de szeretnék!!!XDDés hogyha nem lessz több TR s Resi???:D
nah jóvan úram istenXDDDmegveszem az Xboxot és punk tumm téma lezárva!!!:D
.............
hja és még vaami:DResi5-ben hogy kell fütyölni??:confused:
Nyomtatási nézet
de szeretnék!!!XDDés hogyha nem lessz több TR s Resi???:D
nah jóvan úram istenXDDDmegveszem az Xboxot és punk tumm téma lezárva!!!:D
.............
hja és még vaami:DResi5-ben hogy kell fütyölni??:confused:
Az Alienware gyárt gaming laptopokat, de mondanom sem kell, hogy piszokdrágák, drágábbak, mint egy ugyan olyan összeállítású pc.
Pl ez az egyik legolcsóbb model: http://www.dell.com/us/p/alienware-m...enware-m11x&=c
hól írja az árát mert én nem látom sehol!!:D
nemmintha meg akarom venni csak kivi vagyok rá!!:D
Itt pl. 346 e forint: http://www.laptop-ok.hu/alienware-la...p-c-48_63.html
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
hogy mennyi?????basszus ez sok pénz!!!!!!
ti már éreztetek ojat mintha valakinek a terhére lennél??
mármint úgy értem hogy elmensz mondjuk egy barátoddal sétálni és aztán a barátod találkozik eggyik régebben látott barátjával és jól eldumálnak meg minden és aztán egy kis idö mulva úgy érzitek hogy a barátodnak a nyakán logtok!!
nekem máma volt ijen érzésem bevallom már szinte könyörögtem a tesomnak a bocsánatáért hogy a barátnöjével elmentek sétálni és engem is hívtak és nah....betolakodonak éreztem magam:o
nem nem nem az a probléma hogy én vagyok a hibás!!!:Dcsakhogy ök ojan jól elvoltak beszélgettek énmeg nem szzóltam egy szót sem csak mentem velük:)
tudod ez ojan érzés mintha a nyakukon lógtam volna egyszóval zavartam vólna de azt monták hoghy nem de valahogy én igy érzem:o
jaaaj már értem! :D
hát igen YzaaA, velem pont a hétvégén volt így. fürödtünk a barátommal és a barátom tesójával meg a barátom tesójának a barátnőjével. (ezt most olavsd el még egyszer xD :vlol:) és ott is úgy volt hogy ők hárman jól elvoltak; nevetgéltek meg mindenről beszéltek... én meg nem.
aztáán arrébbmentem, de később jobban átgondolva a dolgot, rájöttem, hogy én is kissé hibás vagyok, mert nem szóltam én sem hozzájuk semmit.
azonban miután emlékeztettem őket rá, hogy "hahhhóóó, én is itt vagyok", azután már jobban elvoltunk.:)ezt tanácsolom neked is. amint jön valami megfelelő beszédtéma, csapj le rá és ragadd meg az alkalmat a dumához. ha azután is lesz@rnak, akkor viszont tényleg hagyd ott őket:cool: