basszus. x"DDDDDDDDD ez meglepett. :D
Nyomtatási nézet
^Fúh, még mindig kiráz tőle a hideg. x(
Nah. Nem tudom, kinek van FixHD csatornája, de most mutatok valamit. (Oldalukon egyébként minden műsor elérhető. Speciel én a Restartot és a Gumiszobát szeretem. :D )
Van egy videojátékokkal foglalkozó műsoruk is, és hát... Eh. :rolleyes: Csak egyet szúrok be, van benne Resi is (csak mert itt sok Resis van). Hát ööhh, kell magyarázzam, mi bajom? :clown:
http://fixhd.tv/videotar/lejatszo/972
Na, ma láttam a Tron-t az eredeti 82-es kiadást... Az AXN Sci-fi-n volt... Nos ha valaki az Örökségre azt mondta, hogy túl videójátékos, úgy mint apám, az nézze meg ezt... Eléggé gagyi szerintem, meg mi az, hogy minden színes, de az emberek meg fekete-fehérek?! Meg a Mesterprogramnak szája meg szeme van. XDD Elég gyerekes... Nekem nem tetszett. A második rész az Örökség milliószor jobb. :) Ráadásul ott jó a történet, jó a zene, jó a látvány. Na itt meg fordítva van... Na de hogy valami jót is írjak, van a Buboráksrác az HBO-n. XDDD De akkora film. XD Annyi poén meg hülység van benne. XD
az nem a 2. rész hanem felújítva van. Nagy bratyóm mondta ő látta az eredetit anno
Ki szereti a verfarkasos filmeket? :) én szeretem őket :D vannak jó sorozatok és filmek is.
Mondjuk van benne valami, de viszont mások a nevek is meg minden, meg úgy van írva mindenhol, hogy Tron2:Örökség... De nekem az jobban tetszik. :) Hangulatosabb, meg hihetőbb. :) Már csak amiatt is hihetőbb, mert már lassan a technika oda fejlődik, hogy lassan mi is ilyan virtuális világokba lehetünk, hogy játszhassunk, de úgy, hogy érezd is az egészet ésne kontrollerrel mozogj. Van valami amúgy a sci-fi filmekben. XD
Ja igen az a 2. része a mostani, én hittem rosszul hogy csak felújított a réginek.Neked volt igazad tombraidermaster1996.