Regisztráltad van vagy ingyenes? Az ingyenesnél pár percig megy csak, cseten ha kell link, küldök, ok? :)
Nyomtatási nézet
Regisztráltad van vagy ingyenes? Az ingyenesnél pár percig megy csak, cseten ha kell link, küldök, ok? :)
Oké csak írjál!!:D
Nekem is jól jönne mert engem is idegesít h 1 perc múlva mindig leáll :/
Én már megoldottam:D
ott lent ahol azt írja, hogy Loop buffer length 0 seconds, azt állítsd át akárhányu percre, és többet fog menni:D
Aha megvan :D
Nyugi, nemsoká megkapjátok, csak a legfrissebbet akarom nektek is meg nekem is, mert nekem 3.5.2-m van és nincs meg a linkem hozzá, küldök p.ü-t ha találtam, ok? :)
Nekem már nem szügséges, sikerült bealítani:D
Még keresek olyat, ami működő, olyat keresek, ami a legújabb, olyat ami jó nektek is, nekem is. Elküldöm a linket majd pü-ban, vagy cseten, ok? Ne warezoljunk nyíltan.
Hogy tudok úgy vidit csinálni, hogy nem vágja a Fraps félbe???Mert megvan oldva a menegetés, de mindig félbe vágja!!!:(S akkor csinál 1 másikat, mit csináljak vele, hogy egész vidi legyen ne félbevágot??:(
A Fraps nem tömöríti rendesen a videókat, ezért a fájlméret hatalmas lesz. A Fraps úgy vágja félbe őket, hogy FAT32-es formázású rendszerre is ráférjenek, tehát 4 GB alatt tartja a fájlokat. A megoldás nem túl jó, annyit tudsz tenni, hogy vagy kisebb felbontásban veszel fel, vagy bejelölöd a 'half size' opciót a 'full size' helyett, így feleakkora felbontású lesz a videód. Viszont ez sem akadályozza meg azt, hogy feldarabolja, így csak később éri el a maximális méretet a fájl.
A végén muszáj összerakni az egészet egy szerkesztőprogrammal.:(