Mi az a grunt ? Bocsi :D
Nyomtatási nézet
Mi az a grunt ? Bocsi :D
A közelébe sem ér......esetleg a REsi 4 na az már félelmetes volt számomra!!:D
Fölleg a Regenerátorok........azt ajánlom probáld ki!!:)
A grunt az ez: http://imageshack.us/photo/my-images/51/servant.png/
és van 1 másik a brute, az meg ez: http://th09.deviantart.net/fs70/PRE/...69-d4hrhfm.jpg
Nem, eppen csakhogy beleptem a raktarba..lementem a lepcson, es Daniel megcsinalta a jegyzetet a ''szokatlan sotetsegrol'' majd leptem parat es a hatam mogul egy zombi hangjat hallottam.... aaaaaa es leteptem a fejhallgatot es kirohantam a szobabol XDDD parom meg csak nevetett rajtam... :/ majd a fejere nyomtam a fejhallgatot jatszott 2percet es libaboros lett a hata a hanghatasoktol XDDDD
Igen a hanghatások nagyon meg tudnak ijeszteni!:DHa elöre mész, ott jobb oldalt van 1 ajtó, ha oda bemensz, lessz egy Drill part, de azt ha felveszed, jön 1 grunt, és akkor gyorsan a sötétbe kell rejtöz, mert ha nem észrevesz s megöl.:DProbáld meg, megéri végig vinni, sokszor én is úgy voltam, hogy nem viszem v;egig ez nekem rohat ijesztö, aztán végigvittem, ne aggódj, a brute-al való találkozás sokkal ijesztöbb lesz!!:D
tudod meg mindig nem neztem meg amiket belinkeltel majd fel 7 utan addigra mar nem leszek egyedul :D Sokszor elhatarozom hogy nah most elinditom a jatekot es vegigviszem ameddig idom engedi mert ez ugyis csak jatek :D de aztan mikor a jatekban vagyok uuuuhhh kitor a panik :D pedig csak jatek :D meg youtube-on is nem is ijeszto...meg nevetek is sokszor ahogy a jatekos beparazik ... :D nade amikor meg jatszom inkabb visitok :D :D
Van egy palyaresz de az mar inkabb a jatek vege fele van, vizben maszkalos de ott nincs viziszorny es eleg sotet a palya, majd egy pillanat alatt a szin pirosra majd sotet pirosas feketere valt...nagyon durva meg a zene is alatta....na ha en odaig eljutok nem tudom meddig fogok ott dekkolni... Bakker a fejlesztok nem feltek? :D De ez a sok ki****ott zombi mi a p-nek meg hogy neznek mar ki...aaaa a szivem olyankor kiugrik de nem a boldogsagtol
Nem szabad dupla hozzászólást írni...! :D
Jaj elsö probálkozásként csak felszöktem egy ladára s ott dekkoltamXD
Amúgy videókon nem lehet félni rajta, amikor játszod??Na akkor sz@rsze de eröst!!:D
Minden esetre szép munkát végeztek a játékkal, emelem kalapom elöttük!!:D
Háat, hang nélkül, viszont nem lehet jáytszamni, esetleg ha kiveszed a háttérzenét, és benne hagyon a szereplök hangját nem lenne annyira ijesztö, de ikább hangal jobb játszani.Én is azon az elven voltam, hogy most áhh csak 1 játék, nem halok meeg, és mikpor játszottam, úr isten, minnyárt meghalok meg ijenekXD
Elsönek félelmetes, de nézd meg mekkora sikerélményed lessz, amikor kivitted!!:D
köszi Crash, épp most akartam írniXD
hát Szajuri, ez így nem fog menni, megmondjuk mit csinálj, de ha nem mered, akkor nem mész semmire.
amúgy a zenét nem lehet levinni az Amnesiában, a hangok settingsben csak egy Master Volume van, külön-külön nem lehet hangosítani.
