Igazad van Kacsa :Dés ilyen sok akcióra szerintem senki se számított.
Nyomtatási nézet
Igazad van Kacsa :Dés ilyen sok akcióra szerintem senki se számított.
Srácok! Valaki nem jön csetre? Halálra unom magam máár... :D
Hééééééé!!! Itt írom, hogy gyertek csetre, arra b@sztok jönni és még sz@rtok is a fejemre, hát kössz... :'( :(
Hát hol vagy? Ott vagyunk vagy nyócan, te meg sehol. :)
Addigra már meguntam, kibeszéltük magunkat Öcsí-vel meg Robbie-val. :) Majd ma este. :)
Most komolyan úgy csináltok, mintha ez bün lenne!!!
Most miért kell fikázzad te is szegényt??Szerinted nem elég, ha OBig is cseszteti??Olyan mérgesítö az ilyen!!:angry:
Jólvan igaz hogy ez kemény volt, de van okom nekem védeni, viszont lassan kezd megváltozni az én nézetem is...
Csak zavar, hogy a gyengébekkel kezdenek ki folyton....(nálam is ez van)
És igaz ha már ilyen nagy forúm vagyunk meg kéne fontolnunk, h mit írunk le...
A szabályzatban is benne van, hogy azért ilyen megnyilvánulásokat ne tegyünk. :)
Töröltem / moderáltam az összes hozzászólást ezzel kapcsolatban :)
Télleg kicsit kemény volt, megondolatlan volt, igazatok van, bocsi :)
Sajnálom, amit írtam, csak kicsit meglepődtem a dolgon. Amúgy horus-szal semmi bajom, mert jófej a scrác. :) Amúgymeg horus, a mai világban már minden dolog normális és elfogadott, olyan életet él mindenki, amilyet akar. Ha veszélyes életet élsz, azért nem kötnek fel, ha esetleg biszexuális vagy, azért sem kötnek fel. Ma már minden elfogadott. Amúgy küldesz magadról komiban egy képet és megmondom neked a tutit. :) Persze jó értelemben. :) Amúgymeg hidd el, vannak olyan csajok, akik minden egyes hibáddal elfogadnak, és te is elfogadod őket úgy, ahogy vannak. Igaz, hogy az ilyen lány nem minden bokorban terem és hogy ilyet nehéz találni, de ha megtalálod, hidd el boldog leszel. :) Na meg még ott a stylistolás. :) Ehhez értek nagyon, tehát öltözködési tanácsot lehet kérni, ha gondoljátok, értek hozzá valamennyire. :) Mégegyszer elnézést és bocsánatot kérek a tegnap esti megnyilvánulásomért, nem gondoltam komolyan. Mondom horus, fel a fejjel! :) Iza, neked meg nyugalom, semmi olyat nem írtam. Jogos a felháborodásod, csak azért eléggé kiment a biztosíték nálad. Ha meg kikezdenek veled, akkor nyugodtan védd meg magad, bajod nem lehet belőle, intézd el szépen nyugodtan a konfliktust, vagy ha kell, kövesd Lara példáját és durvulj be, ha a helyzet követeli. Ne hagyjuk magunkat emberek soha. :) Velem is mindig kikezdenek, de én hagyom a picshába őket, lesz@rom, hogy mit mondanak, mert magamnak úgy vagyok jó, ahogy vagyok. Akármilyen is vagyok, az embereknek meg kell próbálniuk alkalmazkodniuk hozzám és én is úgy alkalmazkodok én is hozzájuk és úgy viszonyulok hozzájuk. :) "Nem én alkalmazkodok az emberekhez, hanem ők alkalmazkodnak hozzám." :) Saját idézet. Horus amúgy alapvetően számomra egy nagyon kedves srác, úgy ismertem meg, ráadásul ha a helyzet megkívánja akkor be is tud durvulni. Iza! Te meg ugyan úgy egy rendes csaj vagy, és ha a helyzet megkívánja akkor te is be tudsz durvulni, kiállsz amellett, amiről nyilatkozol. Minden ember más és más de mindenki egy cél miatt van a világon. Boldogan élni és barátokat szerezni és családot alapítani. :) Tehát akármilyen is vagy úgy vagy jó magadnak, más miatt ne változz meg, csak ha Te úgy gondolod. :)
Én nem haragszok rád, csak 1 kicsit felhúztam magam ok nélkül:pPersze ez mindig elöfordúl velem:D
Én olyan vagyok, aki ha kell megvédi az olyanokat akiket elnyomnak...:)
Amúgy valaki nem tud 1 linket Mikszáth Kálmán 25-ik leveléröl belinkelni??:DHálás lennék nagyon!!:)
De jó, hogy nekem sose kellettek ilyenek! x)
Ez jó lesz?
http://mek.oszk.hu/00900/00946/html/01.htm
Persze jó lessz:DKöszi Michele^^:angel:
Nekem sem kiváncsiságból kell, csak holnapra kell magyarból....:rolleyes:
Abból csak holnapután felelek ha minden jól megy:)
ez a nő simán elmehetne lara croft modellnek :D jó azért látni rajta h nem britt de nah :D sztem tuti :D
ez a nő tud valamit :OOOO
Hmmm nem rossz:)
Hmmm... Láttam már ezeknél jobb nőt is Lara szerepre, csak az én kortársaim és oszt. társaim között. :P
Gegooo adtott nekem egy jó játék ötletet:D
Szóval annyi lenne, hogy 1 mondatot kiválasztasz a TR-böl és azt kicsit átmásítod, és aki kitalálja az írhatja a következöt:D
Mit szóltok??:)
nos, hogy ez mért nem lép meg? talán azért, mert a hbo2őn a halál ereklyéi első része van. :) pont azt nézem
Hééé:D
Ez az Alfred Ashford melyik resiben szerepelt???:oMert látom, h van XNA-hoz, de nem tom, h ki az:p
Én nem is tudtam róla, hogy ott megy, meg HBO 2 -őm sincs, nem azért tettem be. :) Csak azért, mert Dumbledore hatalmas partyarc, Piton meg valamit szívott. :D
Értem, semmi baj, nekem is most lett hétfőn hbo-m... :) Most meg tegnap látom, hogy lesz, na mondom megnézem. Nagyon tetszett az egész, csak a második részét mikor adják le a halál ereklyéinek? :D
ahhoz majd kell PS2 emulátor. :) régi (lassú) gépemen működött a Code vera csak naaaaagyon lassan, ezen az újon még nem próbáltam.
de most nyáron könyveket kell olvasnom (nem is keveset), ki kell vinnem a Dead Islandot, mégegyszer a Resi2őt, és ha ez megvan, akkor jöhet a Code Veronica. :) Claire-rel már eleve régen játszottam, pedig bírom. :)
Hú nekem is kell könyvet olvasni 4et :S Semmi kedvem nincsen hozzá és még olvasónaplót is kell írni minda 4ből
én valahogy szerettem olvasónaplót írni. :D saját dumámmal mondhattam el, és sokkal értelmesebbnek tűnt akkor minden. :D
Majd visszasírjátok még ezeket az időket. xD
Én inkább a szabadidöt sírom márxD
Nem baj, az emut majd letöltöm:DÚgy is a The Darkside Chronicles-t is ki akarom vinni:p
Elvesztek a beállításaim a PSX emuhozxDDSzal a resit még nem tom vinniX(
Na kinek, hogy telik a vakáció?
Őszintén? Unalmasan.... :( Neked hogy telik Caroline? :)