenséget, Mona bratyóját sose győztem le xDD
Attól még szép emlékeim vannak a sorozatról :)
UI: Sztem Alan nagyon hasonlít a régi Max-re.
De régen is volt már ez :D Régi szép idők...
Jajj a végét imádtam, Mona a kis lotyó xD
Engem a story fogott meg a legjobban....
Imádtam, hogy olyan képregényszerűek voltak az átvezető vidik...
Bárcsak kijönne már :( legutóbbi pletykák szerint letölthető játék lesz nekem mind1 csak jöjjön már..:)
Ezt már láttam, de ha letölthető játék lessz akkor ez nem lessz nagy bumm :(