Hű de szép szeme van a csajnak, jó kis reklám:D
Nyomtatási nézet
Hű de szép szeme van a csajnak, jó kis reklám:D
Ez egész jó!!:D
Bocsánat a dupla hsz-ért...:o
Valaki nem érti itt a fizikát??Mert épp bukásra állok és segítség kéne!!:(
Mert külömben nem lessz ebböl sem új telefon sem új vidikari se semmi!!
Segítsetek, mert mechanikából nem értek semmit:(:(Megbukni meg nem szeretnék...
Nagyon szívesen segítenék, de végig bukdácsoltam én is :D
Ilyenkor nem baj a duplázás. :D
Fizika, brr. :thud: Legelőször egy olyan vén szipirtyó tanította nekünk, aki még tornáztatott is minket órán! :eek: Fujj, de utáltuk. De aztán elment másik suliba, vajon miért... :rolleyes:
Öhm, ennyi maradt meg fizikai tanulmányaimból. :vlol:
Nekünk a tavlyi fizika tanárnő mindig sittes ruhába volt :vlol: :rolleyes: Minden nap abban volt. Semmi más ruha nem volt rajta. Úgy neveztük, hogy sittes? Meg azt kérte hogy a szöveget szórol szóra tanuljuk meg nem tanulhattuk mondhattuk meg a sját szavainkal :angry:
Nekem meg olyan tanárom van, aki vagy 1x megjelenik órán nem magyaráz semmit 1 feladatot megold 1 órán keresztül és mi értsük meg benne, h mi a lényeg!!:angry:
Plussz amiért látja, h nem tanulunk meg akar buktatni!!Mellesleg a suli igazgatója!!:angry:
Úgyhogy jól megszívtam....:/
Gyúúú.... Na nekem is sz@r a fizika tudásom... Pofházik vmit a tanár, de nem értünk semmit belőle.... Én is 2-es vok belőle.... ÚÚÚÚÚtálom a fizikát! Fúj! :mad::mad: Mikor vesszük mi hasznát annak bakter??!!:mad::mad: A mateknak meg a többinek, na jó a föcinek nem, de a többinek több értelme van, mint ennek a két tárgynak.
Ez az iskola. Sajnos. És nem véletlenül.
Pedig működhetne jól is, csak gyökeresen változtatni kéne rajta - még az osztályzáson is. Nah, majd máskor... x)
Hülye azért nem vagyok! :vlol:
hát ez az! ez pedig szükséges lenne ahhoz, hogy miniszterelnök légy. ^^
fizika, kémia, biosz <3
én szerettem ezeket. :)
matekot néha szerettem csak... (mostanában gyűlölöm)
földrajz meg... :P fujj te, egyszerűen nem maradtak meg a fejemben ezek a földrajzi helyszínek, az ásványkincsek, meg a többi ilyen sz@r.
első része: http://www.youtube.com/watch?v=6Cf7IL_eZ38
második része: http://www.youtube.com/watch?v=jZkHp...feature=relmfu
és a magyarázó vidi: http://www.youtube.com/watch?v=X-GXO...feature=relmfu
háááát, ha mondjuk egy aszteroida belecsapódik a Földbe ebben a jövőben, akkor a törött üveg MINDENT beborítana. :D
de érdekes elképzelés, az biztos. már csak a káprázatos vizuális effektek miatt is jó lenne megnézni. :)
Teljesen más témára vártam!!:vlol:
Nade m1...Nézelödök neten, hátha találok valamit, de nem értek 1 szót sem:'D
A matekot vágom, régebb nem értettem...Nekem csak azzal a bajos fizikával van bajom, hogy ne az igazgató tartaná bakker:/
Valahogy csak átvészelem...Remélem nem bukok meg.....
de jó nekem se biosz se fizika se kémia :DDDD de földrajzom van.. meg törim -.-
A töri tanárom egy 82 éves múmia és azt se tudja h ki ő maga nem azt h mit mikor csináltunk volt h 2 írtuk meg ugyan azt a dolgozatot meg ilyenek ahhj de utálom azért is 1-est ad ha nincs elhúzva a függöny
De köcsög tanárod vanxD:D
Szerencsémre 11-iktöl már nekem sem lesz fizika!!:DAddig valahogy csak átvergödök:p
a mi földraztanárunk sem százas év elején azt mondta h vigyünk magunkal egy nagy füzetet és csak 1 oldalt írtunk be -.-" Ha meg nem visszük 1es :rolleyes:
A mi földrajz tanárunk jó fej:D
Sokat hülyülünk az órán, amikor meg nincs bent filmezünk egész órán:PPersze ö is tudja mondani a hülyeséget, amiken nagyokat kacagunk:P
Hát év elején a miénk is jófejnek tűnt meghát jófej is csak tanárnak nem jó :rolleyes:
Valaki chat-re??únom magam 1-edül:(
Mikor chat-eljünk ?
Ma este, holnap este nekem tök mindegy!!:D
LOl ez jó :D
jah ezt ki kellet rakjam :p
Ez keményxDD:vlol:
Comme both gimmeh kiss!!xDD
Például ma este 18:30-tól az E3 ideje alatt.[Caht]
Lehet Én is felnézek az E3 alatt :)
Felmegyek én is!!:D
Lemaradtam valamiről az Expót illetően? Például volt Hitman és mikor mutatták be a második demót?
Azt nem néztem, de gameportálokon egyelőre nem láttam Hitman -t. Hát, tavaly sokkal több jó játékot láttam, egyedül a Medal of Honor Warfighter mutatott olyant, amit várok. Az új CoD egyelőre trágya, pedig a trailer -rel jól indult, az új Tomb Raider pedig gyönyörű, de egyenlőre ennyi. Need for Speed ismételten egy szánalom lesz, csak az a baj, hogy egy nagy névvel alatt adnak ki minősíthetetlent, a Crysis 3 meg.. C2 DLC.
És mi volt abban a jelenetben?Valami nagyon spoileres?:D
Robbie titkos vidijét nem lehet priviben átküldeni mindekinek? :D xDDD tudjátok, mint a farkasos időkben. :D
de hideg volt akkor, brr..... :clown:
Ha valaki kíváncsi rá, akkor itt van :) http://www.youtube.com/watch?v=3Yhla...ature=youtu.be
Spoiler!
Babdmeeg. XD Amúgy az F betűs szónál arra gondoltál Roli, hogy fuck? Azt mondta Lara? XD
Lehet, hogy ezentúl akciót kapunk kaland helyet?:confused:
Spoiler!