Azt hittem lehet...Amúgy sem használtam volna, mert nincs rá szügségem, már megszoktam:D
Hát igen, naggyából ott maradsz a raktárban:D
Szerintem a Dungeons més a Sewer is.......én végülis ott féltem a legjobban, plussz még ezek:D
Hahah vicces :) De nekem a Custom Story mappa az üri :/ Valaki lenne szíves elmondaná nekem lépésenként hogy és mint honnan lehet letölteni vagy honnan és mit csomagoljak ki, mert tényleg üri. Köszöntem szépen előre is!
Ami nagyon gáz, hogy oké megnézem olykor a végijátszást. De pl a videóban megy a játékos és nála nem jön a zombika, bezzeg én mikor elmegyek ugyanazon a helyen nálam bezzeg jön... :/ hogy nem az ördög...
Biztos csak a hang, nálam is ez így volt............
beírod a keresöbe, h Amnesia costum stories és ott kiad 1 csomo pontot kiválasztasz 1-et, de 1 fontos kérdés, van winRAR-od??:DMert ha nincs azt is le kel tölteni....
Igen van. Oks. Na majd később írok hátha ma tovább lépek :D Köszöntem.
Nincs amit!!:D
Aztán leírom a többit is, ha van rá igény!!:)
És én mégis azt honnan tudhattam volna??? Eleve nem is tudtam arról a mappáról :D
:( Sajnos csak a Mass Effect 3-hoz tudod használni az XBOX Live Goldot 3 hétig, a többi játékhoz nem kapod meg. Amúgy a multija a játéknak szerintem nagyon jó, még így is megéri letölteni a demót.
Köszönöm, és már csináltam így, pl többször újból kezdtem de amint elérek a Storage-ba ott megáll az élet egészen onnantól, hogy megvan a robbanószer és ááh folyton bele akadok egy zombiba :'( Miért?????? :'( Minden szép és jólenne ha nem az az uuuh nem is tudom mit irjak hogy néz ki, mi a f****rt kell ennyire rondának lennie?? :'((( És ez még nem is kifejezés rá. Egyébként semmi más bajom nincs a játékkal csak ezek az álmomban se jöjjenek elő lények. Miért nem egy aranyos cirmos cicát tettek oda? :D Sajna tegnap nem bírtam továbbhaladni benne, mert pasim bealudt..és ált. mindig itt dolizik mellettem, és akkor nyugisabban megy a játék is :D
Még én sem féltem ennyire:p
Nyan cat hmm........http://www.youtube.com/watch?v=VoS7oNAPsWc XD
''Trapped in my mind'' eleg jo gyakorlasnak a felelem ellen xD asszem a ''legrosszabbal'' kezdtem xD
Napokban PC-re (steamre) megérkezett az Alan Wake felturbózott változata!A játék most tartalmazza a 2 DLC-t is! Aki teheti szerezze be ezt a hihetetlen jó, kihagy6atlan kalandot ami most csak 20 eu (nyitó cimnek, nagyon olcsó) :D
Valaki ismer 1 ojan horror játékot, hogy The House???
Mert én halottam rolla, de nem kapok vidit rolla, pedig ahogy elmesélték nagyon izgi lehet!!:D
Mert az tán csak aszt hiszem de lehet nem jól gondolom az egy flash játék
http://www.youtube.com/watch?v=F4OPX8ObpuA
Spoiler!
Nem hiszem, hogy erre gondoltam, de köszi:)
Hogy a játékok mennyit változtak öregem!!:D
http://trollfesz.net/wp-content/uplo...6778_460s1.jpg
Nem is gondoltam volna, hogy a GTA valaha így nézett ki:o
http://www.moddb.com/mods/white-night
Egyszerüen nem tudom, hogy hogyan kell elindítani!!:angry:
Ide-oda rakocsáltam, semmi haszna:rolleyes:
Valaki ismeri ezt a jatekot TERA: The Exiled Realm of Arborea ???
Ha szabad megkérdeznem, ki játszik androidos okos telón játékokkal? Most a clouds and sheeps-szel játszom, nagyon jó, sztem próbáljátok ki, nekem tetszik. Lehet, h csak azért, mert a birkák a kedvenc állataim.