:(És milyen szerkesztö programra gondoltál???
Nyomtatási nézet
:(És milyen szerkesztö programra gondoltál???
Hát viideószerkesztőre. rengeteg fajta van ebből. De vigyázz! Pl ha a Pinnacle Studio-t teszed fel, akkor jó pár szerkipályát nem fogsz tudni játszani. Amit már neked említettem, ez feltesz pár kodeket, amitől megőrül a TR. :)
köszönöm hogy szolsz:D
A Windows movie maker-t raktam én fel:)Az jól müködik:D
AVI max 100mb hány percre? Mert több perces videónál az nagyon rossz minőség lenne. Sztem jó a Fraps, mert legalább jó minőségben vesz fel, utána akár Vista/7 movie maker-el átkonvertálod mp4-be az meg egy 10 perces videóból is csinál 500mb alattit (bár ezt én még nem használtam).
Nekem Format factory-m van, azzal konvertálom, csak sok idő... a Hypercamról mi a véleményetek? Jó egyáltalán?
Hallottam róla, de még nem próbáltam (ha jól tudom, az ingyenes verzió valami logót/feliratot rak a videódra). Csak ismételni tudom azt, amit Stranger mondott. Igazából a Fraps a legjobb megoldás, annak ellenére, hogy a fájlok mérete óriási lesz a végén. Movie Makerrel viszonylag gyorsan el lehet menteni úgy, hogy jóval kisebb legyen.:)
Semmi bajom amúgy a Fraps-szel, ugyanis teljesem van, tehát felvesz mindent, csak konvertálnom kell utána aztán összeilleszteni, a konvertálás hosszú folyamat az összeillesztés meg megy hamar. :)Spoiler!
Nekem mind a 2 hosszú folyamatxD
A movie maker nem illeszti össze v.mi hamar:(A konvertálásról meg....pfff inkább halgatok:D
Tényleg TR mester te milyen vidit csinálsz???:D
Én? Hát majd egyszer a Selena sonic CD music hackről nektek, meg az este eszembe jutott valami, de azt majd az xna lara topikban részletezném ha nem gond, vagy ha jó itt is, akkor elmondom itt. Na a lényeg az, hogy xna larában videót csinálnék/nánk Laráról, ahogy tornázik, a szlogen pedig az lenne, hogy "Tornázz Larával!:)" nem tudom, hogy megvalósítható-e fraps xna lara és movie maker progikkal úgy, hogy zene legyen a vidi alatt. Szerintetek jó ötlet lenne?